ProJCB Plus 48v 6ah Li-ion X-torq Sjs Metal Şanzuman Darbeli Vidalama 27 Parça Prof Usta Seti Hediyeli

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ProJCB Plus 48v 6ah Li-ion X-torq Sjs Metal Şanzuman Darbeli Vidalama 27 Parça Prof Usta Seti Hediyeli

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Jcb pro plus 48 v 6 ah li-On x-Torq metal şanzuman darbeli vidalama 27 parça prof usta seti hediyeli hediye uç özellikleri, 1 adet akrobat spiral 1 adet uzatma aparatı 1 adet lokma bağlantı aparatı 5,6,7,8,9,10,11,12,13 mm lokma ucu 10 adet bits vidalama ucu 2,3,4,5 mm hss metal ve ahşap delme ucu compackt hızlı delim özelliği ile ev ve işte sorunsuz gaz beton tuğla duvar delme hızlı kolay vidalama otomatik mil kilidi işlevi dahili yüksek hassasiyetli rulman ile metal vites kutusu ileri-Geri, değişken hız ve elektrikli fren led çalışma ışığı ve akıllı batarya göstergesi hızlı şarj adaptörü ile 30 dakikada içinde tam dolum daha az yorgunluk ve daha fazla konfor için ergonomik tasarım t eknik özellikler: Güç: Maksimum performans 48 v akü kapasitesi:Maksımum arttırılabilir güç 6 ah maksimum tork (sert): 84 nm maksimum tork (yumusak):66 nm çikis gücü: Maxımum performans 42 v yüksüz hizi: 0-450/2600 rpm mandren kapasitesi: 1.5-10 mm maksımum delme kapasitesi (beton)
  • 12 mm maksimum delme kapasitesi (ahsap): 30 mm maksimum delme kapasitesi (metal): 13 mm
  • 2 yıl ithalatçı firma garantilidir

Ürün Özellikleri

  • Tip Li-Ion Akülü Vidalamalar
  • Matkap Türü Darbesiz
  • Akü Kapasitesi 6.0 Ah ve üstü
  • Akü Volt 48 Volt
  • Akü Sayısı Çift akü
Geri Bildirim Ver

ProJCB Plus 32 V 5 Ah Li-on X-torq Metal Şanzuman Darbeli Vidalama

Jcb Pro Plus 32 V 5 Ah Li-ion X-torq metal şanzuman darbeli vidalama 27 parça prof usta seti hediyeli seçeneklere göz atabilir ve profesyonel olarak gereksinim duyduğunuz işleri yapabilirsiniz. Bu benzersiz ürüne sahip olduğunuzda hünerlerinizi gösterebilirsiniz. Üstün teknik özellikleri ile elinizin altında bulundurabileceğiniz bu ürünleri her mevsim dilediğiniz saatle gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. JCB darbeli vidalama, fonksiyonel bir araçtır. Kademeli hız ayarı ve darbeli sistemi cihazın güçlü yanlarıdır. Düşük devirde çalıştırabileceğiniz ürün, delik açma ve civata sökme gibi amaçlarla kullanıma uygundur. Daha yüksek devir için de ürünü darbeli olarak çalıştırmak gerekir. Sert bir zemin üzerinde rahatlıkla bu ürünü kullanabilirsiniz. Kullanma kılavuzuna bakarak ürüne tüm detaylarına kadar hakim olabilirsiniz.

  • Profesyonel çalışmalara özel tasarım
  • Fonksiyonel parçalardan oluşan kullanışlı set
  • Çok amaçlı kullanım olanağı

Jcb Pro Plus Darbeli Vidalama Seti Nasıl Çalışır?

Jcb Pro Plus Darbeli Vidalama Seti Nasıl Çalışır?

Jcb Pro Plus cihazını aktif hale getirdiğinizde darbeli uç titremeye başlayarak kendi ekseni etrafında güçlü bir çevrilme hareketi gösterir. Yüzey üzerinde uygulama yapacağınız bölgeye sabit bir şekilde darbeli ucu yerleştirebilirsiniz. Bu sayede çok kısa bir süre içinde istediğiniz uygulamayı yapabilirsiniz. Jcb Pro Plus darbeli cihazının güç kaynağı li-on aküdür. Dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde bu ürünleri pratik bir şekilde kullanabilirsiniz. Yeni nesil teknolojilerin ergonomik tasarımla harmanlandığı ürün, darbeli matkap modelinde farklı uç seçenekleri ile kullanım alanını genişletir. Akülü olma seçeneği ile elektrik olmayan yerde bile özgürce cihazı kullanabilirsiniz. Yedek batarya entegresi ile işinizi kolayca bitirebilme avantajına da sahip olabilirsiniz. 2400 devir, 36 voltaj, 2 adet akü, 1 adet adaptör ve 27 farklı uç seçeneği sunan ürün ile profesyonel bir kullanım sağlayabilirsiniz.

Jcb Pro Plus Darbeli Vidalama Seti Kullanım Alanları

Jcb Pro Plus Darbeli Vidalama Seti Kullanım Alanları

Jcb Pro Plus 32 V 5 Ah Li-ion X-torq metal şanzuman darbeli vidalama çok çeşitli alanlarda rahatlıkla kullanılır. Mobilyaları kurma ve sökme işlemlerinde oldukça başarılı bir performans sergiler. Ahşap üzerinde demonte işlemlerini rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Beton, çimento, taş gibi farklı sert yüzeylerde de uygulamaya açık olan darbeli cihaz modellerini değerlendirebilirsiniz. Kutu içerisinde yer alan makinelere ek olarak 27 parça usta seti hediyesi ile hünerlerinizi geniş bir alana yayabilirsiniz. Her uç, farklı boyutlarda tasarlanarak işinizi görmenize yardımcı olur. İhtiyacınıza göre uç seçimi yaparak işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Mıknatıslı özelliği ile keyifli bir şekilde gereksinim duyduğunuz işleri tamamlayabilirsiniz. Ahşap ve metal cıvatalar sivri uçları ile dayanıklı yapılara sahiptir. Bu yönüyle uzun ömürlü kullanım imkanı bulursunuz. Yaygın olarak tercih edilen bu ürünleri hemen herkes rahatlıkla kullanabilir.

Bütçe Dostu Jcb Pro Plus Darbeli Vidalama Seti Fiyatları

Bütçe Dostu Jcb Pro Plus Darbeli Vidalama Seti Fiyatları

Jcb Pro Plus 32 V 5 Ah donanımları ile size birtakım avantajlar sunar. Yeni alan inşa etmenizde, hobi dünyası kurmanızda, eviniz için mobilya kurmanızda, yeni eve taşındığınızda ve daha birçok alanda usta beklemenize gerek olmadan tek başınıza ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Set içerisinde yer alan aparatlar ile zamansız olarak işlerinizi ayarlayabilirsiniz. Erkek ve kadın fark etmeksizin herkes için kullanıma açık olan kurtarıcı ürünlerdir. Jcb Pro Plus darbeli fiyatları ve modelleri hakkında bilgi almak için Trendyol’a göz atabilirsiniz. Bunları, kendinize göre belirleyerek araştırma yapabilirsiniz. Kendi bütçenize uygun olan parçalara avantajlı teklifleri ile birlikte sahip olabilirsiniz. Bol aparatlı darbeli uçları ile hayatınızı kolaylaştıran bu ürüne sahip olarak çok çeşitli tamir işlemlerini keyifli hale dönüştürebilir ya da çeşitli hobilerde kullanarak siz de hayatınıza renk katabilirsiniz.