PROCSIN Hydrosynol Ton Eşitleyici %20 Aha %2 Bha Peeling Serum 30 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kurumsal Fatura
144 TL119,99 TL
Kurumsal Fatura
219 TL139 TL
3. Ürüne %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

PROCSIN Hydrosynol Ton Eşitleyici %20 Aha %2 Bha Peeling Serum 30 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NehirKozmetik Satıcı Ünvanı: ÖZBU KOZMETİK ITRİYAT GIDA TEKS.DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI OTO.İNŞ.DAĞ.PAZ.İMAL.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0668041051400001 Vergi Kimlik Numarası: 6680410514
    Bu ürün NehirKozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. AHA BHA SERUM kir, siyah nokta, yağ ve ölü hücrelere karşı cilde bakım yapılmasına yardımcı olması için geliştirilmiş bir cilt bakım ürünüdür. Nemlendirici etkisi ile cildin nem dengesine destek vererek canlı ve daha aydınlık bir cilt görünümü için katkı sağlamayı amaçlamaktadır. Ciltteki ton eşitsizliklerine karşı bakım yapılarak daha pürüzsüz ve doğal bir cilt görünümüne ulaşılmasını hedeflemektedir. NASIL KULLANILIR? Temiz ve kuru cilde akşam saatlerinde 5,6 damla masaj yoluyla yanak ve t bölgesi için uygulayabilirsiniz. Uygulama sonrası maksimum 10 dakika sonra cildinizi durulamanızı öneriyoruz. Kullandığınız süre boyunca düzenli olarak güneş kremi kullanmayı ihmal etmeyiniz. Haftada 1 kez uygulayabilirsiniz. Tüm ciltler için kullanıma uygundur. PROCSIN Türkiye tarafından geliştirilmiştir. Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur. Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Kuru
  • İçerik AHA / BHA
  • SPF Korumasız
  • Tip Şişe
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Ek Özellik Vegan
Geri Bildirim Ver

Procsin FP.01.11.062.003 Hydrosnol Aha %20 Bha %2 30 ml Serum

Procsin Hydrosynol AHA %20 BHA %2 30 ml serum, cildinize sağlık katacak etkili bir üründür. İnsan sağlığı ve çevresel duyarlılık ön planda tutularak formüle edilen bu serum, cildin nem dengesini korumasına yardım eder. Procsin kalitesiyle tüketicilere sunulan bu etkili sıvı, siyah nokta başta olmak üzere pek çok cilt sorunuyla mücadele etmenize katkı sağlar. Serum 30 ml’lik güvenli şişesinde tüketiciye gönderilir. Bu damlalıklı şişe, ürünün kolay uygulanmasını ve sağlıklı bir şekilde muhafaza edilmesini sağlar. Daha ışıltılı ve sağlıklı bir cilde kavuşmak için Procsin Hydrosynol AHA BHA serum idealdir. Ürün cildin pek çok noktasına fayda sağlayacak zengin bir içeriğe sahiptir.

  • Hacim: 30 ml
  • Şişe Tipi: Damlalıklı
  • Kullanım Amacı: Cilt Bakımı

Procsin Hydrosynol AHA %20 BHA %2 Serumun İçeriği Nedir?

Procsin Hydrosynol AHA %20 BHA %2 Serumun İçeriği Nedir?

Procsin Hydrosynol canlandırıcı cilt tonu eşitleyici AHA BHA serum, benzersiz formülüyle cildinizin daha canlı ve kusursuz görünmesine katkı sağlar. Ürünün içeriğinde; alfa ve beta hidroksi asit (AHA-BHA) olarak adlandırılan maddeler bulunur. Organik meyve asitleri olduğu bilinen AHA, cildin daha pürüzsüz görünmesini sağlar. AHA, özellikle yağlanma etkileriyle savaşır. Siyah nokta ve sivilce oluşumunu engellemeye katkı sağlar. BHA ise yağda çözünebilen asitlerdir. Bu maddelerin cilde faydası da; gözenekleri küçültmek ve tenin sıkılaşmasını sağlamak olarak ifade edilebilir. Procsin Hydrosynol AHA %20 BHA %2 serum bu asitleri içeren zengin formülü ile cildin hak ettiği güzelliğe kavuşmasına yardımcı olur. Ürün sivilce ve leke görünümünün yok edilmesinde de etkilidir.

Procsin Hydrosynol AHA%20 BHA %2 Serum Ne İşe Yarar?

Procsin Hydrosynol AHA%20 BHA %2 Serum Ne İşe Yarar?

Procsin Hydrosynol AHA %20 BHA %2 30 ml serum; siyah nokta ve kirlenme problemlerine karşı savaşır. Ürün cildin daha etkili temizlenmesine katkı sunar. Serum, özellikle çevre kirliliği ve diğer faktörlerden ötürü oluşan cilt sorunlarını gidermeye yardımcı olur. Bu mucizevi sıvı, teninize gerekli bakımları yaparak daha sağlıklı ve canlı görünmesine katkı sağlar. Serumun içeriğinde bulunan asitler, cildi sıkılaştırır ve yaşlanma etkilerinin ortadan kaldırılmasına yardım eder. Procsin Hydrosynol AHA %20 BHA %2 30 ml serum, aşırı yağlanma problemi ile de savaşır. Özellikle T bölgesinde yağlanmaya bağlı olarak görülen sivilce ve akne oluşumunu ortadan kaldırır. Öte yandan ürünün cildin nem dengesini de yerine getirdiğini belirtmek gerekir. Söz konusu serum bu yönüyle teninizin dış etkenlere karşı daha dirençli olmasını sağlar.

Procsin Hydrosynol AHA %20 BHA %2 Serum Nasıl Kullanılır?

Procsin Hydrosynol AHA %20 BHA %2 Serum Nasıl Kullanılır?

Procsin Hydrosynol AHA %20 BHA %2 30 ml serumun kullanımı son derece kolaydır. Ek bir zaman ve enerji harcamanıza gerek kalmadan uygulayacağınız bu serum, cildinizin renk tonunu da eşitler. Ürünü kullanmadan önce yüzünüzü temizlemeniz ve kurulamanız gerekir. Ardından 5-6 damla serumu, T bölgesi başta olmak üzere cildinizin her yerine sürmelisiniz. Uygulamadan maksimum 10 dakika sonra cildinizi durulamalısınız. Serumu uyguladığınız süre boyunca düzenli olarak güneş kremi de kullanmanız tavsiye edilir. Ürün haftada bir kere uygulanmalıdır. Procsin Hydrosynol AHA %20 BHA %2 30 ml serum tüm cilt tipleri için uygundur. Deneyimleyenlerin beğenisini kazanan bu ürün; aydınlık, sıkı ve temiz bir cilde sahip olmanıza katkı sağlar. Tüketicilerin ürüne dair geri dönüşlerini Procsin Hydrosynol AHA %20 BHA %2 30 ml serum yorumlarında da görebilmek mümkündür. Siz de cilt bakımınızı tamamlayacak etkili bir serum arayışında iseniz bu ürünü Trendyol’dan uygun fiyatlarla sipariş edebilirsiniz.