PROCSIN C Vitamini Aydınlatıcı Ve Ton Eşitleyici Bakım Serumu 20ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (46)
200 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
177,30 TL
Kurumsal Fatura
183,90 TL
3. Ürüne %3 İndirim
Kurumsal Fatura
159 TL139 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

PROCSIN C Vitamini Aydınlatıcı Ve Ton Eşitleyici Bakım Serumu 20ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Jeftinn Gross Markt Satıcı Ünvanı: MUSA HAKAN DİNGİL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3000392473
    Bu ürün Jeftinn Gross Markt tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • C VİTAMİNİ SERUM
  • C vitamini ile güçlendirilmiş içeriğinin desteği ile daha aydınlık, canlı ve eşit bir cilt tonu görünümüne ulaşılmasına yardımcı olmak için geliştirilmiş bir cilt bakım serumudur. İçeriğinde bulunan Salisilik Asidin (BHA) katkısıyla cildin yağ dengesinin sağlanmasına ve pürüzsüz bir görünüme ulaşılmasına yardımcı olmayı amaçlamaktadır. C Vitaminin cilde sunduğu bakım desteği ile güneş ışınları başta olmak üzere cildin olumsuz çevresel koşullara karşı korunmasının yanı sıra leke ve ince çizgi oluşumuna yönelik bakıma katkı sağlamayı hedeflemektedir. Makyaj altı baz olarak kullanıma uygun yapısıyla doğal nem dengesine kavuşmuş daha ışıltılı bir cilt görünüm için katkı sağlamaktadır.
  • NASIL KULLANILIR?
  • Temizlenmiş cildinize, özellikle gece yatmadan önce birkaç damla serumu parmak uçlarınızla masaj yoluyla cildinize yedirerek uygulayınız. C vitamini serumu gün içinde kullanmayı tercih ederseniz sonrasında güneş kremi ile cildinizi desteklemenizi öneriyoruz. Tüm cilt tipleri için kullanıma uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • İçerik C Vitamini
  • SPF SPF 20 - 40
  • Tip Şişe
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Kullanma Amacı Aydınlatıcı
  • Ek Özellik Vegan
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver

Procsın C Vitamini Serumu 20 ml

Çevresel faktörler, cildin doğal yapısını bozarak yıpratır. Bundan dolayı, bakıma ihtiyaç duyulur. Özellikle yüz bölgesinde nem dengesinin kaybedilmesi, cilde canlı bir görünüm kazandırmayı ve çeşitli ürünler kullanmayı gerektirebilir. İşte zaman içerisinde ciltte azalan doğal canlılığın geri kazandırılması için Procsin c vitamini serumu 20 ml yardımcı olur. İçeriğinde bulunan C vitamini sayesinde ciltteki koruma kalkanını destekleyerek güçlendirir. Aynı zamanda ciltte oluşan kırışıklıkları minimum düzeye indirerek aydınlık bir görünüm kazanılmasına fayda sağlar. Hoş bir kokuya sahip olmasından dolayı mutlu hissettirerek günü güzel geçirmeye yardımcı olur. İçeriğinde bulunan C vitamini sayesinde yoğun nemlendirme kazandırır. Kullanımdan sonra c vitamini kremi sürerek serumun etkisini arttırabilirsiniz. Ürün, aynı zamanda boyun bölgesi için de uygundur. Bu bölgedeki kırışıklıklar için de kullanabilirsiniz.

  • Canlılık Verici Etki
  • Doğal Nem Dengesi
  • Aydınlatıcı Etkili Formül

Procsin C Vitamin Serumu 20 ml Özellikleri

Procsin C Vitamin Serumu 20 ml Özellikleri

Ürünü; küçük boya sahip olduğundan, çantanızda kolaylıkla taşımaya uygundur. Böylelikle, istediğiniz her yere götürerek kullanabilirsiniz. Temiz cilde yatmadan önce uyguladığınız zaman deride oluşan canlılığı gün boyunca fark edebilirsiniz. Daha iyi bir etki yaratmak açısından sık sık, dairesel hareketlerle ve parmak ucuyla masaj yaparak kullanabilirsiniz. Serum, düzenli kullanımda nem desteğini artırarak eşit tonda cilt görüntüsü sağlar. Dolayısıyla yüzdeki eşit tonu yakalayabilmek açısından ürünü sıklıkla uygulayabilirsiniz. Özellikle zamanla oluşan ince kırışıklıkların ve kaz ayaklarının azalarak giderilmesine yardımcı olur. Günde iki kez uygulandığı zaman aydınlatmanın yanı sıra yaşlanma karşıtı etki oluşturur. Ürünü çeşitli cilt sorunlarının giderilmesinde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. C vitamini içeriği sayesinde sivilce, kaşıntı gibi problemleri en aza indirerek fayda sağlar. Sivilce oluşumunu önlemek açısından Procsin c vitamini serumu tercih edebilirsiniz.

Procsin C Vitamin Serumu 20 ml Avantajları

Procsin C Vitamin Serumu 20 ml Avantajları

Serum; gündelik hayatın içerisinde oluşan stres, yorgunluk, yaşlanma gibi etkileri yok ederek hücreleri yeniler. Bu nedenle, ciltteki sağlıklı görünümü kazanmak ve deri problemlerini minimum seviyeye indirmek açısından önemli bakım ürünleri arasındadır. Kullanılan gelişmiş teknikler sayesinde cansız görüntünün zamanla azaldığı gözlemlenebilir. Yağlı cilt tipine kullanıldığı zaman yağ miktarını dengeleyerek toparlanma sağlar. Özellikle yüzde oluşan sertliği azaltarak yumuşak his bırakabilir. Cildinize önem vermek için Procsin c vitamini serumu 20 ml fiyatına bakabilir, uygunluğu sayesinde kolaylıkla tercih edebilirsiniz. Bütçe dostu fiyatıyla ve ciltte bıraktığı yoğun etkisiyle her ihtiyaca ve beklentiye hitap eden bir serumdur. Yüz ve boyun bölgesinde kaybedilen sağlıklı görüntünün kazanılması açısından bu bakım ürününü tercih edebilirsiniz. Serumun sıklıkla kullanıldığı zaman sağladığı etkileri Procsin c vitamini serumu 20 ml yorumları kısmından okuyabilirsiniz.

Procsin C Vitamin Serumu 20 ml Yorumları

Procsin C Vitamin Serumu 20 ml Yorumları

Ürünü; etkili olması açısından uygulama öncesinde cildi su ile temizleyerek kullanabilirsiniz. İçerisinde fazla yağ olmamasından dolayı ciltte kolay emilim sağlar. Deride oluşan yaşlanma etkisini azaltarak hormonal dengeyi sağlamaya yardımcı olur. Müşteri yorumlarında, Procsin c vitamini serumu 20 ml kullananlar üründen sivilce yapmaması, yaşlılık karşıtı etki oluşturması ve parlaklık vermesi açısından memnun kaldıklarını belirtir. Aynı zamanda, başka yağlarla birlikte karıştırılarak kullanılabildiği görülebilir. Böylece serumun etkisini maksimum seviyeye çıkarmak mümkündür. Serumun etkisini kalıcı kılmak için Procsin C vitamini serumu 20 ml satın al seçeneğiyle ürüne sahip olanların deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Ciltte ışıltı, dolgunluk ve pürüzsüzlük sağlayarak doğal görüntüye yardımcı olduğunu eklerler. Derideki pürüzsüzlüğü arttırmak açısından bu ürünü kullanabilirsiniz. Su bazlı bir ürün olduğu için yağlanma yapmadığı belirtilir. Ürünü deneyenler arasında yerinizi almak için bu ürüne Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz.