6
Yüz Temizleyicileri kategorisinde
en çok değerlendirilen 6. ürün

PROCSIN Hydrosolution Yağlı Ve Akneye Meyilli Ciltler Için Niacinamide Yüz Temizleme Jeli 200 ml

189,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (35)
3. Ürüne %3 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
98,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
189,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

PROCSIN Hydrosolution Yağlı Ve Akneye Meyilli Ciltler Için Niacinamide Yüz Temizleme Jeli 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ENUCUZAVN Satıcı Ünvanı: NZ KOZMETİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632080564300001 Vergi Kimlik Numarası: 6320805643
    Bu ürün ENUCUZAVN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HYDROSOLUTION YÜZ TEMİZLEME JELİ
  • Akne ve yağlanmaya meyilli ciltlerin temizlenmesi ile birlikte akne ve yağlanma karşıtı bakıma katkı sağlamak için geliştirdiğimiz bir cilt temizleme ürünüdür. Çinkoiçeriğiyle sebum dengesini sağlayarak akne karşıtı ve bakımı desteklerken, Niacinamideiçeriği ile ciltteki leke görünümünün azaltılmasına, cildin daha aydınlık ve canlı bir görünüm sergilemesine yardımcı olmayı hedeflenmektedir. Cilt temizliğinin yanı sıra cildin kurumasına izin vermeden doğal nem dengesine yardımcı olarak siyah nokta oluşumuna ve daha sıkı bir cilt görünümüne yönelik bakım desteğine yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Cilt temizliği sonrası cildin ferahlamasına katkı sağlarken, cilt bakım rutinde kullanılan ürünler için pürüzsüz bir cilt zemini hazırlanmasına destek olur.
  • NASIL KULLANILIR?
  • Elinizi ve cildinizi suyla hafifçe nemlendirdikten sonra ihtiyacınız kadar jeli cildinize sürerek masaj yoluyla uygulayabilirsiniz. Uygulama sonrası cildinizi durulayınız. Sabah ve akşam cilt bakım rutininde kullanım sağlayabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Yağlı
  • Form Jel
  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • Ek Özellik Vegan
  • Hacim 200 cc
  • İçerik Hyalüronik Asit
  • Tip Şişe
Geri Bildirim Ver

Procsin Hydrosolution Yüz Temizleme Jeli 200 Ml

Akneli veya eğilimli cilt yapısına sahip olanlar için Procsin Hydrosolution yüz temizleme jeli oldukça faydalıdır. Yağlı ciltler için özel olarak formüle edilen ve akne sorununu ortadan kaldıran bu ürün sayesinde cildinizin daha iyi bir görünüm kazanmasını sağlayabilirsiniz. Cildin temizlenmesin ve rahatlamasını sağlayarak olması gereken bakımı yapan bu ürün kullananların beğenisini toplar. Ürün, cildi yağ ve kirden arındırıp hassas şekilde temizler ve doğal nem oranına kavuşmasını sağlar. Daha temiz ve pürüzsüz cilt elde edilmesi için üretilen bu jel yüzünüzün genel görünümünü olumlu şekilde etkiler. Yüzünüzde istemediğiniz şekilde oluşan aknelerden kurtulmak için düzenli olarak bu jeli uygulayabilirsiniz. Hydrosolution yüz temizleme jeli ile cildinize son derece iyi bakabilirsiniz. Cildin nem dengesini de sağlamaktadır.

  • 200 ml jel
  • Derinlemesine temizlik sağlar
  • Akneli ciltlere özel formül

Procsın Yüz Temizleme Jeli 200 Ml Özellikleri

Procsın Yüz Temizleme Jeli 200 Ml Özellikleri

Ürün akne sorunu yaşayan herkes için ideal kullanımı sağlayan özel formüllü içeriğiyle dikkat çeker. Cildin üst katmanında biriken yağları giderir. Yüz jelinin amacı olarak yağ dengesini kontrol altında tutar ve temizlik sağlar. Cilt tipine uygun olacak şekilde seçilen bu ürünün düzenli uygulama yapılması sonucunda oldukça beğenilen sonuçlar sağladığı görülebilir. Cilt gün içinde dış etkenlerden fazla etkilendiği için bu ürünün yardımı ile bakımının yapılması sağlanabilir. Siyah nokta, sıkılığın gitmesi, yorgunluk gibi yüzde kendini belli eden bu gibi durumlarda ürünün kullanılması tavsiye edilir. Ürünün düzenli olarak kullanılması oldukça faydalı sonuçlar verir. Procsin hydrosolution yüz temizleme jeli 200 ml ile siz de cildinizi hem nemlendirebilir hem de akne sorunlarından kurtulabilirsiniz. Ürünü dilediğiniz zaman satın alıp kullanabilirsiniz.

Procsın Yüz Temizleme Jeli 200 Ml Yorumlar

Procsın Yüz Temizleme Jeli 200 Ml Yorumlar

İlk olarak elinizi ve cildinizi hafif şekilde ıslattıktan sonra ihtiyacınız kadar olan jeli alabilirsiniz. Uygulayacağınız bölgeye uygun miktarda aldıktan sonra jeli cildinize sürüp masaj yaparak uygulamak etkisini artırabilir. Uygulama bittikten sonra ise cildinizi iyi şekilde durulamanız önerilir. Sabah ve akşam olmak kaydıyla istediğiniz şekilde ürünü kullanabilirsiniz. Procsin Hydrosolution yüz temizleme jeli 200 ml yorum yapanlar da üründen memnun kalarak beğenilerini belirtirler. Ürünü deneyimledikten sonra siz de fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. Cilde bakım yapmak insanların kendilerini daha iyi ve güzel hissetmelerini sağladığı için ruh halinize de iyi gelir. Procsin Hydrosolution yüz temizleme jeli 200 ml satın alarak ürünü verimli ve iyi şekilde kullanabilirsiniz. Bu nedenle ürüne güvenerek uygun fiyata aralığında satın alabilir, düzenli kullanım sonrasında cildinizdeki farkı görebilirsiniz.

Procsın Yüz Temizleme Jeli 200 Ml Fiyatı

Procsın Yüz Temizleme Jeli 200 Ml Fiyatı

Ürünün cildiniz için birçok faydası bulunmasının dışında bir de uygun fiyatlı olması önemli bir avantaj sağlar. Bu yüzden ürünü almak isteyenler ihtiyaç duymaları halinde uygun fiyat aralığından faydalanarak ürünü satın alabilirler. Procsin Hydrosolution yüz temizleme jeli 200 ml kullananlar da ürünün cilt için sağladığı faydalarla ilgili memnuniyetlerini paylaşırlar. Siz de ürünün olumlu etkilerini görmek adına dilediğiniz zaman temin edebilirsiniz. Procsin Hydrosolution yüz temizleme jeli 200 ml fiyat açısından bütçe dostu olan bir üründür. Uygun fiyatı sayesinde isteyen herkesin kolaylıkla satın alıp kullanabileceği bir üründür. Bakımını önemseyen sevdikleriniz ya da kendiniz için bu ürünü tercih edebilirsiniz. Ürünün ciltteki yağ oranını kontrol altına alması ve nemlendirici özelliği sayesinde deneyenler son derece memnun kalırlar. Siz de bu ürünü deneyip farkı kendiniz görebilirsiniz. Ürünü Trendyol aracılığıyla satın alarak kullanabilirsiniz.