PROCSIN Yoğun Nemlendirici Hyaluronik Asit Serum 20 ml

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (44)
200 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
179,90 TL
8.9
Kurumsal Fatura
3. Ürüne %3 İndirim
Kurumsal Fatura
159 TL139 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

PROCSIN Yoğun Nemlendirici Hyaluronik Asit Serum 20 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ROZA shop Satıcı Ünvanı: MİZGİN ACAR ERDEM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0030339673
    Bu ürün ROZA shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HYALURONİK ASİT SERUM
  • Yüksek oranda su tutma kapasitesi bulunan hyaluronik asit içeriğiyle cildin doğal nem dengesinin korunmasına yardımcı olması için geliştirdiğimiz bir cilt bakım serumudur. Cildin gün boyu nemli kalmasına verdiği destekle cildin elastikiyetinin artırılmasına ve yaşlanma belirtilerine yönelik bakıma destek verilmesini amaçlamaktadır. Çevresel etkilerin cilde verebileceği zararlardan cildin korunmasına yardımcı olmanın yanı sıra salisilik asit içeriğiyle cildin daha parlak ve pürüzsüz bir görünüme kavuşmasına katkı sağlamayı hedeflemektedir.
  • NASIL KULLANILIR?
  • Temiz cilde parmak uçlarınızla masaj yoluyla uygulayabilirsiniz. Yüz ve boyun bölgesi için kullanım sağlayabilirsiniz. Tüm cilt tipleri için günlük kullanıma uygundur.
  • PROCSIN Türkiye tarafından geliştirilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • İçerik Hyalüronik Asit
  • SPF Korumasız
  • Tip Şişe
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Ek Özellik Vegan
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver

PROCSIN 8697863680924 Hyaluronik Asit Kırışıklık Karşıtı Nemlendirici 20 ml Serum

Procsin 20 ml hyaluronik asit serum, cildin daha sağlıklı ve canlı görünmesine katkı sağlar. Ürün, yaşlanma belirtilerini geciktirici etkiye sahiptir. 20 ml’lik şişesiyle ambalajlanan bu serum, “Procsin” kalitesini her detayıyla yansıtır. Ürünü tüm cilt tiplerinde kullanmak mümkündür. Procsin 20 ml kırışıklık karşıtı hyaluronik asit serum, kısa sürede emilir. Bu özelliği sayesinde ciltte kalın bir tabaka oluşturmaz. Söz konusu serum su bazlıdır. Procsin 20 ml kırışıklık karşıtı hyaluronik asit serum, insan sağlığı ve çevresel duyarlılık ön planda tutularak imal edilir. Pek çok dermatolojik testten geçen bu serum, cildin daha canlı görünmesine katkı sağlar. Ürünün tüm cilt tiplerinde kullanılması mümkündür.

  • Ürün Miktarı: 20 ml
  • Form: Serum
  • İçerik: Hyaluronik Asit

Procsin 20 Ml Hyaluronik Asit Serum Ne İşe Yarar?

Procsin 20 Ml Hyaluronik Asit Serum Ne İşe Yarar?

Procsin 20 ml kırışıklık karşıtı hyaluronik asit serum, kendi hacminin onlarca katı su tutabilen cilt dokusu için son derece faydalıdır. Söz konusu serum kullanılarak yaşlanma belirtileri geciktirilebilir. Hatta serumun düzenli kullanımında bazı kırışıklıkların ortadan kalkması da mümkündür. Kullanımı ve uygulanması son derece kolay olan bu serum, kısa sürede büyük etkiler gösterebilme özelliğine sahiptir. Ürün güneşin zararlı etkilerinden korunmanızı sağlar. Özellikle sıcak havalarda, güneşin kurutucu etkisini bu serumu kullanarak ortadan kaldırabilmeniz mümkündür. Procsin 20 ml nemlendirici hyaluronik asit serum, kış mevsiminde de yoğun soğukların oluşturacağı çatlama problemini engellemeye katkı sağlar. Serum cildinizin çevre kirliliği ve diğer faktörlerden ötürü nem kaybetmesini engeller. Nemli cilt daha esnek ve pürüzsüz görünür.

Procsin Nemlendirici Serum Kimler İçindir?

Procsin Nemlendirici Serum Kimler İçindir?

Procsin hyaluronik asit, belli bir cilt problemi yaşayan bireyler tarafından sıklıkla kullanılır. Bu problemler arasında; kuruluk, pullanma, leke eğilimi ve kızarıklık sayılabilir. Nem sağlama özelliği sayesinde söz konusu serumun tüm bu belirtileri azalttığı ve yatıştırdığı gözlemlenir. Ayrıca Procsin 20 ml hyaluronik asit serum, herhangi bir cilt sorunu yaşamayan bireyler tarafından da tercih edilebilir. Muhtemel cilt sorunlarının önlenmesinde etkili olan bu serum, bilhassa yaşlanma belirtilerini geciktirdiği için sıklıkla tercih edilir. Serum günlük kullanıma uygundur. Bu etkili ürünü; karma, kuru veya yağlı cilt tipine sahip bireyler gönül rahatlığıyla tercih edebilir. Su bazlı olarak geliştirilen serum; akne, yağlanma, parlama, terleme ve kızarıklık gibi problemlere neden olmaz. Procsin 20 ml hyaluronik asit serumun genç yaşta kullanımı ileriye dönük cilt sağlığı için faydalıdır.

Procsin Kırışıklık Karşıtı Hyaluronik Asit Serum Nasıl Kullanılır?

Procsin Kırışıklık Karşıtı Hyaluronik Asit Serum Nasıl Kullanılır?

Procsin 20 ml hyaluronik asit serumun kullanımı oldukça kolaydır. Ürünü uygulamaya başlamadan önce cildinizi güzelce temizlemeniz ve kurutmanız tavsiye edilir. Temizlenen cilt, serumu daha kolay emer. Böylece ürün cildinize iyice nüfuz edebilir. Daha sonra birkaç damla alınan serum, parmak uçlarıyla yavaş bir şekilde cildin belli noktalarına yayılmalıdır. Özellikle yanak, alın ve çene bölgesi, söz konusu serumun yoğun olarak uygulanması gereken alanlar arasındadır. Dileyen tüketiciler bu serumu, boyun bölgesine de uygulayabilir. Düzenli kullanımda daha etkili sonuçlar doğuran ürün, neredeyse tüm tüketicilerin beğenisini kazanmayı başarır. Siz de daha evvel bu etkili sıvıyı kullanan bireylerin geri dönüşlerini merak ediyorsanız, Procsin 20 ml hyaluronik asit serum yorumlarına göz atabilirsiniz. Trendyol’un güvenli altyapısı ile kapınıza kadar gönderilen cilt bakım ürünü, makyaj bazı olarak da tercih edilebilir. Ayrıca Procsin 20 ml hyaluronik asit serumun fiyat noktasında da bütçe dostu olduğunu belirtmek gerekir.