PROCSIN Butter Cream Tüy Azaltıcı Ve Pürüzsüzlük Efekti Veren Günlük Nemlendirici 175 ml

173,78 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kurumsal Fatura
179,99 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
179,90 TL
3. Ürüne %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

PROCSIN Butter Cream Tüy Azaltıcı Ve Pürüzsüzlük Efekti Veren Günlük Nemlendirici 175 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NehirKozmetik Satıcı Ünvanı: ÖZBU KOZMETİK ITRİYAT GIDA TEKS.DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI OTO.İNŞ.DAĞ.PAZ.İMAL.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0668041051400001 Vergi Kimlik Numarası: 6680410514
    Bu ürün NehirKozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BUTTER CREAM
  • Ağda ve epilasyon sonrası cilde sunduğu bakım desteği ile daha uzun süreli pürüzsüz bir cilt görünümüne yardımcı olmak amacıyla geliştirdiğimiz yüz ve vücut bakım kremidir. İçerisindeki shea butter, squalane ve e vitaminin desteğiyle cildin doğal nem dengesinin korunmasına katkı sağlarken ağda ve epilasyon sonrası cildin rahatlamasına yardımcı olmayı amaçlamaktadır. İçerisindeki doğal yağların yumuşatıcı ve cildin elastikiyetini arttırıcı desteğinin yanı sıra gurmar bitkisini yardımıyla bir sonraki ağda ve epilasyon sürecine kadar daha pürüzsüz ve canlı bir cilt görünümü hedeflemektedir.
  • NASIL KULLANILIR?
  • Temiz cilde masaj yoluyla uygulayabileceğiniz. Tüyler tekrar alınacak uzunluğa gelinceye kadar her gün sabah akşam kullanmanızı tavsiye ediyoruz. El, yüz, bikini bölgesi, koltuk altı dahil tüm vücut için günlük kullanıma uygundur. Uygulama sonrası durulama gerektirmez.
  • PROCSIN Türkiye tarafından geliştirilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • SPF Korumasız
  • Hacim 151 - 250 ml
  • Tip Tüp
  • Form Krem
  • Ek Özellik Vegan
Geri Bildirim Ver

PROCSIN Butter Cream 175 Ml

Pürüzsüz ve yumuşak bir cilde kavuşmak herkesin tercihidir. İstenmeyen tüylerden arındırılmış pamuk gibi bir cilde sahip olmak için pek çok yöntem vardır. Özellikle ağda ve epilasyon gibi çeşitli yöntemler ile tüyler alınsa da zamanla tekrar çıkmaya başlar. Bu nedenle ağda sonrasında tüylerin yavaş çıkmasını sağlayacak kremler kullanabilirsiniz. Bu kremlerden biri de PROCSIN Butter Cream 175 Ml ürünüdür. Cildinizin daha sağlıklı ve pürüzsüz olması için tasarlanan krem, bakım ürünleri arasında önemli özellikleriyle öne çıkar. Tüylerden arındırılmış bir görünüm kazandırmayı amaçlamasının yanında, teninize ipeksi bir yumuşaklık sağlar. Ağda ve epilasyon sonrası kullanıma uygundur. Cildiniz için bakım desteği sunar. Yeniden oluşabilecek istenmeyen tüylerin yavaşlatılmasına yardımcı olmayı hedefler. Düzenli kullanım ile etkili sonuç elde edebilirsiniz.

  • Ağda sonrası kullanım
  • Tüy azaltıcı etki
  • Parlak ve pürüzsüz görünüm

PROCSIN Cream 175 Ml Yorumları

PROCSIN Cream 175 Ml Yorumları

PROCSIN Butter Cream, tüylerin kökten alındığı ağda ve epilasyon işlemleri sonrasında kullanılan bir kremdir. Yeniden oluşacak tüylerin geciktirilmesini sağlar. Bu sayede pürüzsüz görünen teninizin tadını daha uzun süre çıkarabilirsiniz. Geciktirici etkisinin dışında sürüldüğü andan itibaren yumuşaklık sağlar. Nemlendirici özelliği ile besler ve parlak bir görünüm oluşturur. Rahatsız etmeyen bir kokusu vardır. Ürün 175 ml boyutundadır. Ağda yaptığınız bölgeye bir miktar sürerek tüylerinizin çıkışını yavaşlatabilirsiniz. Sizler için özel olarak hazırlanan formülü sayesinde pürüzsüz bir cilt için rahatlıkla kullanabilirsiniz. Etkisini daha iyi görmek için düzenli kullanmanız tavsiye edilir. Kuru, yağlı, karma ve normal demeden tüm cilt tipleri için uygundur. Krem formu sayesinde kolaylıkla uygulayabilirsiniz. PROCSIN Butter Cream 175 Ml yorumları oldukça olumlu müşteri görüşlerini içerir. Bu sayede tercih edebileceğiniz bir üründür.

Tüy Geciktirici PROCSIN Butter 175 Ml Kullanımı

Tüy Geciktirici PROCSIN Butter 175 Ml Kullanımı

Butter Cream PROCSIN, tüylerden arındırılmış ve tertemiz görünen bir ciltle yaz mevsimine giriş yapmak isteyenler için uygundur. Yavaşlatıcı etkisi ve kazandırdığı parlaklık ile tercih edebilecek bir üründür. Epilasyon gibi kökten alınan istenmeyen tüylerin, daha sonrasında geç çıkmasını sağlar. Yeni alınmış tüylerde ilk üç gün kremi kullanmak, ürünün işlevini artırır. Butter Cream'i tüyler tekrar alınabilecek boyuta gelinceye kadar her gün ve sabah akşam olmak üzere düzenli olarak kullanabilirsiniz. Kremsi formu sayesinde kolaylıkla uygulayabileceğiniz bir üründür. Hafif ve güzel bir kokuya sahiptir. Uygulamadan önce süreceğiniz alanın temiz olması önemlidir. Epilasyon yaptığınız bölge üzerine bir miktar kremden sürerek masaj yoluyla yedirebilirsiniz. Tüm cilt tipleri için günlük kullanıma uygundur. PROCSIN Butter Cream 175 Ml satın al seçeneğiyle ürüne sahip olabilir, tertemiz bir görünüm için düzenli kullanabilirsiniz.

Butter Cream 175 Ml Fiyatı

Butter Cream 175 Ml Fiyatı

Tüylerin kökten alınması pürüzsüz görünüm için önemli bir unsurdur. Bazı müşterilerde yeni tüy oluşumu hızlı olabilir. Bu durumda daha geç çıkmasını sağlamak için PROCSIN Cream kullanabilirsiniz. Kökten alım işleminden sonra temiz olan bölgeye masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Düzenli kullanım etkisini daha iyi görebilmeniz için önemlidir. Pürüzsüz vücuda ilk üç gün kullanmanız önemlidir. Bu şekilde istediğiniz etkili sonucu görebilirsiniz. Sizler için hazırlanan etkili formülü sayesinde cildinizi besler ve parlaklık sağlar. Nemlendirici özelliği ile yumuşaklık kazandırır. PROCSIN Butter Cream 175 ml kullananlar etkisinden memnun kalır. Her cilt tipine uygun olması avantajlı özellikleri arasındadır. Pürüzsüzlük, parlaklık ve yumuşaklık kazandırması sayesinde tek bir ürün ile mükemmel bir çözüm sunulur. PROCSIN Butter Cream 175 ml fiyatı için Trendyol üzerinden inceleme yapabilir, avantajlı fırsatlardan yararlanabilir ve ürünü kolaylıkla temin edebilirsiniz.