PROCSIN Yaşlanma Ve Kırışıklık Karşıtı Kolajen Serum 20 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
209,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
8.7
merchant-badge-image
3 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
500 TL'ye 40 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

PROCSIN Yaşlanma Ve Kırışıklık Karşıtı Kolajen Serum 20 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Procsin Satıcı Ünvanı: PRS KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733041810700015 Vergi Kimlik Numarası: 7330418107
    Bu ürün Procsin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • YAŞLANMA KARŞITI KOLAJEN SERUM
  • İçeriğindeki Kolajenin desteğiyle zamanla ortaya çıkan yaşlanma belirtilerine yönelik cilt bakımına yardımcı olması için geliştirdiğimiz bir bakım serumudur. İçerik özellikleri sayesinde ciltteki gözenek ve kırışıklık görünümünün azaltılmasına ve pürüzsüz bir görünüme ulaşılmasına yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Salisilik Asit içeriğiyle aşırı yağlanmanın önlenerek ciltte parlama yapmadan nem dengesi sağlamayı hedeflemektedir.
  • NASIL KULLANILIR?
  • Temiz cilde dairesel hareketlerle masaj yoluyla uygulayabilirsiniz. Ürünümüz tüm cilt tipleri için günlük kullanıma uygundur. Gün içinde kullanım sağlanacaksa güneş kremi öncesi kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Yüz ve boyun bölgesi için kullanım sağlayabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • İçerik Kolajen
  • SPF Korumasız
  • Tip Şişe
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • Ek Özellik Alkol İçermeyen
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver

PROCSIN 8682427004544 Yaşlanma Karşıtı Collagen Kolajen 20 ml Serum

Procsin 20 ml yaşlanma karşıtı kolajen serum, tüm cilt tiplerine uyum sağlayan kaliteli bir kremdir. Ürün, özel formülü sayesinde ilk kullanımlardan başlayarak gözle görülür etki elde etmenizi sağlar. Bu ürün, kolajen içeriği sayesinde ciltte görülen yaşlanma etkilerini yavaşlatır ve minimuma indirir. Böylece daha sağlıklı ve genç görünen bir cilde kavuşmanız mümkün olur. Procsin 20 ml yaşlanma karşıtı kolajen serum, çok amaçlı kullanım için ideal bir üründür. Bu serumu hem yaşlanma karşıtı olarak hem de nemlendirici etkisinden faydalanmak için tercih edebilirsiniz. Bakım rutininize ekleyeceğiniz bu serum, cilt bariyerinin güçlenmesi için de fayda sağlar. Dış faktörlere karşı da teninizi dayanıklı hâle getirmek isterseniz bu kremi değerlendirebilirsiniz.

  • Serum, yaşlanma karşıtı etkiye sahiptir.
  • 20 ml içeriği bulunur.
  • Özel damlalıklı şişesinde kullanıma sunulur.

Procsin Yaşlanma Karşıtı 20 ml Kolajen Serumun Özellikleri Nelerdir?

Procsin Yaşlanma Karşıtı 20 ml Kolajen Serumun Özellikleri Nelerdir?

Procsin 20 ml yaşlanma karşıtı kolajen serum, gözenek sıkılaştırıcı özelliğiyle ön plana çıkar. Sıkılaşan gözenekler, cildinizin daha diri bir görünüme sahip olmasını sağlar. Ürün, 20 ml içeriğe sahiptir. Özel formülü sayesinde cildin sıkılaşmasına yardımcı olur. Üründe kolajen desteği bulunur. Procsin 20 ml yaşlanma karşıtı kolajen serum, tüm cilt tipleri için kullanıma uygundur. Üründeki içerik, farklı cilt tiplerine sahip olsanız da etki sağlayacak şekilde formüle edilir. Serum, yaşlanma etkilerinin azaltılmasını da destekler. Ayrıca cildin nemlendirilmesi için de fayda sağlayan bir içeriğe sahiptir. Kremi, temiz cildinize uygulayarak içeriğin etkisini artırabilirsiniz. İşlem sırasında kremi, cildinize dairesel hareketlerle uygulamanız önerilir. Bu serum, günlük kullanım için de uygundur. Güneş kremi kullanacaksanız önce serumu uygulamanız tavsiye edilir.

Procsin Yaşlanma Karşıtı Kolajen Serum Ne Sıklıkla Kullanılmalıdır?

Procsin Yaşlanma Karşıtı Kolajen Serum Ne Sıklıkla Kullanılmalıdır?

Procsin marka yaşlanma karşıtı serumu, günlük bakım rutininize rahatlıkla ekleyebilirsiniz. Ürünü, her gün temiz cildinize uygulamanız mümkündür. Bu sayede kremin cildinizdeki etkisinden gün boyu yararlanabilirsiniz. Düzenli kullanım da serumdan, gözle görülür düzeyde etki elde etmeniz için önemlidir. Procsin 20 ml yaşlanma karşıtı kolajen serum yorumları, kremi günlük olarak kullanan kişilerin elde ettikleri sonuçları ortaya çıkarır. Cilde, doğru şekilde uygulanan krem; uzun süren bir etki sağlar. Kremi dairesel hareketlerle cildinize yaymak, emilimi hızlandırır. Hafif masaj hareketleri, cilt dokusunun altındaki kan akışını hızlandırarak canlanmış bir görünüm elde etmenizi kolaylaştırır. Temiz cilde uygulama yapmak da emilimin üzerindeki etkiyi artırır. Böylece kısa sürede gözle görülür bir etki ortaya çıkar.

Procsin Yaşlanma Karşıtı 20 ml Kolajen Serum Cildi Nasıl Etkiler?

Procsin Yaşlanma Karşıtı 20 ml Kolajen Serum Cildi Nasıl Etkiler?

Procsin kolajen serum, cildinizin canlı ve dolgun görünmesi için özel olarak formüle edilir. Cilt bariyerinde dayanıklılık oluşturarak dış etkenlere karşı da koruma sağlar. Kolajen desteği alan teniniz, ışıltıyla parlar. Gözeneklerin sıkılaşmasına katkı oluşturan serum, kırışıklık görünümünü de azaltır. Bu sayede daha genç bir görünüme kavuşabilirsiniz. Bu ürün; cildin yağ, nem ve asit dengesinin de sağlanmasına destek verir. Bu sayede teninizi, dış etkenlerden de korumanıza yardımcı olur. Procsin 20 ml yaşlanma karşıtı kolajen serum fiyatı, ürünün sağladığı avantajlar göz önüne alındığında uygun bir aralıktadır. Serum, 20 ml içeriği ve özel damlalıklı şişesi sayesinde uzun süre kullanım için uygundur. Küçük bir miktar ürünü, teninize kolayca dağıtarak kullanım sağlayabilirsiniz. Uzun süreli kullanım avantajı sayesinde bütçenizden de avantaj elde edebilirsiniz. Kaliteli içeriğiyle dikkat çeken bu seruma, Trendyol üzerinden hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz.