PROCSIN Aydınlatıcı Sıkılaştırıcı Nemlendirici 3 Complex Solution 20 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
96 TL94 TL
50 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

PROCSIN Aydınlatıcı Sıkılaştırıcı Nemlendirici 3 Complex Solution 20 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Procsin Satıcı Ünvanı: PRS KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733041810700015 Vergi Kimlik Numarası: 7330418107
    Bu ürün Procsin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3 COMPLEX SERUM
  • İçeriğindeki C Vitamininin yardımıyla daha aydınlık bir görünüme destek verirken Kolajen ile yaşlanma belirtilerine, Hyaluronik Asit içeriğiyle de nem dengesine yardımcı olmak için geliştirdiğimiz bir cilt bakım serumudur. İçerik özellikleri sayesinde cildin daha parlak, pürüzsüz ve yumuşacık bir görünüm sergilemesini amaçlamaktadır. Düzenli kullanımla ciltteki kırışıklık görünümünün azalmasına katkı sağlarken cilt kuruluğuna ve ton eşitsizliğine yönelik bakım desteği sunulmasına yardımcı olmayı hedeflemektedir.
  • NASIL KULLANILIR?
  • Temiz cilde günde 1 defa gece yatmadan önce parmak uçlarıyla masaj yaparak kullanılmasını tavsiye ediyoruz. Tüm ciltler için kullanıma uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • SPF Korumasız
  • Tip Şişe
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Kullanma Amacı Canlandırıcı
Geri Bildirim Ver

PROCSIN 3 Complex Solution 20 Ml

Cildi temiz tutmak ve düzenli bir bakım ile beslemek sağlık açısından son derece önemlidir. Sağlıksız bir ciltte büyük gözenekler, siyah noktalar, lekeler ve sivilceler görülebilir. Doğru bakım yapıldığında ise akne ve siyah nokta gibi küçük oluşumlar büyük ölçüde engellenir. Serum formuna sahip ürünler oldukça pratiktir. İçinde bulunan vitaminler cildi besler ve korur. Böylece pürüzsüz ve sağlıklı görünen bir cilde sahip olabilirsiniz. Bakım yaparken kullanabileceğiz ürünlerden birisi de Procsin 3 Complex Solution 20 ml’dir. 3 Complex Solution, yüze aydınlık, canlı ve temiz bir görünüm kazandırmayı amaçlar. Nem desteği sayesinde sürüldüğü andan itibaren yumuşaklık kazandırır. İçeriğinde bulunan C vitamini, kolajen ve Hyaluronik asit ile 3’lü bakım bir arada size sunulur.

  • Nemlendirici ve besleyici
  • Tüm cilt tiplerine uygun
  • Serum form

Procsin 3 Solution 20 Ml Özellikleri

Procsin 3 Solution 20 Ml Özellikleri

C vitamini, hyaluronik asit ve kolajen ile hazırlanarak size sunulan Procsin 3 Complex Solution, cildinizi aydınlık ve canlı göstermek için ideal bir üründür. C vitamini cildinizi beslerken, Hyaluronik asit yumuşaklık sağlar ve kolajen desteği ile pürüzsüz bir görünüm elde edilir. Ürün serum formundadır ve boyutu 20 ml’dir. Kuru, yağlı, karma fark etmeksizin her cilt tipine uygundur. Güzel bir kokuya sahiptir. Bu sayede sizi rahatsız etmez ve ferah bir his sağlar. Nemlendirici özelliği bulunduğundan serumu kullandıktan sonra ekstra bir nemlendiriciye gerek duymadan bakımınızı tamamlayabilirsiniz. Gece yatmadan önce bir miktar damlatarak yüzünüze uygulayabilirsiniz. Sabah uyandığınızda ışıl ışıl bir cilt ile güne başlarsınız. Procsin 3 Complex Solution 20 ml yorumları bölümüne göz atabilir ve ürünü satın alarak düzenli kullanım ile mükemmel bir cilde sahip olabilirsiniz.

Pürüzsüz Ciltler İçin Procsin Complex Solution 20 Ml

Pürüzsüz Ciltler İçin Procsin Complex Solution 20 Ml

Procsin marka 3 Complex Solution, cilt yapısına destek veren bir üründür. Vitamin, hylaluronik asit ve kolajen takviyesi sayesinde cilt sağlığı korunur. Kullanımı oldukça basittir. Cildinizi temizledikten sonra yüzünüze bir miktar damlatmanız gerekir. Daha sonra parmak uçlarınız ile dairesel hareketler yaparak yedirebilirsiniz. Günde 1 defa ve gece yatmadan önce uygulanması tavsiye edilir. Düzenli bakım ile etkili ve hızlı sonuç elde edersiniz. Tüm cilt tiplerine uygun bir üründür. Procsin 3 Complex Solution 20 Ml kullananlar besleyici, koruyucu ve onarıcı özellikleriyle sağladığı yumuşaklıktan ve canlı görünümden memnun kalır. Aydınlık ve pürüzsüz bir yüze sahip olmak kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olabilir. Tek bir ürün ile nemlendirici etkili üçlü bakıma sahip olabilirsiniz. Procsin 3 Complex Solution 20 Ml satın alıp uygulayabilir ve mükemmel görünen cildinizin tadını çıkarabilirsiniz.

Avantajlı Procsin Complex Solution 20 Ml Fiyatı

Avantajlı Procsin Complex Solution 20 Ml Fiyatı

3 Complex Solution Procsin ile cilt sağlığını korumak ve canlı bir görünüme sahip olmak çok kolaydır. Tek yapmanız gereken günde 1 defa uygulamaktır. Gece yatmadan önce uyguladığınızda yumuşacık ve aydınlık bir cilt ile güne başlayabilirsiniz. Parlayan bir cilt günün yorgunluğunu göstermez ve hep canlı hissetmenizi sağlar. Sizin için üçlü bakım formülüyle hazırlanan Procsin Solution, cilt yapınızı destekleyerek pürüzsüz ve aydınlık bir görünüme sahip olursunuz. İçeriğinde bulunan maddeler sayesinde ekstra bir ürüne gerek duyulmadan komple bakım sağlanır. Temizlenmiş cilt üzerine uygulamanız tavsiye edilir. Böylece içeriğinde bulunan maddeler hızlı bir şekilde nüfuz ederek etkisini kısa sürede gösterir. Kampanyalı Procsin 3 Complex Solution 20 ml fiyatı için online alışverişin güvenilir adresi Trendyol'u tercih edebilir, avantajlı fırsatlardan yararlanabilirsiniz.