Probident Aktif Probiyotik Diş Macunu Zerdeçal Özüt Ilaveli Doğal Beyazlık

278 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Probident Aktif Probiyotik Diş Macunu Zerdeçal Özüt Ilaveli Doğal Beyazlık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Probident/Probiwhite Satıcı Ünvanı: EBİO WELLNESS INNOVATIONS AND TECHNOLOGIES E-TİCARET SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0323112157400001 Vergi Kimlik Numarası: 3231121574
    Bu ürün Probident/Probiwhite tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İçeriğinde bulunan patentli probiyotiği ağız içerisinde flora dengenizin desteklenmesine yardımcı olur. Mikrobiyom dostu formülü ile diş ve diş etlerinizin korunmasına yardımcı olur. Diş minesine zarar vermeden temizler. Zerdeçal Özütü içerisindeki antioksidanlar ağız içerisinde serbest radikallerin oluşumunu engeller, diş minesinde bulunan plakların azalmasına yardımcı olur. Dişlerin doğal beyazlığına kavuşmasına yardımcı olur, diş eti sağlığını olumlu yönde etkiler. İçindekiler: Aqua, Glycerin*, Hydrated Silica, Calcium Carbonate, Xylitol, Aroma, Xanthan Gum, Rebaudioside A** Phenylpropanol, Cocamidopropyl Betaine, Boswellia Serrata Extract**, Caprylyl Glycol, Tetrahydrocurcumin, Menthol, Vitis Vinifera Seed Extract, Maltodextrin, Bacillus*, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Asid, Limonene.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Amacı Tam Koruma
Geri Bildirim Ver

Probident Probiyotik Diş Macunu Zerdeçal Özüt İlaveli

Ağız sağlığında fırçanın yanı sıra macun da oldukça önemlidir. İyi bir macun, diş ve diş etindeki bakteriler ile mikropları ağızdan uzak tutar. Beğeni kazanan bu seçenek, içeriğindeki probiyotik bileşenler ile ağız içindeki flora dengesinin korunmasına yardımcı olur. Probident probiyotik diş macunu zerdeçal özüt ilaveli, diş minesinde çizik oluşumunu engelleyerek size kolay bir ağız temizliği sunar. Zerdeçal özütü sayesinde ağızda oluşan bakteri sayısını minimuma indirir. Plak oluşumunun azalmasına destek sağlar. Dişlerin beyaz kalmasına ve ağzınızın sağlıklı olmasına dikkat eder. Gün içinde tükettiğiniz besinler diş ve diş eti sağlığını doğrudan etkiler. Eğer doğru temizlik sağlanmazsa yemek kalıntıları diş arasına yerleşerek çürütmeye başlar. Bu macun sayesinde ağzın içine hızlıca erişim sağlayarak sağlıklı dişlere sahip olabilirsiniz.

  • Zerdeçal özütü
  • Probiyotik bileşen
  • Doğal nane aroması

Probident Probiyotik Diş Macunu Zerdeçal Özüt İlaveli Etkisi

Probident Probiyotik Diş Macunu Zerdeçal Özüt İlaveli Etkisi

Beğeni kazanan bu ürün, içinde bulunan doğal nane aroması ile diş ve diş etini derinlemesine temizler. Aynı zamanda ağızdaki kötü kokuyu engeller. Düzenli fırçalamada tam performans elde edebileceğiniz macun sayesinde diş beyazlığını ve ağız sağlığınızı koruyabilirsiniz. Probident diş macunu, içinde bulunan bileşenler ve zerdeçal özütü sayesinde probiyotik etkiye sahiptir. Antioksidan özelliği ile ağızda serbest radikal olarak bilinen hasar yapıcı maddeleri temizler. Serbest radikaller diş etlerine zarar verip dişlerin çürümesine neden olabilir. Bu yüzden zerdeçal özüt ilavesine sahip ürünü düzenli kullandığınızda, ağızda maksimum hijyen elde edersiniz. Bu üründe patentli ekstrat içerik bulunur. Ekstrat ise doğal bitki özütü anlamına gelir. Özel formülü ile diş eti sağlığının gelişmesine yardımcı olan ürün sayesinde diş minesine zarar vermeden onları normal beyazlığına kavuşturabilirsiniz.

Güçlü Probident Probiyotik Diş Macunu Zerdeçal Özüt İlaveli

Güçlü Probident Probiyotik Diş Macunu Zerdeçal Özüt İlaveli

Kişide ağız florası olarak bilinen dengenin korunması sağlık açısından önem arz eder. Zerdeçalın içinde bulunan bileşenler sayesinde iyi bir bakteri dengesi oluşturarak diş eti sorunlarının önüne geçer. Zararlı bakterilerin uzaklaştırmasının yanı sıra kötü kokuyu engelleyerek ferah bir nefes oluşumuna katkı sağlar. Probident probiyotik diş macunu zerdeçal özüt ilaveli yorumları, ürün hakkında bilgi verici olabilir. İyi bir ağız bakımı için düşük aşındırıcılı ve yapay beyazlatıcılardan uzak bir macun oldukça önemli bir unsurdur. Zerdeçal özütü ilaveli bu ürün; florür, sles, sls, paraben ve glüten gibi zararlı kimyasalları içermeyen formülü sayesinde ağız temizliğini maksimum düzeye çıkartır. Aynı zamanda bunu doğal bir şekilde yapar. Mikrobiyon dostu içeriği bireyin ihtiyaç duyduğu yararlı bakterilerin zarar görmesini engeller. Bu sayede rahat ve güvenilir bir ferahlığın tadını çıkarabilirsiniz.

Probident Probiyotik Diş Macunu Zerdeçal Özüt İlaveli Fiyatları

Probident Probiyotik Diş Macunu Zerdeçal Özüt İlaveli Fiyatları

Ferahlatıcı etkisi doğal nane aroması ile birleştiğinde canlandırıcı bir etkisi bulunan Probident, ağızda bakteri oluşumunu ve tartarı engeller. Diş yüzeyinde plak oluşumunu minimuma indiren ürün, tamamen doğal bileşenlerden oluşur. Bu doğallığı sayesinde sağlıklı bir antibakteriyel temizlik sağlar. Patentli probiyotik özelliği ile ağızda kalan yemek kalıntılarının oluşturduğu kötü kokuyu ve çürümeyi engeller. Nane aroması sayesinde nefesinizin ferah olmasına yardımcı olur. Fiyat performans açısından farklı bütçeye hitap eden ürün, sağlığın korunmasında önemli olan temel bileşenleri içerir. Paraben ve glüten gibi zararlı maddeleri bünyesinde barındırmaz. Probident probiyotik diş macunu zerdeçal özüt ilaveli fiyatı farklı bütçelere hitap edecek şekilde belirlenir. İçeriğinde tamamen doğal mineraller yer alır. Dil üzerinde oluşan bakterileride derinlemesine temizler. Siz de bu ürüne Trendyol’dan ulaşıp sahip olabilirsiniz.