1
Kedi Kumu kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Pro Line Proline Bebek Pudrası Kokulu Ince Tane Topaklanan Kedi Kumu 10 Lt X 2 Adet

387 TL
(19,35 TL / lt)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (29)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
300 TL287,01 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
286,01 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pro Line Proline Bebek Pudrası Kokulu Ince Tane Topaklanan Kedi Kumu 10 Lt X 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İLERİ REYON Satıcı Ünvanı: OĞUZ ÖZİLERİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6940346420
    Bu ürün İLERİ REYON tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • %100 Doğal: Proline kedi kumu içeriğinde tamamen doğal hammaddeler kullanılması sebebiyle sizin ve kedinizin sağlığına zarar verecek herhangi bir kimyasal bulunmamaktadır.
  • Emicilik Özelliği: Proline kedi kumu, mükemmel topaklaşma etkisiyle sıvıyı içine çeker ve anında topaklaşır.
  • Bu özelliği ile size ve kedinize zarar verebilecek her türlü bakterinin üremesinin önüne geçilmiş olur. Minimum Tozlanma:
  • Proline kedi kumu üretilirken tüketicinin kullandığı ortamda tozlanma meydana gelmemesi için özel işlemlerden geçirilerek toz miktarı minimum düzeye indirgenmiştir.
  • Koku Önleyici Etkisi: Proline kedi kumu çevreye kötü kokuların yayılmasını önlemesinin yanısıra, sıvı ile temas etmesi durumunda bulunulan ortama hoş bir koku verir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Doğal/Bentonit Kumlar
  • Tane Şekli İnce Taneli
  • Kum Türü Topaklaşan
  • Ağırlık / Hacim 20+ L
  • Koku Tipi Bebek Pudralı
Geri Bildirim Ver

Pro Line 86989950101462 10 L X 2 Adet Bebek Pudrası Kokulu İnce Tane Topaklanan Kedi Kumu

Pro Line 10 lt x 2 adet bebek pudrası kokulu ince tane topaklanan kedi kumu, evcil hayvanınızın tuvalet ihtiyacını hijyenik bir şekilde giderebilmesi için tasarlanmış bir üründür. Bu kum, ince taneli ve tozlanmayan bir yapıya sahiptir. Bu sayede yaşam alanlarının kirlenmesini engeller. Ürün, kedilerin havada uçuşan toz partikülleri nedeni ile rahatsız olmasını da engeller. Bunun sonucunda ise evcil hayvanınız solunum yolu hastalıklarına karşı korunmuş olur. Bu ürün, plastik koruyucu bir paket içinde gönderilir. Bu ambalaj; darbeye, suya ve neme karşı bir hayli dayanıklıdır. Bu sayede satın aldığınız kedi kumunu uzun bir süre gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

  • Miktar: Proline Bebek Pudrası Kokulu Ince Tane Topaklanan Kedi Kumu 10 Lt x 2 Adet
  • Koku: Pro Line Bebek Pudrası Kokulu Ince Tane Topaklanan Kedi Kumu
  • Özellik: İnce Taneli Pro Line Bebek Pudrası Kokulu Ince Tane Topaklanan Kedi Kumu

Pro Line Bebek Pudrası Kokulu Ince Tane Topaklanan Kedi Kumunun Özellikleri

Pro Line Bebek Pudrası Kokulu Ince Tane Topaklanan Kedi Kumunun Özellikleri

Pro Line 10 lt x 2 adet bebek pudrası kokulu ince tane topaklanan kedi kumu, bentonit kullanılarak imal edilir. Bu madde, tamamen doğal bir yapıya sahip olduğu için evcil hayvanınızın sağlığını olumsuz etkilemez. Benzerlerine nazaran çok daha hızlı bir biçimde kuruyan bentonit kedi kumları, evde yaşayan diğer kişilerin de sağlığının bozulmasını da engeller. Virüs ve bakteri oluşumunu en aza indiren bu madde hem kedilerin hem de evcil hayvan sahiplerinin huzurlu ve konforlu bir yaşam sürmesine yardımcı olur. Özellikle çocuklu ailelerin bu tür kumları kullanması tavsiye edilir. Siz de hem evcil hayvanınızın hem de sevdiklerinizin sağlığını korumak için Pro line bebek pudrası kokulu ince tane topaklanan kedi kumunu gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Pro Line Bebek Pudrası Kokulu Ince Tane Topaklanan Kedi Kumun Kokusu Nasıldır?

Pro Line 10 lt x 2 adet bebek pudrası kokulu ince tane topaklanan kedi kumu, kokusu hem hafif hem de hoştur. Bu ürün, evcil hayvanınız tuvalet ihtiyacını giderdikten sonra etrafa oldukça huzur verici bir bebek pudrası kokusu yayar. Bu sayede hem siz hem de sevdikleriniz, evcil hayvanınız tuvaletini yaptıktan sonra konforsuz bir yaşam alanında vakit geçirmek durumunda kalmazsınız. Kedinizin herhangi bir şekilde rahatsız olmasına neden olmayacak olan bu koku, temizlik esnasında da büyük bir kolaylık sağlar. Evcil hayvanınızın tuvaletini kirlerden arındırdığınız sırada siz de herhangi bir rahatsızlık hissetmezsiniz. Bu özelliği sayesinde pek çok kişinin beğenisini kazanan ürün, özellikle hassas bir buruna sahip olan bireylerin favorileri arasında yer alır.

Pro Line Bebek Pudrası Kokulu Ince Tane Topaklanan Kedi Kumu Kaliteli midir?

Pro Line 10 lt x 2 adet bebek pudrası kokulu ince tane topaklanan kedi kumu oldukça kaliteli bir yapıya sahiptir. Kolay bir kullanım sunması hedeflenerek geliştirilmiş olan bu ürün, sıvı ile temas ettiği anda topaklanır ve sertleşir. Bu sayede kedinizin vücudu üzerinde hastalıklara neden olabilecek partiküller kalmaz. Kokuyu ve dışkıyı kısa bir süre içinde emen ürün, kedinizin tuvaletini temizlediğiniz esnada size kolaylık sağlar. Bu sayede evcil hayvanınızın ihtiyacını giderdiği alanı oldukça kısa bir süre içinde kullanıma hazır hâle getirebilirsiniz. Kaliteli ve doğal bir materyal kullanılarak imal edilen bu ürün, kedinizin sağlığını olumsuz etkilemez ve uzun bir süre boyunca kullanılabilir. Dilerseniz siz de Pro line bebek pudrası kokulu ince tane topaklanan kedi kumu yorumlarını inceleyebilirsiniz. Evcil hayvanınızın sağlığını koruyacak olan bu ürünü Trendyol’dan kolaylıkla satın alabilirsiniz.