Pro Choice Adult Lamb Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması 12 kg

2.190 TL
(182,50 TL / kg)
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pro Choice Adult Lamb Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması 12 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: acilmama Satıcı Ünvanı: ASLANDAĞ EVCİL HAYVAN ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0089137169400001 Vergi Kimlik Numarası: 0891371694
    Bu ürün acilmama tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pro choice adult lamb kuzu etli yetişkin köpek maması 12 kg 12 aylıktan sonra yetişkin köpeklerin beslenme ihtiyaçlarına uygun, özel olarak formüle edilmiş kuzu etli ve balıklı kuru mamadır. Hypoallergenic özellikli olan kuru mama, yetişkin köpeğinizin deri ve tüy sağlığını korur. Mamanın içinde bulunan kuzu eti köpeğinizi için doğal protein kaynağıdır. Deri, tüy sağlığını için koruyucu ve onarıcı yağ asitlerine sahip olan kuru mama köpeğinizin sağlıklı bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur. Omega3 ve omega6 yağ asitleri ile desteklenen mama köpeğinizin tüylerine canlılık kazandıracaktır. Taze ve lezzetli içerikli pro choice kuru mama yetişkin köpeğinizin tüm besin ihtiyaçlarını karşılayacak içeriktedir. Ayrıca mamanın yapısında bulunan protein, vitamin, mineraller evcil dostunuzun eklem ve kemik sağlığını korur. Dengelenmiş yağ oranına sahip mama köpeğinizin kilo problemi yaşamasını önler. Tüylü veya deri, tüy problemi olan köpeğiniz için uygun içeriğe sahip premium bir mamadır. Uygun boyuttaki mama taneleri köpeğinizin dişlerini zorlamadan çiğneyebileceği yapıdadır. Pro choice mamada bulunan
  • Yaban mersini tozu: Vücudun doğal bağışıklığını kuvvetlendirerek hücre yaşlanmasını önleyen oligomerik proantosiyanid antioksidanlarının doğal kaynağıdır. Avize ağacı özütü: Saponinler bakımından zengin bitki özüdür. Yapısındaki saponinler, dışkı kokusunu azaltmak üzere amonyak ve sindirim yan ürünlerini taşır. Pisilyum: Plantago bitkisimdem elde edilen çekirdek kabuğudur ve konsantre bir lif kaynağıdır. Bu sayede sindirimi destekler. Kontrollü enerji çıkışı sağlar. Toksinlerin sindirim sisteminden dışkıya atılmasına yardımcı olur. Kadife çiçeği tozu: Kadife çiçeği güçlü antioksidan karotenoid lutein içerir. Lutein, göz sağlığını desteklemek için önemlidir. Cilt problemlerini iyileştirici etkiye sahiptir. Serbest radikal üretimini azaltmaya yardımcı olur. Içindekiler: Kuzu eti, pirinç, et ve et ürünleri, hayvansal yağlar, bitkisel ürünler süt süt ürünleri mineraller ve vitaminler Garanti analizi
  • Protein en az % 29,yağ en azen çok %15 / 19,nem en çok %: 12,kül en çok % 10,lif en çok % 5,a vitamini % 15,000 ıu/kg,d3 vitamin% 1800 ıu/kg,e vitamini % 100 mg/kg,kalsiyum % 0,60 - 2,50 mg/kg,fosfor% 0,40 - 1,50 mg/kg,sodyum % 0,15 - 0,50 mg/kg Beslenme şekli : Çalışan ve aktif köpekler için komple ve dengeli bir mamadır, veterineriniz ayrıca tavsiyesiolmadan herhangi bir mineral ve vitamin katmanıza gerek yoktur. Prochoice support lamb & plus kuru mama olarak kullanılır. Tavsiye edilen miktarı mama kabına koyunuz ve daima taze içecek suyunun olmasına dikkat ediniz. Serin ve kuru bir yerde muafaza ediniz.

Ürün Özellikleri

  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • Boyut Orta (11 - 25 kg)
  • Aroma Kuzu
Geri Bildirim Ver