Pringles Krema Ve Soğanlı 165 Gr (sour Cream)

89,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pringles Krema Ve Soğanlı 165 Gr (sour Cream)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BAGİMALL Satıcı Ünvanı: HASKARAKAYA GIDA TURİZM İNŞAAT OTOMOTİV TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0458046322900014 Vergi Kimlik Numarası: 4580463229
    Bu ürün BAGİMALL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pringles Krema Ve Soğanlı 165 gr (Sour Cream) Pringles cipsleri, arkadaş toplantılarınıza ve sinema keyfinize keyif katar. Çıtır ve kremalı-soğanlı lezzeti ile cips severlerin tercihidir. Kutulu ve kapaklı tasarımı sayesinde dağılmaz, kırılmaz ve son kullanma tarihine kadar saklanabilir. Nemden uzak serin ve kuru bir yerde saklamalısınız.
Geri Bildirim Ver

Pringles Krema ve Soğanlı 165 gr (Sour Cream)

Pringles krema ve soğanlı 165 gr (sour cream) soğan ve ekşi krema lezzetinin eşsiz buluşması ile ortaya çıkar. Çıtır ve nefis bu cips sayesinde oyunlara, sohbetlere ve daha fazlasına tat katabilirsiniz. Akşamları yaptığınız sinema keyfinin vazgeçilmezi olacak bu ürünü sevdiklerinizle birlikte afiyetle yiyebilirsiniz. Pringles krema soğan lezzeti ile cips seven kişilerin ilk tercihleri arasında yer almayı başarır. Kutulu ve kapaklı tasarımı sayesinde içerisinde yer alan cipsler kırılmaz. Böylece lezzetini ve yeme keyfini katlar. Kutunun kapaklı olması dolayısıyla son kullanma tarihine kadar güvenle saklayabilir, canınız her istediğinde açıp yiyebilirsiniz. Bu noktada dikkat etmeniz gereken hususlar bulunur. Nemden uzak tutmalı, serin ve kuru yerde saklamalısınız. Aynı zamanda kapağını iyi kapattığınızdan ve içine hava girmediğinden emin olmanız gerekir.

  • Soğan ve krema
  • Kırılmayı önleyen kutulu ambalaj
  • Hava geçirmeyen kapak

Pringles Krema ve Soğanlı 165 gr (Sour Cream) Özellikleri

Pringles Krema ve Soğanlı 165 gr (Sour Cream) özellikleri

Pringles, bilinen bir marka olmasıyla dikkati üzerine çeker. Ekşi krema ve soğanın bir araya geldiği bu cips, markanın sevilen lezzetleri arasındadır. Ürünün içeriğinde az yap bulunması tercih edilme nedenleri arasındadır. Pringles krema ve soğanlı 165 gr lezzetini ister tek başına isterseniz çeşitli soslarla yiyebilirsiniz. Avokado, yoğurt ya da domatesle hazırlayacağınız dip soslar eşliğinde tüketerek bu keyfi artırabilirsiniz. Ürünün önemli avantajlarından biri içeriğinde herhangi bir alerjen bulunmamasıdır. Bu sayede sevdiklerinizle istediğiniz gibi yiyebilirsiniz. Açılıp kapanabilen kapağı sayesinde uzun süre güvenle muhafaza edebilirsiniz. Aynı zamanda bu özelliği ile istediğiniz yere yanınızda götürebilirsiniz. Bir Pringles klasiği olarak kutunun içerisine tek tek özenle yerleştirilen cips yapraklarının kıvrımlı şekli ile de ilgi çekicidir. Bu sayede ürün yalnızca damağa değil göze de hitap eder.

Pringles Krema ve Soğanlı 165 gr (Sour Cream) Yorumları

Pringles Krema ve Soğanlı 165 gr (Sour Cream) Yorumları

Pringles tarafından sunulan krema ve soğanlı çıtır cips, favori lezzetlerinizden biri haline gelir. Nefis tadı ile öne çıkan ürünü sinemada, oyun oynarken, arkadaşlarınızla sohbet ederken ya da evde dizi izlerken yiyebilirsiniz. 165 gramlık doyurucu bir gramajda sunulması da sevdiklerinizle paylaşabilmeyi mümkün hale getirir. Pringles krema ve soğanlı 165 gr (sour cream) kullananlar yaptıkları yorumlar sayesinde size ürün hakkında fikir verebilir. Bu yorumları okuyarak detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Pringles krema ve soğanlı 165 gr (sour cream) yorumları bölümünden müşteri deneyim ve değerlendirmeleri ile ürün puanlarını inceleyerek merak ettiklerinizi kolayca öğrenebilirsiniz. Markanın soğan ve ekşi kremanın eşsiz uyumu ile ortaya çıkardığı bu nefis lezzeti siz de deneyebilirsiniz. Dizi saatlerinizin olmazsa olmazı haline gelecek bu ürünü satın alarak leziz bir atıştırmalık tüketme şansı yakalayabilirsiniz.

Pringles Krema ve Soğanlı 165 gr (Sour Cream) Fiyatı

Pringles Krema ve Soğanlı 165 gr (Sour Cream) Fiyatı

Pringles krema ve soğanlı 165 gr (sour cream) fiyatı, içerisinde kullanılan malzemelere ve ürünün diğer özelliklerine göre belirlenir. 165 gramlık ürün, sevdiğiniz cips lezzetini uzun süre yaşamanıza ya da bu lezzeti arkadaşlarınızla paylaşmanıza imkan sağlar. Uzun sohbetlerde dahi arkadaşlarınızla birlikte tüketebilirsiniz. Kapaklı kutusu ile kalan kısmı bozulmadan muhafaza edebilirsiniz. Kıvrımlı yapıdaki çıtır cipsler kutuda kırılmaz. Böylece üründen aldığınız keyfi de katlar. Maç, dizi, film ya da sevdiğiniz içerikleri izlerken size eşlik edecek Pringles krema soğanı soğuk içecekler ya da hazırladığınız soslar ile tüketebilirsiniz. Soğan ve krema lezzetine yakışan yoğurtlu dip soslar ile sevdiklerinize sunumlar hazırlayabilirsiniz. Sevilen lezzeti ile öne çıkan ve özenli pakete sahip bu ürüne online alışverişin adresi Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajlarıyla kolayca sahip olabilirsiniz.