Primo Çift Ark Plazma Alevsiz Usb Şarjlı Elektronik Charisma Çakmak Anti Rüzgar

258,70 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Primo Çift Ark Plazma Alevsiz Usb Şarjlı Elektronik Charisma Çakmak Anti Rüzgar

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: rhinoaksesuar Satıcı Ünvanı: ŞÜKRÜ SERT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2621296503600001 Vergi Kimlik Numarası: 7630317558
    Bu ürün rhinoaksesuar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çift Ark Plazma Alevsiz USB Şarjlı Elektronik Charisma Çakmak Anti Rüzgar Stok Kodu: R3404C Açıklama Model: Charisma Malzeme: Çinko Alaşım Metal Renk: Siyah, Kumlu Siyah, Siyah Kartal, Gümüş, Kumlu Gümüş, Kumlu Gold, Lacivert, Gökkuşağı Desen: Düz/Kumlu/Kartal Ağırlık: 68,1 gr Boyut: 7.9 x 2.86 x 1.15 CM Sarj Tipi: USB Gerilim: 5V Şarj Süresi: 1.5-2 Saat Batarya: 200mAh Gösterge: Led Kullanım: 200 Ateşleme Otomatik Kapanma: 10 saniye sonra otomatik kapanma veya Buton Yakıt Tipi: Elektrik Ateşleme: Buton Kızdırma: Ark Ark Sayısı: 2 Ark Sıcaklığı: 2000°-3000° Çalışma Frekansı: 16KHZ-25KHZ Çıkış Gerilimi: 8K-10KW Ark Mesafesi: 10 mm Yön: Üst Ön Aksesuar: Şarj Kablosu 20 cm Su Geçirmezlik: Hayır Belge: CE Miktar: 1 Adet Paketleme: Hediyelik Kutu Özellikler Yenilikçi teknoloji kullanılmıştır, kızdırma oluşturmak için bir elektrik arkı üretir. İnce yapısı sayesinde, taşıması kolay. Alevsiz hızlı ateşleme, plazma ark sayesinde daha uzun ömürlü. - Şarj edilebilir güçlü dahili batarya. Gaz veya herhangi bir yakıt gerektirmez. USB şarj girişi sayesinde (Samsung) telefonunuzu şarj ediyormuş gibi her yerde kolay şarj imkanı. Alev oluşturmaz herhangi bir tehlike arz etmez, elektrikle çalışır ve çevre dostudur. Ark oluşumu sırasında yoğun Isı yayar. Her türlü hava şartında rahatlık ile kullanılabilir, rüzgardan etkilenmez. Kişisel kullanım, seyahat ve outdoor kullanım için ideal. Moda görünümü ve şık tasarımı sayesinde, arkadaş grubu içinde sizi çok çekici hale getirecek. Bu çakmak şarj için USB bağlantısı sayesinde, bir bilgisayar, Laptop, Powerbank, Araç şarjı veya Duvar Şarjına bağlanarak kolayca ve her yerde şarj edilebilir. Şarj bittikden sonra şarj cihazınz takılı tutmayın (Şarjdan çıkartın). Plazma ark kızdırma sırasında yüksek ısı yayacağı için kesinlikle atlayan ark?a ellemeyiniz, küçük şok?a sebep olabilir. Plazma ark kızdırma sırasında düşük sesli bir ark sesi oluşturacaktır, bu sizi endişelendirmesin, arklı çakmakların çalışma prensibi bu şekildedir. Önemli Uyarı: Bu Çakmak bir oyuncak değildir, mutlaka ve mutlaka çocuklardan uzak tutunuz. Paket İçeriği 1 x Plazma ark çakmak 1 x Şarj Kablosu Hediyelik ambalajı içinde gönderilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver