Prima Külot Bebek Bezi Premium Care 6 Beden 28 Li X 3 Adet

1.350 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.399,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.599 TL
3 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.799,95 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Prima Külot Bebek Bezi Premium Care 6 Beden 28 Li X 3 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AVANTAJ TOPTAN Satıcı Ünvanı: GÖKHAN GIDA VE İHTİYAÇ MADDELERİ İNŞAAT NAKLİYE İMALAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0403000498000019 Vergi Kimlik Numarası: 4030004980
    Bu ürün AVANTAJ TOPTAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Prima Külot Bebek Bezi Premium Care 6 Beden 28 li x 3 Adet Prima Premium Care Külot Bez ile zorlu bez değişimlerine elveda deyin. Yumuşacık ve 360 derece esneyen beli sayesinde bebeğiniz hareket halindeyken bile tek bir hareketle bezi giydirmek mümkündür ve beline de tam oturur. Prima’nın cilt üzerindeki en yumuşak dokunuşunu sağlayan tüy gibi yumuşak malzemelerden üretilmiştir. Ayrıca güvenilir Prima kuruluğu sayesinde 12 saate kadar kuru kalır. Böylece bebeğinizin oyun saati asla kesintiye uğramaz. Kolayca Giydirilen Külot Bez Prima’nın en yumuşak dokunuşuyla Yumuşacık ve 360 derece esneyen beli sayesinde kolayca giydirilir ve vücuda tam uyum sağlar Prima’nın en yumuşak cilt dokunuşunu sağlaması için tüy gibi yumuşak malzemelerle üretilmiştir Nefes alabilen kuruluk etkisi için havanın bez içerisinde kolayca dolaşmasına izin veren tasarım 12 saate kadar kuruluk için ıslaklığı emer ve hapseder

Ürün Özellikleri

  • Paket İçi Bez Adedi 84
  • Tip Külot Bebek Bezi
Geri Bildirim Ver