Prima Mayo Bebek Bezi 4 - 5 Beden 11 Li

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
209,29 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Prima Mayo Bebek Bezi 4 - 5 Beden 11 Li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CarrefourSA Satıcı Ünvanı: CARREFOURSA CARREFOUR SABANCI TİCARET MERKEZİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0203001707102126 Vergi Kimlik Numarası: 2030017071
    Bu ürün CarrefourSA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 4 adet sipariş verilebilir. 4 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • "Bebeğiniz tek kullanımlık mayo bebek beziyle özgürce suya girebilir. Prima Splashers sıradan bebek bezleri gibi suda şişmez, böylece ister ıslak ister kuru olsun bebeğiniz için rahatlık sağlar. Suda güvenli koruma için Splashers Dual Leak-Guard Barriers kakayı içerde tutmaya yardımcı olmak için bebeğinizin bacaklarını sarararak havuzda, kumsalda, su parkında ve daha pek çok yerde mükemmel koruma sağlar. Sadece Prima Splashers 360°, mayo gibi oturan ve ıslandığında kolayca çıkarılabilen esnek bel bandıyla tasarlanmıştır. Ayrıca, Splashers daha az bulaşma ve çabuk temizleme sağlayan Kolay Yırtılan Kenarlara sahiptir ve bezi kaplayan sevimli, yüzmeden ilham alan grafiklerimiz gerçekten mayo gibi görünmesini sağlar. Prima Splashers havuzda geçirilen günü daha da eğlenceli kılar. Prima Splashers tek kullanımlık mayo bebek bezleri: havuzda, kumsalda ve su parkında eğlence için tasarlanmıştır Sıradan bebek bezleri gibi suda şişmez, böylece ister ıslak ister kuru olsun rahatlık sağlar Dual Leak-Guard Barriers kakayı içerde tutmaya yardımcı olmak için bebeğinizin bacaklarını sarar 360° esnek esnek bel teknolojisi mayo gibi beli sarar ve mükemmel uyum sağlar Kolay yırtılan kenarlar bez değiştirmeyi çabuk ve kolay hale getirir Mayoya benzer tasarım için yüzmeden ilham alan, bezi kaplayan tasarımlar Prima’nın kullandığı içerikler hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak ister misiniz? "

Ürün Özellikleri

  • Paket İçi Bez Adedi 212
  • Tip Bantlı Bebek Bezi
Geri Bildirim Ver

Prima Mayo No:4-5 Bebek Bezi 11'li 14-31 kg ile Konforlu Bebekler

Bebek sahibi olan anne ve babaların yaşamlarındaki öncelikleri bebeklerini kucaklarına aldıkları an itibariyle değişir. Farklı bir düzen ve yaşam tarzı benimserler. Öncelikli amaçları bebeklerinin sağlığı ve konforu olur. İhtiyaçlarda bu yönde farklılaşır. Bebek bakımı için ihtiyaç duyulan birçok malzeme vardır. Bunların başında bebek bezleri gelir. Bebek bezlerinin kullanımı bebeğin doğduğu an itibariyle başlar ve tuvalet eğitimi alıp tuvalet ihtiyacını kendisi karşılayana kadar yani yaklaşık 2 yaşına kadar devam eder. Her an ihtiyaç duyulan bebek bezleri, bebek havuz ya da denize girdiğinde de gereklidir. Mayo bebek bezi tavsiyelerinde birçok bedeni ve büyüklüğü ile Prima Mayo Bebek Bezi 4-5 ilk sıralarda yer alır. Tek kullanımlık olan mayo bebek bezleri bebeğinizin denizde, havuzda ve sulu alanlarda keyifli, özgür ve rahat bir şekilde vakit geçirmesini sağlar.

  • Pratik Kullanım
  • Sızdırmayan Rahat Tasarım
  • Uzun Süren Koruma

Prima Mayo Bebek Bezi Özellikleri ve Seçimi

Küçük yaştaki çocuklar ve bazı bebekler için suyla oynamak, banyo yapmak, yüzmek çok keyifli ve rahatlatıcıdır. Böyle anlarda gün içinde kullanılan bebek bezleri pek kullanışlı sayılmaz. Mayo bebek bezi kullanmak olası kazaları önleyecek ve bebeğinizin kendini rahat hissetmesini sağlayacaktır. Mayo bebek bezi seçerken; rahatlık, beden, işlevsellik ve fiyat önemli noktalardandır. Beden seçimi bebeğin yaşı, kilosu ve boyu dikkate alınarak yapılmalıdır. Ağırlığı 3-8 kg olan bebekler için 2-3 beden, 7-15 kg olan bebekler için 3-4 beden ve 12-18 kg olan bebekler için 5-6 beden mayo bebek bezinin tercih edilmesi tavsiye edilir. Prima Mayo Bebek Bezi 360 derece esnek bel bandı, kolay yırtılan kenarları, ikili sızdırmaz bariyerleri ve suda şişmemesi ile mayo bebek bezi kullananların en çok tercih ettiği ürünlerin başında gelir.

Prima Mayo Bebek Bezi No: 4-5 11’li Sızdırmayan Uyumlu Tasarım

Bebekler kadar küçük çocuklarda da tercih edilen mayo bebek bezi çocuğunuzun suya olan güvenini arttırırken ihtiyacı olan konforu da sunar. Mayo No:4-5 Bebek Bezi 11'li 14-31 kg ağırlığındaki bebeklerde kullanım için oldukça uygundur. Mayo gibi oturan yapısı ve diğer mayo bebek bezlerinde bulunmayan, ıslandığında kolayca koparılabilen 360 derece esnek bel bandı beli tam anlamıyla sarar ve bez değişimini kolaylaştırır ve oldukça rahattır. İkili sızdırmaz bariyeri bacakları sıkıca sararak kakayı içeride tutar ve sızdırmaz. Havuz ve deniz gibi birçok alanda hijyenik bir koruma sağlar. Günlük kullanılan bebek bezleri gibi suda şişmez. Mayoya benzer hoş ve rahat tasarımıyla çocukların beğenisini kazanır. Tek kullanımlık olması sayesinde pratik ve hijyenik bir kullanım sağlar. Parfüm ve paraben içermeyen ve pH dengesini sağlayan yapıya sahiptir.

Mayo Bebek Bezi No: 4-5 11 Adet ile Pratik Kullanım

Mayodan esinlenilerek üretilen suda şişmeyen Prima Mayo Bebek Bezi 4-5 lateks ve klor içermeyen doğal yapısıyla bebeğinizin cildini korur, alerjik reaksiyonlara neden olmaz. Dermatolojik olarak test edilmiş olup anne ve babaların güvenini kazanır. İçerisindeki hava kanalları sayesinde cildin hava almasını sağlayarak pişiğe karşı koruma sağlar. Bu korumanın yanı sıra özellikle yeni yürümeye başlayan bebeklerde anne veya babalar yarım saatlik aralıklarla bezi kontrol etmeli, kirlenmiş ise değiştirilmelidir. Birçok çeşide, bedene, desene ve özelliğe göre değişen Prima mayo bebek bezi fiyatları her cebe hitap eder. Maksimum konfor ve pratik kullanım sunan Prima Mayo No:4-5 Bebek Bezi 11'li 14-31 kg yorumlarını inceleyerek ürünler hakkında detaylı bilgi edinebilir, bebeğinizin ihtiyacına ve konforuna en uygun Prima mayo bebek bezini seçebilir, bebeğinizin suda özgürce vakit geçirmesini sağlayabilirsiniz.