Prima Bebek Bezi Premium Care 6 Beden 186'lı 2 Aylık Fırsat Paket + Pure 3'lü Islak Havlu 126 Yaprak

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Prima Bebek Bezi Premium Care 6 Beden 186'lı 2 Aylık Fırsat Paket + Pure 3'lü Islak Havlu 126 Yaprak

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • #özelürün Bebeklerin hassas cildi için prima’dan 5 yıldızlı cilt koruması. Çiş ve kaka ile uzun süreli temas bebeğinizin hassas cildini etkileyebilir ve bebeğinize rahatsızlık ve sıkıntı verebilir. Premium care prima’nın 5 yıldızlı cilt korumasını sunmak için özel olarak tasarlanmıştır: 1) yumuşak dermakonfor koruma katmanı ıslaklığı anında ciltten uzaklaştırır ve bebek bezi içine hapseder. Böylece bebeğinizin hassas cildi kuru kalır ve korunur. 2) bebeğin cildine en nazik dokunuşumuz için seçilmiş tüy yumuşaklığında malzemeler.Den üretilmiştir. 3) sıvıyı hızla emen, belde ve bacak çevresinde sızıntıyı önlemeye yardımcı olan benzersiz 3 kanallı koruma sistemine sahiptir. 4) gece boyu ve sızıntılara karşı çepeçevre koruma sağlar. 5) pediatristlerin 1 numaralı tercihi prima premium care bebek bezleri bebeğinizin cildi için %100 güvenlidir: Dermatolojik olarak test edilmiştir ve ab parfüm alerjeni içermez

Ürün Özellikleri

  • Paket İçi Bez Adedi 186
  • Bez Bedeni 6
  • Tip Bantlı Bebek Bezi
Geri Bildirim Ver