Prima Bebek Bezi Premium Care 3 Beden 52 Adet Ekonomik Paket

449,99 TL
(8,65 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (22)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
433,05 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
512,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
519,95 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Prima Bebek Bezi Premium Care 3 Beden 52 Adet Ekonomik Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mikrofiber Satıcı Ünvanı: VİZYON PROFESYONEL TEMİZLİK EKİPMANLARI ÜRETİM İTHALAT İHRACAT DEPOLAMA VE LOJ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0925050813900013 Vergi Kimlik Numarası: 9250508139
    Bu ürün Mikrofiber tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bebeklerin hassas cildi için Prima’dan 5 yıldızlı cilt koruması. Çiş ve kaka ile uzun süreli temas bebeğinizin hassas cildini etkileyebilir ve bebeğinize rahatsızlık ve sıkıntı verebilir. Premium Care Prima’nın 5 yıldızlı cilt korumasını sunmak için özel olarak tasarlanmıştır: 1) Yumuşak Dermakonfor koruma katmanı ıslaklığı anında ciltten uzaklaştırır ve bebek bezi içine hapseder. Böylece bebeğinizin hassas cildi kuru kalır ve korunur. 2) Bebeğin cildine en nazik dokunuşumuz için seçilmiş tüy yumuşaklığında malzemeler.den üretilmiştir. 3) Sıvıyı hızla emen, belde ve bacak çevresinde sızıntıyı önlemeye yardımcı olan benzersiz 3 kanallı koruma sistemine sahiptir. 4) Gece boyu ve sızıntılara karşı çepeçevre koruma sağlar. 5) Pediatristlerin 1 numaralı tercihi Prima Premium Care bebek bezleri bebeğinizin cildi için %100 güvenlidir: Dermatolojik olarak test edilmiştir ve AB parfüm alerjeni içermez

Ürün Özellikleri

  • Bez Bedeni 3
  • Paket İçi Bez Adedi 52
  • Tip Bantlı Bebek Bezi
Geri Bildirim Ver

Prima Premium Care 3 Numara 52'li Bebek Bezi Ekonomik Paket

Prima bebek bezi Premium Care 3 beden 52 adet, yeni doğan bebeklerin ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış bir bebek bezi ürünüdür. Bu ürün, terletmeyen sağlıklı içerikleri ve yumuşak dokusuyla bebeğinizin rahatı için özel olarak üretilmiştir ve sunduğu birçok avantaj vardır. Ergonomik yapısı sayesinde giydirip çıkarması çok kolaydır. Bezin bel kısmındaki esnek bantlı özel yapısı, bebeklerin hareket kabiliyetini kısıtlamaz ve onlara konforlu alan sağlar.

 
  • Esnek bantlı özel yapı
  • Terletmeyen sağlıklı içerik
  • Yumuşak doku

Prima Bebek Bezi Premium Care 3 Beden 52 Adet Ekonomik Paket Özellikleri

Prima Bebek Bezi Premium Care 3 Beden 52 Adet Ekonomik Paket Özellikleri

Prima bebek bezi, birinci sınıf kalitede malzemelerden yapılmıştır. Bebeğinizin cildine zarar vermeden, rahatlık ve konfor sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Bezi çıkarmak kolay ve temizlemesi de oldukça kolaydır, böylece bebeğinizin için her zaman temiz bir ortam sağlayabilirsiniz. Bebeğinizin cildinin hassasiyetine göre üstün emicilik gücüne sahiptir. Bebeklerin taze ve hassas cildi tahriş olmaya çok yatkındır. Bundan kaynaklı bezin yumuşak yapıda olmasına dikkat edilmelidir. Prima Bebek Bezi Premium Care 3 Beden bebeklerin cildini koruyacak yapıda yumuşaklığa sahiptir. Yapısı sayesinde bebekleri rahatsız etmeden ve hareket ederken kısıtlamadan rahat ve sağlıklı kullanım sunar. Nefes alabilir malzemesi ile hava dolaşımı sağlayarak bebeğin cildini beze hapsetmez. Sahip olduğu ergonomik yapısı sayesinde tek seferde giydirip tek seferde çıkarmak mümkündür. Pamuk hissiyatı veren ve tüy gibi yumuşak olan Prima Bebek Bezi Premium Care 3 Beden ekonomik paket, mikro emici taneciklerden oluşur. Bu tanecikler sayesinde bebeğin cildini bezden koruyarak 12 saate kadar kuru kalmasına yardımcı olur.

 

Prima Bebek Bezi Premium Care 3 Beden 52 Adet Ekonomik Paket Kullanımı

Prima Bebek Bezi Premium Care 3 Beden 52 Adet Ekonomik Paket Kullanımı

Bebeklerin hassas cilt yapısına sahip olması nedeniyle yumuşak bebek bezi tercih edilmelidir. Bebeğin boyutuna uygun bebek bezi seçimi yapılmalıdır. Bezin küçük geldiği durumlarda bebeğin cildinin tahriş olmasını kolaylaşır. Bez, deriye sürtünmesi halinde cildin zarar görmesi çok olası bundan kaynaklı kullanılan bezin yumuşak yapıda olması ve emici özellikte olması gerekir. Prima Premium Care, mikro emici tanecikli yapısı sayesinde bezin kuru kalmasını ve bebeğin cildinin zarar görmesini önler. Diğer bezlere kıyasla bebekler için en uygun bez olmanın yanı sıra kullanıcılara uygunluk sağlar. Aynı bezi çok uzun süre tutmak bebeğin cildini tahriş ettiğinden belli aralıklarla değiştirilmesi gerekir. Prima Bebek Bezi Premium Care 3 Beden 52 Adet yorum ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek ürün özellikleri hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Prima, bebeklerin hareketli olmasına karşın ergonomik yapısı ebeveynlerin de işini büyük oranda kolaylaştırır.

 

Prima Bebek Bezi Premium Care 3 Beden 52 Adet Ekonomik Paket Fiyatı

Prima Bebek Bezi Premium Care 3 Beden 52 Adet Ekonomik Paket Fiyatı

Ebeveynler bebekleri için olabildiğince en iyi koşulları sağlamak ister ve bez de bebeğin gün boyu etkileşimde olduğu bir üründür. Bebek için konforlu ve sağlıklı bir bez seçmek isteyen ebeveynler, uzmanlar tarafından önerilen Prima Premium Care’i tercih edebilirler. Söz konusu bezin bebekleri rahatsız etmediği ve pişik yapmadığı gözlemlenmiştir. Esnek bel bandı sayesinde bebeklerin hareketli olmasından kaynaklı bezi değiştirme işleminde zorluk çıkarmaz. Giydirip çıkarması oldukça kolaydır. Hava alması özelliğiyle bebeğin rahatsızlık duymadığını ve hareket kabiliyetinin engellenmediği görülür. Bebek bezi markasına karar veremeyen ya da kullandığı markadan memnun olmayan ebeveynlerin gönül rahatlığıyla tercih edebileceği bir marka olan Prima, bebek bezlerini bebeklerin tamamen konforlu olacağı şekilde tasarlar. Hem bebekler hem de ebeveynler tarafından beğenilerek kullanılan Prima Bebek Bezi Premium Care 3 Beden 52 Adet fiyat bilgisine ulaşmak için Trendyol’u inceleyebilirsiniz.