Prima Bebek Bezi Günlük Rahatlık 4 Beden 108 Adet Fırsat Paketi 27x4

135,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Prima Bebek Bezi Günlük Rahatlık 4 Beden 108 Adet Fırsat Paketi 27x4

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MINIMODA Satıcı Ünvanı: MİNİMODA PAZARLAMA MOBİLYA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0621090035900001 Vergi Kimlik Numarası: 6210900359
    Bu ürün MINIMODA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • body,img,div img {width: 100%
  • } Prima Bebek Bezi Günlük Rahatlık 4 Beden 108 Adet Fırsat Paketi 27x4

Ürün Özellikleri

  • Bez Bedeni 4
  • Paket İçi Bez Adedi 212
  • Tip Bantlı Bebek Bezi
Geri Bildirim Ver

Prima Bebek Bezi Günlük Rahatlık 4 Beden 108 Adet (27x4)

Bebekler dünyaya geldiklerinde savunmasız ve ilgiye muhtaç doğar. Onlara her koşulda sevgisini verecek kişiler ise ebeveynleri olur. Hasta olmaması, canının acımaması için her türlü önlemi almak isteyen anneler ve babalar, minik yavrularının mutlu ve huzurlu olması için bebek bakımı konusunda birçok bilgiye ve yardımcı ögeye ihtiyaç duyar. Bunların başında gelenlerden biri ise bebek bezleridir. Çünkü bebekler ilk zamanlarda sadece anne sütü ile beslendikleri için sık sık altına yapar. Özellikle bebek bezinin emiciliğinin yüksek, bariyerlerinin sağlam, yapısının yumuşak ve esnek olması oldukça önemlidir. Prima bebek bezi günlük rahatlık 4 beden seçeneği; pamuksu yumuşaklığı, sağlıklı koruması, esnek yan bantları, pişik önlemeye yardımcı losyonu, sızdırma yapmayan yapısı ile bebeğinizin gün içinde rahat ve özgür hareket etmesini sağlar.

  • 6 saate kadar kuruluk
  • Esnek yan bantlar
  • Pişiği önlemeye yardımcı losyon

Prima Bebek Bezi Günlük Rahatlık Avantajları

Prima Bebek Bezi Günlük Rahatlık Avantajları

Üstün özelliklere sahip Prima bebek bezi günlük rahatlık 4 beden 108 adet (27x4) ürün seçeneği, gün içinde sizinle vakit geçirirken, oyun oynarken ve uyurken bebeğinizin altının kuru kalmasına yardımcı olur. İnce ve esnek yapısı sayesinde sarkmaya neden olmayan ve bebeğinizin göbeğine baskı yapmayan özelliklere sahiptir. Elastik cırt cırt bantları bebeğinizin rahat edebileceği şekilde bezi sabitleme olanağı sunar. Sızdırmaları engelleyen yüksek emiş gücü sayesinde ıslaklığı hapseder. Islandığında dahi ağırlık yaratmaz. Sızdırma yapmayan yapısı ile uyku esnasında da bebeğinizin rahat olmasını sağlar. Cildi narin ve hassas olan bebeğinizin pişik olmaması için yardımcı losyon içerir. Bu sayede kızarıklık ve pişik gibi durumlardan korunmasını sağlar. Uzun süre yetecek sayıda ürün adedi ve bütçe dostu fiyatı ile ilgi gören Prima bebek bezi günlük rahatlık 4 beden 108 adet fırsat paketi 27x4 seçeneğine sahip olabilirsiniz.

Bütçe Dostu Prima Bebek Bezi Fiyatları

Bütçe Dostu Prima Bebek Bezi Fiyatları

Prima bebek bezi günlük rahatlık 4 beden 108 adet fiyatları özellikle ürünün kalitesi ve kumaş yapısı göz önüne alınarak belirlenir. Prima’nın bu benzersiz ürünü, bebeklerin hassas yapısına uygun şekilde geliştirilir. Nefes alabilir yüzeyi ile bebeğinizin cildinde aktif olarak hava dolaşımı sağlar. Bu da yüzey ıslaklığından kaynaklı olarak görülebilecek sorunları ortadan kaldırır. Hava kanallarıyla ıslaklığın bez içinde eşit olarak dağılmasını sağlar ve 6 saate kadar kuruluk sunar. İçeriğindeki pişik önlemeye yardımcı losyon ise bebeğinizin cildini korur. Esnek ve ergonomik yan bantları ile bebeğinizin gün içinde rahat hareket etmesini sağlar. Böylece bebeğiniz sağlıklı ve huzurlu olur. Bebeğinizin gelişim dönemine uygun olan ve hem de ihtiyaçlarına yanıt veren Prima bebek bezi günlük rahatlık 4 beden 108 adet seçeneğini inceleyebilir ve bütçeniz doğrultusunda değerlendirebilirsiniz.

Deneyimli Müşteri Yorumlarıyla Güvenilir Alışveriş

Deneyimli Müşteri Yorumlarıyla Güvenilir Alışveriş

Bebeğiniz için kaliteli, kullanışlı ve bütçe dostu bez arıyorsanız Prima bebek bezi günlük rahatlık 4 beden 108 adet kullananların yaptıkları yorumlar ve değerlendirmeler üzerinden kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz. Kararsızlık yaşamanız durumunda Prima bebek bezi günlük rahatlık 4 beden 108 adet yorumları sayesinde diğer ebeveynlerin yaşadıkları deneyimleri öğrenebilirsiniz. Kullanım sonrasında ürün hakkında yapılan tüm yorumları inceleyebilir ve ürünle ilgili ön bilgi sahibi olabilirsiniz. Filtreleme özelliğinden yararlanarak aradığınız bu ürüne anında ulaşabilir; ürün özelliklerine, beden bilgilerine ve fiyat aralıklarına hızlı bir şekilde göz gezdirebilirsiniz. Müşteri yorumlarıyla avantajlı alışveriş deneyimi elde edebilir, bebeğinizin narin cildine uygun güvenilir ve bütçe dostu Prima günlük rahatlık 4 108 adet ürün seçeneklerine Trendyol’dan sahip olabilirsiniz. Böylece her daim bebeğinizin rahat ve konforlu olduğundan emin olabilir, altının kuru olmasının huzuruyla keyifli vakit geçirebilirsiniz.