Prima Bebek Bezi Aktif Bebek 6 Beden 60 Adet Ultra Fırsat Paketi

780 TL
(13 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Prima Bebek Bezi Aktif Bebek 6 Beden 60 Adet Ultra Fırsat Paketi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: sentapogroup Satıcı Ünvanı: TAHSİN BACAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sivas Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1290542577
    Bu ürün sentapogroup tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Prima Aktif Ultra Fırsat Paketi 60 Adet Ext Large No:6 13-18 Kg

Ürün Özellikleri

  • Paket İçi Bez Adedi 60
  • Bez Bedeni 6
  • Tip Bantlı Bebek Bezi
Geri Bildirim Ver

Bebek Bezi Aktif Bebek 6 Beden 60 Adet Ultra Fırsat Paketi

Prima bebek bezi, 60 yıllık üretimini halen sürdüren, son 30 yılda dünyanın en ünlü bebek bezi markalarından biri olan, kalite ve güvenilirlikten ödün vermeden Türkiye pazarına başarıyla kazandıran lider bir markadır. Her alanda yüksek standartta yeni nesil teknolojiden yararlanan marka, hayata ve doğaya duyarlı üretim faaliyetleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Bebeğin sağlıklı gelişimine büyük önem veriyor ve Prima ile başlayan bebek bezi yolculuğuna büyüme sürecinin her aşamasında devam ediyor. Duyarlı ama savunmasız olarak dünyaya gözlerini açmış bir bebek bezini giyerken yapacağınız seçimler onun hijyenik, sağlıklı ve rahat bir şekilde büyümesine yardımcı olacaktır. Prima bebek bezi markası, yüksek kaliteli malzemeleri yüksek teknoloji uyumu ile birleştirerek bebeğinizin uyuması, uyanması ve hareket etmesi için mükemmel konforu sağlamayı amaçlamaktadır. Prima Aktif Bebek 6 beden bu bez çeşitlerinden yalnızca biridir. Prima Bebek Bezi Aktif Bebek 6 beden 13-18 kg arasında olan bebekler için uygundur.

  • Kaliteli ve Güvenilir
  • Bebek Cildine Uyumlu
  • Konfor Sunan Detaylar

Prima Bebek Bezi Aktif Bebek 6 Beden Özellikleri

Anne ve babaların hayatını kolaylaştıran Prima Bebek Bezi Aktif Bebek 6 Beden 60 adet yüksek kalite standartlarında tasarlanmakta, sıfır hata potansiyelini karşılayan standartlarda üretilmekte ve aseptik olarak el değmeden paketlenmektedir. Bebek bezinin hafif yapısı, telkari bir formülle daha da geliştirilmiştir. Sonuç, nem varlığında ağırlaşmayan ve bebeğinizin narin vücuduna zarar vermeyen bir kumaştır. Prima bebek bezlerinin geliştirilmesinde kullanılan ileri teknik, klinik ve dermatolojik muayene seviyeleri her zaman üst düzeydedir. Parabenler, geri dönüştürülemeyen plastikler, sentetik boyalar ve alkol gibi zararlı maddeler içermeyen bebek bezinin tasarımı bebeğin en hassas vücudunun yapısı ile uyumludur. Prima Bebek Bezi Aktif Bebek 6 Beden 60 Adet Ultra Fırsat Paketi detaylarında ileri teknikler hakimdir ve iç ve dış yüzeyler, yan bant teknolojisi, göbek ve ağ için elastik malzeme gibi özel bileşenler bebeğin ince cildine ipeksi bir his verir.

Prima Bebek Bezi Aktif Bebek 6 Beden Cilde Etkisi

Bu bez bebeğinize saatlerce yumuşak ve ipeksi bir his verir. Prima'nın özel olarak tasarlanan bebek bezi, bebeğin hem sağlığını hem de rahatını ön planda tutmayı amaçlarken model, ebeveynlerin işini kolaylaştırmak için tasarlandı. Velcro özelliği, rahatlığı hayatınıza dahil etmenizi sağlar. Ayrıca bebeğin beline bağlayarak kullanılabilecek alternatif yapısı size kolaylık sağlar. Hafif ve uyumlu yapısı ile bebeğinizin hassas cildinin rahatlığına uyum sağlayan seriye Prima Bebek Bezi Aktif Bebek 6 Beden 60 Adet Ultra Fırsat Paketi satın al seçenekleri üzerinden kolayca ulaşabilir, Prima Bebek Bezi Aktif Bebek 6 Beden 60 Adet Ultra Fırsat Paketi yorum kısmından kullanıcı deneyimlerine erişebilirsiniz.

Prima Bebek Bezi Aktif Bebek 6 Beden Kullanım

Bebeğinizin bezini her zaman hijyenik bir şekilde kullanmasını sağlayan mükemmel bebek bezi seçeneği, ebeveynlere güven verirken küçük çocukların hassas cilt yapısının korunmasına yardımcı olur. Ürünün bebeğin hassas cildine karşı nazik olması, yumuşak bitkilerden geliştirilmiş olan özel bir lif formülasyonunun diğer organik malzemelerle harmanlanmasının sonucudur. Prima Bebek Bezi Aktif Bebek 6 Beden 60 Adet Ultra Fırsat Paketi fiyatı ile bütçeniz dahilinde bu ürüne kısa süreler içerisinde sahip olabilir, bebeğinizin cilt yapısını her daim korumanın rahatlığını yaşayabilirsiniz. Ayrıca Trendyol'da yer alan bu ürünü Prima Bebek Bezi Aktif Bebek 6 Beden 60 Adet Ultra Fırsat Paketi indirim ve Prima Bebek Bezi Aktif Bebek 6 Beden 60 Adet Ultra Fırsat Paketi kampanya dönemlerinde çok daha hesaplı bir şekilde sahip olabilirsiniz.