Prima Nova Primanova Bulaşıklık Bianka Genişletilebilir Lavabo Üstü D-14659

1.100 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.120 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.120 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.120 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.120 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Prima Nova Primanova Bulaşıklık Bianka Genişletilebilir Lavabo Üstü D-14659

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZERDAHOME Satıcı Ünvanı: AVCI TARIM ÜRÜNLERİ DIŞ TİCARET PAZARLAMA TAAHHÜT VE DAHİLİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0104008869200019 Vergi Kimlik Numarası: 1040088692
    Bu ürün ZERDAHOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Primanova bulaşıklık genişletilebilir lavabo üstü bianka Genişletilebilir tezgah ve lavobo üstü bulaşıklık d-14659 Raylı sistemi sayesinde her lavaboya uygundur. Tabaklık bölümü ileri,geri hareketlidir. Tüm kaplarınızı bu bulaşıklık üzerine yerleştirebilirsiniz bağımsız bölümler sayesinde alan kazanabilir temizlik ve düzen elde edersiniz. Ürün özellikleri Genişletilebilir lavabo üstü bulaşıklık bianka Ürün malzemesi Alüminyum Ürün ölçüleri Boy: 38 cm (genişletilmiş boy: 52.5 cm) en: 27 cm yükseklik:13,8 cm Ürün rengi Beyaz Diğer açıklamalar Genişletilebilir yapısıyla farklı boylarda kullanılır. Kullanılmadığı sürelerde yer kaplamaz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Boyut/Ebat 35 x 45
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Prima Nova Bianka Genişletilebilir Lavabo Üstü Bulaşıklık

Bulaşıklık, mutfak eşyalarının yıkandıktan sonra kuruması için yerleştirilebileceği, lavabo üstüne uygun tasarlanan bir üründür. Bu ürün dolap içine konulamayacak ıslak eşyaları toparlar ve dağınıklığın önüne geçer. Bölümlere ayrılan bulaşıklık ile bardak ve tabak gibi eşyalar hızlı ve kolay kurur. Primanova Bianka bulaşıklık tezgah ve lavabo üstü için kullanılmak üzere tasarlanır. Ürünün yapımında alüminyum malzeme kullanılır. Bulaşıklık gri ve siyah renklerden oluşur. Renkleri ile mutfağınızda şık bir görünüm yaratır. Ürün ihtiyacınıza göre dilediğinizde genişletilebilir özelliği ile öne çıkar. Bu sayede kurutulması gereken mutfak eşyalarınız çok olduğunda ürünü genişleterek kullanabilirsiniz. Hafif ve taşınabilir olarak tasarlanan yapısı ile kullanım kolaylığı sağlar. Aşınmaya ve kırılmaya karşı dayanıklı kaliteli malzemelerden üretilir. Bu sayede uzun yıllar mutfağınızda kullanmak için Primanova bulaşıklık tercih edebilirsiniz.

  • Genişletilebilir tasarım
  • Hızlı kuruma
  • Alüminyum malzeme

Prima Nova Bianka Bulaşıklık Özellikleri

Prima Nova Bianka Bulaşıklık Özellikleri

Bulaşıklık ıslak mutfak eşyalarının oluşturduğu dağınıklığının önüne geçmek için kullanılır. Bu sayede ayrı ve dik olarak yerleştirdiğiniz mutfak gereçlerinin daha hızlı kuruması için tercih edebilirsiniz. Bulaşıklık tabak ve bardakların kolay ve hızlı bir şekilde kurutulması için özel olarak tasarlanır. Ürünün boyu 38 santimetre, genişliği ise 27 santimetredir. Ürün boyu genişletildiğinde 68 santimetreye ulaşır. Islak mutfak araç gereçlerinin fazla olduğu durumlarda ürünü genişleterek büyük bir alan yaratabilirsiniz. Prima Nova Bianka genişletilebilir lavabo üstü bulaşıklık fiyat ve özellikleri müşterinin ihtiyaçlarına göre belirlenir. Ürünün sağ ve sol kısımlarında iki adet kulp bulunur. Hafif tasarımı ve her iki tarafında bulunan kulpları kullanarak ürünü kapatabilir, böylece dilediğiniz alana taşıyabilirsiniz. Bulaşıklık aynı zamanda lavabo üstü kullanımına uygundur. Boyutları ile uyumlu olan lavaboların içine koyarak tezgah üstünde alan yaratmak için tercih edebilirsiniz.

Dayanıklı Prima Nova Bianka Bulaşıklık

Dayanıklı Prima Nova Bianka Bulaşıklık

Prima Nova Bianka genişletilebilir lavabo üstü bulaşıklık mutfak gereçlerinin hızlı kuruması özelliği ile öne çıkar. Bardak ve tabaklar için özel bölmeler bulunur ve eşyanın çok olması durumunda genişletilir. Bu sayede hareket alanınıza göre dilediğiniz gibi ürünü kullanabilirsiniz. Yapımında kaliteli alüminyum malzeme kullanılır. Alüminyum darbelere ve aşınmaya karşı dayanıklıdır, aynı zamanda kırılmaz. Bu sayede ürünü uzun yıllar kullanabilmek için tercih edebilirsiniz. Portatif olarak tasarlanan ürün kolay bir şekilde açılıp kapanır. Boyutları uygun olan lavaboların içerisinde kullanılmak üzere tasarlanır. Ürün kolaylıkla yıkanarak temizlenir. Gri ve beyaz renklerden oluşan bulaşıklık her mutfağın kullanımına uygun olur. Mutfağınızda şık bir görüntü oluşturmak için tercih edebilirsiniz. Bu sayede mutfak tezgahında büyük bir yer kaplamaz. Açılıp kapanabilen asansörlü yapısı sayesinde kullanım kolaylığı sağlaması için tercih edebilirsiniz.

Prima Nova Bianka Bulaşıklık Fiyatları ve Yorumları

Prima Nova Bianka Bulaşıklık Fiyatları ve Yorumları

Prima Nova bulaşıklık küçük tezgahlı mutfaklar için kullanışlı bir üründür. Gerekli durumlarda boyutu genişletilme özellikliği ile öne çıkar. Kurutma işlemi bittikten sonra ürün katlanarak küçültülür. Bu sayede tezgahın üzerinde büyük yer kaplamaz. Küçük tezgahı bulunan mutfaklarda birçok mutfak araç gereçlerini kurutmak için tercih edebilirsiniz. Sade renkleri ile bütün mutfakların dizaynı ile uyumlu olur. Hafif yapısı ile her alana kolaylıkla taşınır. Kapatıldığında uzunluğu 38 santimetredir. Bu sayede kullanmadığınız süreler de yer kaplamaz. Birçok farklı boyutta bardak içerisine sığar. 10 adet tabak için bölmesi bulunur. Oldukça geniş olan ürün birçok mutfak araç gerecini tek seferde kolay kuruması için tasarlanır. Tüm bu özelliklere sahip dayanıklı malzemelerden üretilen Prima Nova Bianka genişletilebilir lavabo üstü bulaşıklık yorum ve fiyatını Trendyol’dan inceleyebilir, ürüne kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.