8
Elde Bulaşık Deterjanı kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

Pril Sıvı Bulaşık Deterjanı Limon 4 Kg 4 Adet

423 TL
(105,75 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
3. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
500 TL Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
999 TL'ye 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pril Sıvı Bulaşık Deterjanı Limon 4 Kg 4 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: angellove Satıcı Ünvanı: ALİ HAYDAR TAYFUR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8320581493
    Bu ürün angellove tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Promosyon Paketi
Geri Bildirim Ver

Pril Sıvı Bulaşık Deterjanı Limon 4 Kg ile Etkileyici Temizlik

Her evde bulunması gereken olmazsa olmaz ürünlerden olan bulaşık deterjanları önemli olan ürünlerdendir. Markadan markaya göre performansı değişiklik gösteren bulaşık deterjanları arasında yüksek performans gözlemlenen Pril sıvı bulaşık deterjanı limon 4 kg kullanıcılar tarafından sevilerek tercih edilmektedir. Gerek sağladığı yüksek hijyen gerekse uzun süreli kullanım avantajı satışlarını arttırmaktadır. Uzun yıllardır mutfaklarda kullanıcılara eşlik eden Pril sayesinde en zorlu lekeleri bile sıkıntısız bir şekilde çıkarması ile oldukça ünlüdür. Pril sıvı bulaşık deterjanı sayesinde mutfakta geçirilen zaman oldukça kısa bir hale gelir. Güçlü bir formülle üretilmesi sebebi ile size oldukça kolaylık sağlar. Pril sıvı bulaşık deterjanı limon 4 kg oldukça çevre dostu bir ürün olması sebebi ile geri dönüştürülme imkanı sağlayan bir ambalajdan üretilmiştir.

  • Uzun süreli kullanım
  • Üstün temizlik
  • Uygun fiyat

Pril Sıvı Bulaşık Deterjanı Limonu 4 KG

Pril limon kokulu sıvı bulaşık deterjanı 4 kg tercih oranı yüksek olan bulaşık deterjanlarındandır. Marketlerde en sık karşılaştığımız çeşit olan bu ürün genellikle her evde bulunur. Kolay bulunması sebebiyle satış oranları da oldukça yüksektir. Pril sıvı bulaşık deterjanı limon 4 kg fiyatı boyutuna göre değişim gösterebilir. Ürün büyük olduğu için uzun süre kullanılır ve bu sebeple fiyat performans olarak oldukça karlı bir bulaşık deterjanı haline gelir. Özellikle restoranlar ve yemek şirketleri için büyük avantaj sağlayan bu bulaşık deterjanı fiyat olarak fazlası ile uygundur. Bulaşık yıkarken az bir miktar kullanılmasına rağmen fazla bulaşık yıkamak isteyen herkesin kullanması gereken bir üründür. Pril sıvı bulaşık deterjanı limon 4 kg uzun raf ömrü sayesinde sürekli bulaşık deterjanı temin etme sıkıntısından büyük ölçüde sizi kurtarır.

Pril Sıvı Bulaşık Deterjanı Limon 4 KG 4 Adet Özellikleri

Herkes tarafından sevilerek tercih edilen bu sıvı bulaşık deterjanı yormadan kirleri çıkarmaya yardım eder. Birçok özelliği bulunan sıvı deterjanın en sevilen özelliği tek bir damlasının bile onlarca bulaşığı yetmesidir. Bu özelliği sayesinde uzun süre boyunca bulaşık yıkarken sizlere eşlik etme imkanı sağlamaktadır. 4 kg olması sayesinde 45.000’den fazla tabak yıkama olanağı sağladığı için tüm beklentilerinizin üstünde bir üründür. Az bir miktarla bile yüksek köpürme özelliği sayesinde, yıkayacağınız bulaşık üzerinde ister kurumuş yemek lekeleri veya artığı isterse beklemiş kirler olsun kolayca ve hızlıca çıkarır. Özel formülü sebebi ile bulaşıklarınızı suda bekletme gereği olmaması sayesinde fazla su kullanımın önüne geçer. Elde bulaşık yıkama için en ideal ve önde gelen marka olan Pril en çok tercih edilen bulaşık deterjanı markasıdır.

Pril Sıvı Bulaşık Deterjanı Limon 4 KG 4 Adet Yorumları

Pril sıvı bulaşık deterjanı limon 4 kg 4 adet sık sık bulaşık deterjanı temin etmek istemeyen kullanıcılar için büyük bir kolaylık sağlar. Kampanya olarak satışa sunulan Pril sıvı bulaşık deterjanı limon 4 kg 4 adet P182S213 kodlu ürün paketi büyük restoranlar, esnaflar ve yemek şirketleri için oldukça kullanışlıdır. Her an elinizin altında bulunma olanağı sağlaması sebebi ile sık sık tercih edilir. Temin edeceğiniz bir pompalı deterjan kabı ile bittiği anlarda kolayca dolum yapılabilir. Trendyol’da yorumları güzel ve çok olan bu bulaşık deterjanı yüksek puanı sebebi ile fazlaca tercih ediliyor. Pril sıvı bulaşık deterjanı limon 4 kg 4 adet satın aldıktan sonra kullanım sonrası isterseniz sizler de puanlama yapabilir ve yorum bırakabilirsiniz.