Paraf Yayınları Paraf Tyt 10 Hamlede Başarı Kampı Video Çözümlü Soru Bankası Deneme Sınavı

344 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
377 TL345 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 24 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Paraf Yayınları Paraf Tyt 10 Hamlede Başarı Kampı Video Çözümlü Soru Bankası Deneme Sınavı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Galeri Ekin Kitap Kırtasiye Satıcı Ünvanı: GALERİ EKİN BİLGİSAYAR KİTAP KIRTASİYE GAZETE ELEKTRONİK EĞİTİM PAZARLAMA DAĞ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388007650400012 Vergi Kimlik Numarası: 3880076504
    Bu ürün Galeri Ekin Kitap Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PRF Paraf Yayınları Paraf Tyt 10 Hamlede Başarı Kampı Video Çözümlü Soru Bankası Deneme Sınavı 244583 Paraf Yayınları TYT 10 Hamlede Başarı Kampı Video Çözümlü Soru Bankası + Deneme Sınavı 2019-2020 Yeni Ürün Tamamı Video Çözümlü Sömetr Tatili Kamp Formatında Hazırlanmış Eşit Ağırlık-Sözel-Sayısal Her Bölüm Öğrencileri İçin Uygun Tüm TYT Konularının Yeni Nesil Sorularla Tekrarı Tüm Dersler Konu Konu 9 Fasikül Soru Bankası+TYT Deneme Sınavı Matematik-Geometri-Türkçe-Fizik-Kimya-Biyoloji-Tarih-Coğrafya-Felsefe-Din Kül.ve Ahlak Bilgisi Öğrenci Değerlendirme Tablosu Toplam TOPLAM 2602 Test Sorusu 244583

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Zehra İpşiroğlu
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Paraf 9786057984869 TYT 10 Hamlede Başarı Kampı Video Çözümlü Soru Bankası Deneme Sınavı

Ön lisans veya lisans eğitimi almak isteyen kişilerin lise bitiminde her yıl belirli tarihlerde düzenlenen üniversite sınavlarına girmesi gerekir. Okunacak bölüme göre girilmesi gereken sınav aşamaları ve puan aralığı bulunur. TYT, yüksek öğretim kurumlarına girmek isteyen kişilerin girmesi gereken zorunlu ilk sınav aşamasıdır. Temel yeterlilik sınavını başarıyla geçen kişiler ön lisans eğitimi alabilir, AYT sınavı gerektirmeyen lisans programlarına yazılabilir ya da AYT sınavına girebilir. Oldukça önemli olan üniversite eğitimi için belirli başarıya sahip olunması ve lise eğitimi süresince görülen 4 yıllık ders konularına hakim olunması gerekir. PRF Paraf Yayınları TYT 10 hamlede başarı kampı soru bankası, öğrencilerin üniversite sınavları aşamasında hazırlanmasına destek olur.

  • TYT ve AYT sınavlarına hazırlık için uygundur.
  • 536 sayfadır.
  • İçerisinde toplam 2.602 tane test sorusu bulunur.

Paraf TYT 10 Hamlede Soru Bankasının İçeriği Nasıldır?

Paraf TYT 10 Hamlede Soru Bankasının İçeriği Nasıldır?

TYT ve AYT sınavlarında azimli ve istikrarlı çalışmanın yanı sıra iyi kaynaklara sahip olmak ve ilgili kaynakları bitirmek çok önemlidir. PRF Paraf Yayınları TYT 10 hamlede başarı kampı soru bankası öğrencilerin sınavlar için sorumlu olduğu tüm dersleri ve konuları içeren oldukça kaliteli ve başarı getiren bir kaynaktır. Paraf Yayınları TYT 10 hamlede başarı ders kitabı içerisinde matematik, geometri, Türkçe, fizik, kimya, biyoloji, tarih, coğrafya, felsefe ve din kültürü ve ahlak bilgisi derslerinin yer aldığı toplamda 2.602 soru bulunur. Eşit ağırlık, sözel ve sayısal bölümü fark etmeksizin her bölümden öğrenci için uygun PRF Paraf Yayınları TYT 10 hamlede başarı kampı soru bankası 9 fasikülden oluşur.

Paraf TYT 10 Hamlede Başarı Kampı Soru Bankasının Özellikleri Nedir?

PRF Paraf Yayınları TYT 10 hamlede başarı kampı soru bankası yetkin kişiler tarafından titizlikle hazırlanmıştır. Milli Eğitim Bakanlığı’nın öngördüğü kazanımlar doğrultusunda hazırlanan PRF Paraf Yayınları TYT 10 hamlede başarı kampı soru bankasında deneme sınavı, 2.482 adet soru ve her soru için videolu çözüm bulunur. Her soru için özenle hazırlanmış video çözümleri öğrencilerin takıldığı, yanlış cevapladığı ya da anlayamadığı noktada rahatlıkla ilgili sorunun cevabını öğrenebileceği ve cevaba nasıl ulaşıldığı hakkında detayları görebileceği pratik ve öğretici bir içeriktir. 1. hamura basılan Paraf yayınları soru bankası en çok tercih edilen kağıt türüne basılmış kaliteli kağıt yapısına sahiptir. Kaliteli kağıtlardan üretilmiş soru bankaları üzerinde rahatlıkla soru çözümü pratikleri yapılıp, silme ve karalama işlemleri kağıda zarar vermeden tamamlanabilir.

Paraf Tyt Başarı Kampı Soru Bankası Sınavlara Hazırlığa Uygun mudur?

Sömestr tatili için kamp formatında hazırlanmış PRF Paraf Yayınları TYT 10 hamlede başarı kampı video çözümlü soru bankası sınavlara hazırlık için uygun şekilde üretilmiştir. Sınavlara hazırlanan öğrenciler tarafından sıklıkla tercih edilen 9 fasiküllü toplam 2.602 test sorulu Paraf Yayınları TYT 10 hamlede başarı getiren soru bankası, sınavlara uygun içerikte hazırlanan soru bankasıdır. Trendyol’un uygun fiyat politikası sayesinde öğrencileri başarıya taşıyan PRF Paraf Yayınları TYT 10 hamlede başarı kampı soru bankası, fiyatı açısından düşük ücretler karşılığında satın alınabilir. Trendyol üzerinden satın alma işlemlerini tamamlamak için Trendyol uygulamasını ya da internet sitesini kullanabilir ve işlemleri birkaç tıkla tamamlayabilirsiniz. Ürünü daha önceden Trendyol üzerinden satın alan kişilerin görüş ve deneyimlerinden yararlanmak için PRF Paraf Yayınları TYT 10 hamlede başarı kampı soru bankası yorum kısmına göz atabilirsiniz.