Pretty Beauty Kalem Eyeliner Siyah Suya Dayanıklı

90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Pretty Beauty Kalem Eyeliner Siyah Suya Dayanıklı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NERA CLASSY Satıcı Ünvanı: MUHAMMED AKDENİZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0210218270
    Bu ürün NERA CLASSY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tek bir hareketle büyüleyici bakışlar! Hızlı kuruyan, bulaşma, akma yapmayan formülü ve özel ince sünger ucu sayesinde kirpik diplerinde belirgin ince çizgiler oluşturur. Özel formüllü Pretty Beauty Eyeliner Yumuşak kullanımı ve suya dayanıklı formülü ile makyajınızın vazgeçilmezi oluyor.

Ürün Özellikleri

  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Form Kalem
  • Görünüm Mat
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Siyah Tattoo Studio Dipliner ile Dikkatler Üstünde

Bakışlarınıza daha yoğun ve daha keskin hatlar katmak için kullanabileceğiniz Pretty Beauty Tattoo Studio dipliner ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacak bir üründür. Eyeliner çekmekte zorlanıyorsanız kirpik diplerinizi daha belirgin hale getirmek için siyah Tattoo Studio dipliner size istediğiniz ve ihtiyaç duyacağınız rahatlığı sunacaktır. Eyeliner’ın siyah sivri uçlu ve keçeden yapılan bir çeşidi olan Pretty Beauty dipliner ile kirpik diplerine ve göz altlarına kolaylıkla ince hatlar kazandırabilirsiniz. Pratik ambalajı ve kullanım kolaylığı sağlayan yapısı ile bu ürünü güvenle kullanabilirsiniz. Neme veya tere karşı dayanıklı oluşu makyajınızı gün boyu kalıcı hale getirecek ve gün içerisinde tazelemek gibi bir ihtiyacınız kalmayacaktır. Bu ürünü ister gündelik yaşamınızda ister gece davetlerinizde daha profesyonel makyaj görüntüsüne ulaşmak adına gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Siyah Tattoo Studio dipliner yorum bölümü incelendiğinde ürünün kullanım kolaylığı ve fırça kalitesi öne çıktığı görülür.

  • Kalıcı
  • Daha Yoğun Siyah
  • İnce Uçlu Fırça

Siyah Tattoo Studio Dipliner ile Daha Belirgin Hatlar

Oldukça ince ucuyla daha keskin hatlarda göz makyajınızı tamamlayabilirsiniz. Eyeliner çekme deneyiminizi daha kolay hale getirebileceğiniz Pretty Beauty Tattoo Studio Dipliner sizlerin göz alıcı bir görünüm kazanmanıza yardımcı olacaktır. Davetlerde ve günlük olarak gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz Pretty Beauty Dipliner bakışlarınıza keskinlik katacak ve kusursuz bir makyaj deneyimi elde etmenize yardımcı olacaktır. Göz şeklini belirginleştirir ve göz hatlarınızı dilediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz. Özel ince ucuyla kolay sürülebilir ve makyaj deneyimi kazanmanıza yardımcı olacak Pretty Beauty dipliner gün boyu aynı siyah tonda kalması kendinizi daha iyi hissetmenize olanak sağlayacaktır. Pretty Beauty Dipliner, sivri ve keskin ucu göz hatlarınızda istediğiniz teknikle makyaj yapabilme imkânı sunar ve ister sadece kirpik diplerini belirginleştirmek için ister kuyruklu bir eyeliner çekmek için ideal bir üründür. Siyah Tattoo Studio dipliner satın al işlemi ile ürüne kolayca sahip olabilirsiniz.

Siyah Tattoo Studio ile Kalıcı Göz Makyajı

Pretty Beauty Tattoo Studio dipliner gün boyu kalıcılığını koruyacak ve gün içerisinde oluşabilecek terlemelere ve neme karşı ihtiyacınız olan kalıcılığı elde etmenize yardımcı olacaktır. Göz makyajında ürünler arasında tercihlerinizi direkt olarak etkileyebilecek bu özellik siyah Tattoo Studio dipliner da bulunur ve klinik testlerle bilimsel olarak kanıtlanır. Dışarıda uzun süre vakit geçireceğiniz günlerde bile sizi yarı yolda bırakmayacak bu ürün sayesinde makyaj stresi yaşamadan günün tadını çıkartabilirsiniz. Siyah Tattoo Studio dipliner özellikleri, gün içerisinde akma veya bozulma yapmaması ve suya dayanıklı yapısı sayesinde gönül rahatlığıyla kullanım sağlamasıdır. Gün içerisinde akma veya bozulma endişelerine son verebileceğiniz bu ürün sayesinde kullanışlı ve estetik bir görünüme sahip olabilirsiniz. Siyah Tattoo Studio dipliner fiyat olarak her bütçeye uygun aralıktadır.

Tattoo Studio Dipliner Kolay Kullanım

Dilerseniz eyeliner olarak dilerseniz sadece kirpik diplerinizde kullanabileceğiniz siyah Tattoo Studio dipliner rahat kullanımıyla ön plana çıkar. Pretty Beauty Tattoo Studio dipliner kullananlar göz makyajında henüz tecrübesiz olsa bile gönül rahatlığıyla kullanabilecekleri bu ürün ile kirpik diplerine kusursuz bir şekilde ince hatlar çekebilir ve kuyruk yapmak için fazla zaman harcamaya gerek kalmadan kusursuz bir göz makyajı yapabilirler. İnce ucu, ürünü daha rahat sürülebilir ve daha kullanışlı hale getirir. Yine aynı şekilde siyah Tattoo Studio diplinerın ince ucu kirpik diplerinize yapacağınız makyaj uygulaması belirgin göz hatlarına kavuşmanız için büyük kolaylık sağlayacaktır. Göz yapınıza uygun çizgiler çekmek için ihtiyaç duyacağınız ince, sağlam ve keçe uçlu yapısı; kolay bir uygulama sağlayacak ve istediğiniz mükemmel ve keskin bakışlara sahip olacaksınız. Dilerseniz siz de bu kullanışlı ürünü Trendyol'dan hemen sipariş verebilirsiniz.