Pretty Beauty Kiss Mee Shıne Lipgloss 24 Saat Kalıcı Ruj Pb-170 No:3

28,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Pretty Beauty Kiss Mee Shıne Lipgloss 24 Saat Kalıcı Ruj Pb-170 No:3

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Poni Satıcı Ünvanı: HİKMET TEMİZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3232121734800017 Vergi Kimlik Numarası: 8380014808
    Bu ürün Poni tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pürüzsüz ve yumuşak yapısı ile müthiş bir parlaklık sağlar. Ten rengi tonlarından daha yoğun tonlara uzanan renk seçenekleri! 1.Çok trend! Likit mat rujların ne kadar trend olduğunu artık duymayan kalmamıştır herhalde. Bu çarpıcı ve çekici görünüm ünlü yıldızlardan, modellere herkesin favori görünümlerinden. Özellikle Instagram makyaj videolarının yıldızı olan likit mat rujların, makyaj trendi listelerinden düşmesi çok zor! 2.Her mevsim kullanılabiliyor! Likit mat rujların en güzel tarafı da her mevsime uygun olmaları. Mat dudak makyajları hem kışın koyu renklerine hem de yazın bronz tonlarına çok yakışıyor. Uzun süre kalıcı olmaları da kışın soğuk havalarında, yazın da nemli ve güneşli havalarında sürekli tazeleme ihtiyacı olmadan rahatça kullanılabiliyorlar. 3. Kolay uygulanıyor! Likit mat rujlar diğer mat rujlardan çok daha rahat uygulanabiliyor. Likit ve kuruyunca sabitlenen formülleriyle likit mat rujların aplikatörleri de genellikle kolay uygulanacak şekilde tasarlanıyor. Özellikle bordo, mor ve kahvereng gibi koyu ve iddialı renkleri, sivri uçlu aplikatörleriyle uygulamak çok kolay. 4.Dudaklarımız daha dolgun görünüyor! Kalıcı likit mat rujlarla, özellikle de nude olanlarla dudaklarımızı daha dolgun gösterebiliyoruz. Azıcık dışarıya taşırmak yetiyor! 5. Tabii ki çok kalıcılar! Likit mat rujların en ama en güzel tarafı uzun saatler boyu bozulmadan mükemmel bir şekilde durmaları. Uyguladıktan sonra hemen sabitlenen ve matlaşan formülleriyle, yemek yesen bile yerinden kıpırdamayan bu rujlar, hepimizin vazgeçilmezi.

Ürün Özellikleri

  • Görünüm Işıltılı
  • Boy Orijinal Boy
  • Form Sıvı
  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver