Genel Markalar Watch X Pro Akıllı Saat

139 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Watch X Pro Akıllı Saat

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MARTEK ELEK.ELK.DYN.TKT.MLZ.TİC.LTD.ŞTİ Satıcı Ünvanı: MARTEK ELEKTRİK ELEKTRONİK DAYANIKLI TÜKETİM MALZEMELERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0612128544000001 Vergi Kimlik Numarası: 6121285440
    Bu ürün MARTEK ELEK.ELK.DYN.TKT.MLZ.TİC.LTD.ŞTİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • - Adım sayar - Kat edilen mesafe ölçer - Kalori ölçümü - Tansiyon ölçümü - Heart Rate - Sosyal medya bildirimleri - SMS bildirimleri - Çağrı bildirimleri

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • İşletim Tipi Diğer
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Adımsayar Var
  • GPS Yok
  • Elektriksel Kalp Sensörü Var
  • Kamera Yok
  • Suya/Toza Dayanıklılık Yok
  • Sesli Görüşme Yok
  • Titreşim Var
  • Uyku Takibi Yok
Geri Bildirim Ver

Preo Watch X Pro Akıllı

Gelişen teknoloji ile ihtiyaç duyulan eşyalar değişir ve fonksiyonları gelişir. Saatler de gün geçtikçe değişen bu nesnelerden biridir. Kazandığı yeni fonksiyonları sayesinde hayatı kolaylaştırır. Preo Watch X Pro akıllı saat de müşterilerinin günlük hayatını kolaylaştırmayı amaçlar. Sahip olduğu adım sayma ve katedilen mesafe hesaplama gibi özellikler sayesinde yürüyüşlerde size yardımcı olur. Bunun yanında elektriksel kalp sensörü, tansiyon ve kalori ölçeri bulunur. Bu fonksiyonları ile sizin sağlığınızı da düşünür. Preo Watch X Pro akıllı saat 145058038, aynı zamanda SMS, sosyal medya ve çağrı bildirimlerini gösterir. Bu özellik sayesinde cep telefonunuza bakmadan bildirimlerinizi görebilir ve zamanınızı değerlendirebilirsiniz. Preo Watch X Pro’nun kullanımı da oldukça kolaydır. Size her açıdan konfor sağlayan cihazı güvenle satın alabilirsiniz.

  • Adım sayar ve mesafe hesaplama
  • Kalori ve tansiyon ölçer
  • Elektriksel kalp sensörü

Preo Watch X Pro Akıllı Saat Özellikleri

Preo Watch X Pro Akıllı Saat Özellikleri

Preo Watch X Pro akıllı saat kullananların üründen memnun kalmalarına katkıda bulunan birçok özellik bulunur. Bunlar müşterilerin cihazı tercih etmelerini sağlar. Spor etkinliklerinde oldukça işinize yarayan adım sayar, kalori ve mesafe ölçer, modelin önemli özelliklerindendir. Yürüyüşünüzü pratik hale getirerek size kaliteli deneyim sunar. Sahip olduğu kalp atışı ve kan basıncı sensörü, modelin kullanışlı olmasını sağlayan artılarındandır. Bunlarla birlikte batarya kapasitesi 110 mAh ve pil dolum süresi 120 dakikadır. Güçlü batarya kapasitesi sayesinde uzun süre şarj etmeden kullanabilirsiniz. Cihaz, Android ve iOS işletim sistemlerine uyumlu olarak çalışır. 0.96 inç ekranı, OLED teknolojisi ile çalışmasının yanında dokunmatiktir. Bu yönleri size kolay kullanım sağlar. Bluetooth özelliğiyle birlikte USB girişine de sahiptir. Type-A girişi bulunan USB özelliği, ürünü şarj etmek için kullanılır.

Preo Watch X Pro Akıllı Saat Yorumları

Preo Watch X Pro Akıllı Saat Yorumları

Preo Watch X Pro akıllı saat yorumlarında da ürünün avantajlarından çokça bahsedilir. Bu avantajlar cihazı kullananları memnun bırakır. Preo Watch X Pro, sağlık konusunda birçok fonksiyona sahiptir. Tansiyon ve kalori ölçme özelliği bunların başında gelir. Bu özellikleri, kaliteli bir yaşam için size yardımcı olur. Gövdesi polimer ve kordonu ise silikon malzemeden üretilen tasarım, kullanım sürecinde konfor sağlar. Saatin bir diğer avantajı, akıllı telefonunuzdaki bildirimleri telefona bakmadan görebilmenizi sağlamasıdır. Ürün, telefonunuza bağlı durumdayken gelen tüm bildirimleri ekranından görebilmenize olanak tanır. Güçlü batarya kapasitesi ve hızlı şarj olabilme fonksiyonu, günlük hayatınızda size zaman kazandırır. Dikdörtgen bir ekranı olan cihazın, estetik tasarıma sahip olması ise modelin artılarından biridir. Konforlu kullanımı ile birlikte göze de hitap eden bir üründür.

Preo Watch X Pro Akıllı Saat Fiyatları

Preo Watch X Pro Akıllı Saat Fiyatları

Preo Watch X Pro akıllı saat fiyatları, üstün özellikleri ve sunduğu avantajlar göz önüne alınarak belirlenir. Bir akıllı saatte olması gereken her imkan ve özelliğe sahip bu cihaz, hayatınızı kolaylaştırır. Modelde bulunan kalp atışı hızı ve kan basıncı sensörü, sağlığınızı kontrol etmeniz gereken durumlarda size yardımcı olur. Li - polymer teknolojisi ile çalışan bataryanın güçlü pil kapasitesi, bu ürünü uzun süre şarj etmeden kullanmanızı sağlar. Cihaz, farklı işletim sistemlerine uyumlu olarak çalışma özelliğine sahiptir. Dokunmatik ekranı sayesinde oldukça kolay bir kullanımı vardır. Silikon kordonu, cihazı taktığınız zamanlarda konforlu ve rahat hissetmenizi sağlar. Bu özelliklerinin yanında ürüne estetik bir görünüm de verir. Bu oldukça kullanışlı özelliklere ve birçok avantaja sahip akıllı saati Trendyol üzerinden uygun bir fiyata bulabilirsiniz.