Preo My Sound MS25 Kablosuz Kulak İçi Kulaklık

89,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Preo My Sound MS25 Kablosuz Kulak İçi Kulaklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: grinbox Satıcı Ünvanı: SİRKECİ BİLİŞİM HİZMETLERİ ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0771054303100001 Vergi Kimlik Numarası: 7710543031
    Bu ürün grinbox tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Preo My Sound MS25, Bluetooth 4.2 standardı kullanarak akıllı cihazlar ile bağlantı kurabilen bir kulak içi Bluetooth kulaklık modeli olarak dikkat çeker. Üstün ses performansı sunduğu için beğeni kazanır.
  • Preo Bluetooth kulaklık modelini kullanarak iOS ve Android işletim sistemi kullanan akıllı cihazlarınıza bağlanabilir, telefonu yanınızda taşımaya gerek kalmadan gelen aramaları yanıtlayabilirsiniz.
  • Mikrofonlu Bluetooth kulaklık son derece işlevsel olup uzaktan ses kaydı yapmaya olanak tanır. Mikrofonu son derece kaliteli olduğundan sesi oldukça iyi bir şekilde alır ve karşı tarafa net olarak iletir.
  • Beyaz Bluetooth kulaklık kulak içi bir kulaklık modeli olduğundan kulak kanalını kapatır. Böylece ses yalıtımı sağlayarak sesi en iyi şekilde almanızı koaylaştırır.
  • 4.2 Bluetooth kulaklık modeli olduğundan 10 metreye kadar çevrede yer alan akıllı cihazlar ile bağlantı sürdürebilir. Böylece telefonu sürekli taşımaya gerek kalmaz ve hareket özgürlüğü oluşur.
  • Preo MS25 modeli, çağrı kontrolü sağladığı için tercih edilir. Böylece Preo My Sound MS25 modelini sürekli telefon görüşmesi yapmanız gereken zamanlarda kullanabilirsiniz.
  • Preo MS25 Bluetooth kulaklık stereo çıkışlı bir kulak içi kulaklık seçeneği haline gelir. Stereo çıkışlı olduğundan aynı anda iki kulağa farklı sesleri verebilir.
  • Ses yalıtımı sağlayan Preo MS25, başı ve kulakları rahatsız etmediği için uzun süre boyunca kulakta kalabilir.

Ürün Özellikleri

  • Model Kulak İçi
  • Renk Beyaz
  • Mikrofon Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Preo My Sound Ms25 Kablosuz Kulak İçi Kulaklık

Günlük yaşama pratiklik katan teknolojik donanımlar aynı zamanda avantajlı özellikleri de beraberinde getirir. Bluetooth kulaklık tasarımları, müşterilere özgür ve rahat bir kullanım sunduğu için sıklıkla tercih edilir. Bütün bilgisayarlar ve cep telefonları ile kolayca bağlanabilen Bluetooth kulaklıklar sayesinde müzik dinlemek hoş ve pratik bir hale gelir. Cihaz, hiçbir kablo bağlantısı olmayan iki adet kulaklık ve şık ve konforlu tasarımlı taşıyıcı yuvaya sahiptir. Preo My Sound MS25 kablosuz kulak içi kulaklık, yuvasında taşınırken de şarj olma özelliğine de sahiptir. Ürün, şıklığın ve teknolojinin uyumu baz alınarak tasarlanır. Preo My Sound MS25 kablosuz kulak içi Bluetooth kulaklık ile Bluetooth bağlantısı bulunan bütün ürünlerle eşleşerek, telefon görüşmeleri de rahatlıkla yapılabilir. Siz de ürünün pratik özelliklerini deneyimleyebilirsiniz.

  • Kablosuz kullanım avantajı
  • Ergonomik ve şık tasarım
  • Ultra hafif yapı

Kullanışlı Preo My Sound MS25 Özellikleri

Kullanışlı Preo My Sound MS25 Özellikleri

Preo kulaklık, kablosuz 4.2 bağlantısı, 2.4 GHz frekans tepkisiyle güçlendirilmiş bass yüksek ve kaliteli ses deneyimi sunar. Preo My sound MS25, ürün paketinin içerisinde TWS kulaklıkların yanı sıra, kişiye göre kulağa rahat takılabilmesi için silikon kılıfları, şarj ünitesi, kaybolsa dahi kolaylıkla bulunabilen micro USB şarj kablosu ve Türkçe kullanım kılavuzunu da dahil olarak beraberinde müşterilere sunar. Preo My Sound MS25, 10 metreye varan kablosuz bağlantı mesafesi ile rahatça müzik dinleme ve çağrılarınızı cevaplayabilme özelliklerine sahiptir. Preo kablosuz kulaklık, hızlı şarj edilebilir güçlü bataryası sayesinde 3 saate kadar aktif kullanım imkanı sağlar. Aynı zamanda ultra hafif ve ergonomik tasarımı sayesinde seyahatlerinizde ve günlük yaşamınızda ürünü kolayca taşıyabilirsiniz. Ürün, sunduğu işlevsel özellikler sayesinde müşteriler tarafından beğeni ve ilgi toplar.

Preo MS25 Kablosuz Kulaklık Avantajları

Preo MS25 Kablosuz Kulaklık Avantajları

Konforlu bir kulaklık kullanım deneyimi sunan Preo MS25 ile keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Ürün, üst düzey ses kalitesi sayesinde kaliteli bir müzik deneyimi sunar. Preo kablosuz kulak içi kulaklık ile ilgili genel kanı ise kaliteli şekilde dengeli ses çıkışı vermesidir. Yani ürün, bas duymak için tizleri kaybetmeden orta tonlarda aşırı olmayan kaliteli bir ses çıkışı sağlar. Müzik dinleme deneyiminde olduğu gibi çağrı ile görüşmelerde de oldukça konforlu bir kullanıma sahiptir. Sesi kaliteli şekilde duymayı sağlayan Preo My Sound MS25, rüzgarlı havalar ve sesli ortamlar da dahil olmak üzere, farklı konuşma testlerinden başarı ile geçer. Preo My Sound MS25 Bluetooth kulaklıkta bulunan dahili kablosuz yapılı sistemi sayesinde hem çift kulaklık olarak hem de tek olarak kullanabilirsiniz. Siz de ürünün sunduğu konfordan faydalanabilirsiniz.

Bütçenize Uygun Preo My Sound Ms25 Kablosuz Kulaklık Fiyatı

Bütçenize Uygun Preo My Sound Ms25 Kablosuz Kulaklık Fiyatı

Preo My Sound MS25 kablosuz kulak içi kulaklık fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Kullanımı oldukça rahat olan bu üründe her iki kulaklıkta da mikrofon bulunur. Bu iki mikrofon, bulunulan ortamdaki arka plan gürültüsünü eleyip sadece kişinin konuşma sesinin duyulmasını sağlamak için birlikte çalışabilir. Hafif ve ergonomik tasarımıyla kulağınızda uzun süreler boyunca taşınabilen ürün, ekstra silikonları ile rahat ve konforlu bir kullanım sağlar. Siz de Preo My Sound MS25 kablosuz kulak içi kulaklık yorumlarını okuyarak ürün hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Ürün, şık görünümü ve ergonomik yapısı sayesinde müşteriler tarafından beğeni ve ilgi toplar. Sağladığı rahat kullanım ve şık tasarımı sayesinde dikkat çeker. Güçlü ses gücü ve kolay kullanım imkanına sahip bu ürünü Trendyol’dan uygun fiyat avantajı ile satın alabilirsiniz.