PREMIER PRJ-3090 Katı Meyve Sıkacağı PRJ3090

409,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

PREMIER PRJ-3090 Katı Meyve Sıkacağı PRJ3090

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÖZSU OUTLET Satıcı Ünvanı: ÖZSU PAZARLAMA ELEKTRONİK EŞYALAR İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Vergi Kimlik Numarası: 7060033959
    Bu ürün ÖZSU OUTLET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Katı meyve sıkacağı, 1.5 litrelik bir posa bölmesine sahip olup, posa kabı ile meyve posasını toplar ve daha fazla meyve suyu sıkabilmeniz için büyük kapasite sağlar.
  • Pratik meyve sıkacağı, 500 ML meyve suyu tankıyla kalabalık kullanımlar için tercih edilebilir.
  • Elektrikli meyve sıkacağı cihazında kullanılan blender ve süzgeç paslanmaz çelikten imal edilir.
  • Premier katı meyve sıkacağı, motor aşırı ısındığında kendini koruyacak aşırı ısınma koruma sistemiyle güvenlik sunar. Bu, motora zarar gelmesini önler.
  • Güvenlik kilidi meyve sıkacağı makinesi kullanımını güvenli hale getirir. Cihaz, kilit açıldıktan sonra devre dışı kalarak kazaların önlenmesine yardımcı olur.
  • 2 kademeli Premier meyve sıkacağı, hızı 2 kademede ayarlanabilir. Bu, farklı meyveler için farklı hız ayarları belirlemenizi sağlar.
  • Presli meyve sıkacağı, dış tasarımı modern ve lüks bir görünüme sahip olup mutfağınıza estetik katar.
  • Mutfak robotu meyve sıkacağı ev aletinin gücü 600 Watt ile yüksek performans sunar. Aynı zamanda meyvenin etkili bir şekilde sıkılması için yeterli enerjiyi ortaya çıkarır.
  • Kolay temizlenen katı meyve sıkacağı modelinin yapıldığı ana malzeme çelik olduğundan dayanıklı ve uzun ömürlü kullanıma olanak tanır.
  • Geniş besin kanalı sayesinde bütün meyvelerin suyunu kolaylıkla sıkabilme imkanı sunan Premier PRJ-3090 katı meyve sıkacağı meyve suyunun daha etkili bir aromaya sahip olmasını mümkün hale getirir.
  • Büyük meyve sıkacağı rengi metalik bir görünümle tasarlanmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 2201 - 2400 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Materyal Çelik
  • Renk Metalik
  • Hamur Kancası Yok
  • Hız Ayarı 2 Kademeli
Geri Bildirim Ver

PREMIER PRJ-3090 Katı Meyve Sıkacağı

Premier PRJ-3090 katı meyve sıkacağı, sağlıklı içecekler hazırlamak için kullanılan temel mutfak aletlerinden biri olur. Yüksek kapasiteli posa haznesi, hız ayarları ve kullanışlı tasarımı ile geniş bir alıcı kesimine hitap eder. Makinenin özel yapısı, pratik şekilde temizlenmesini mümkün kılar. Geniş besleme haznesi, farklı büyüklükteki meyve sebze parçalarını alabilecek şekilde tasarlanır. Premier PRJ-3090 katı meyve sıkacağının metal sapı, taşıma işlemini kolaylaştırır. Pratik kullanımının yanı sıra modern inox tasarımı ile mutfaklara şık bir hava katar.

  • Ürün tipi: Santrifüjlü meyve sıkacağı
  • Güç: 600 W
  • Posa Haznesi: 1500 ml

PREMIER PRJ-3090 Katı Meyve Sıkacağının Özellikleri

PREMIER PRJ-3090 Katı Meyve Sıkacağının Özellikleri

Premier PRJ-3090 katı meyve sıkacağının arka tarafında 1,5 litre hacminde posa haznesi bulunur. Meyveler, makineye üst taraftan yerleştirilir. Sağ tarafında çevirmeli şekilde ayarlanabilen çalıştırma düğmesi yer alır. Paslanmaz çelik bıçaklar, besleme yerinden konulan meyveyi parçalar. Bıçak sistemi, güçlü tasarlandığı için içindeki parçaları ideal kıvamda bölerek yeterli suyu almanızı sağlar. İki kademeli hız ayarına sahip olan model, bütün meyveleri alabildiği için oldukça kullanışlı bulunur. Farklı hızlarda çalışan kademeleri, meyve türüne göre seçim yapmayı sağlar. Ayrıca kaydırmaz ayaklara sahip olan Premier PRJ-3090 katı meyve sıkacağı, çalışma esnasında hareket etmeyerek güvenli bir kullanım sunar. Ayrıca güvenlik kilidinin çalışma esnasında kapalı konumda olması gerekir. Makine, kilitleri sayesinde çocuklar tarafından çalıştırılamaz ve bu sayede ev içinde güvenli bir kullanım sergiler.

PREMIER PRJ-3090 Katı Meyve Sıkacağı Kullanışlı mı?

Premier PRJ-3090 katı meyve sıkacağı, geniş hazneleri ile oldukça kullanışlı bulunur. Meyve suyu haznesi, tek seferde 500 ml sıvı alabilecek kapasiteye sahip olur. İçinde bulunan parçalayıcı ve süzgeç, paslanmaz çelikten üretilir. Meyveden kaynaklı asitte ve yıkamaya karşı direnç gösterir. Meyve sıkacağı, tezgâh veya dolaplarda kolay şekilde saklanabilir. Çıkarılabilen parçalarını demonte ederek saklamanız da mümkün olur. Posa haznesi, ana gövdeden kolayca ayrılır. Gövdede bulunan itme aparatı sayesinde güvenlik kilidini açtıktan sonra parçaları sökebilirsiniz. Premier PRJ-3090 katı meyve sıkacağında aşırı ısınmaya karşı koruma sistemi bulunur. Bu özellik, makine yüksek devirde çalıştırıldığında koruma sunar. Aşırı ısınma, motora zarar vereceğinden koruma sistemi makinenin daha uzun süre güvenli kullanılmasını sağlar. Aynı zamanda damlama önleyici ağız kısmına sahip olan meyve sıkacağı, her açıdan temiz kullanım sunar.

PREMIER PRJ-3090 Katı Meyve Sıkacağı Her Meyveye Uygun mu?

Katı meyve sıkacağı, parçalayarak suyunu alabileceğiniz tüm meyve ve sebzelerde kullanabilir. Premier katı meyve sıkacağının üst tarafında meyveyi koyduğunuz bir besleme ağzı bulunur. Aşınmaya dayanıklı keskin bıçakları, katı meyve ve sebzelerden en yüksek performansı almak için özel olarak üretilir. Yiyecek kanalının büyüklüğü de verimli kullanımı destekler. Büyük meyveler, bütün halinde içine yerleştirilir ve daha az enerji ile daha fazla su almanıza imkân verir. Çok büyük meyve ve sebzelerin ise ikiye veya üçe bölünmesi yeterli görülür. Premier PRJ-3090 katı meyve sıkacağı keskin çelik bıçakları sayesinde besinleri parçalarken zamandan ve güçten tasarruf etmeyi sağlar. Bu özelliği ile %76 oranında meyve suyu elde edersiniz. Ürün ile dilediğiniz katı meyve ve sebzeyi sıkarak suyunu elde edebilirsiniz. Siz de Premier PRJ-3090 katı meyve sıkacağı yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha detaylı bilgi edinebilirsiniz. Trendyol’un ödeme avantajlarından faydalanabilir ve ürünü satın alabilirsiniz.