PREMIER Pks 284 Lcd Göstergeli Sıvı Ve Katı Dijital Mutfak Tartısı Mor

225 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

PREMIER Pks 284 Lcd Göstergeli Sıvı Ve Katı Dijital Mutfak Tartısı Mor

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DE-KA Satıcı Ünvanı: SELİM ÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1907645516400019 Vergi Kimlik Numarası: 2390649594
    Bu ürün DE-KA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Premier Pks 284 3Kg Lcd Göstergeli Sıvı Ölçer Fonksiyonlu Mutfak Tartısı Kulp ile kolay birleştirilebilir ve ayrılabilir ölçü kabı Yemek tarifleri için harika! Lezzetli ve karmaşık yemek hazırlarken, tarifteki her malzemeyi tartmanız ve uygulamanız gereklidir. Az miktarda fazla sirke veya zencefil eklediğiniz zaman yapmaya çalıştığınız yemeğin lezzeti tamamen değişir ve tatsızlaşır.Bu çok?amaçlı mutfak baskülü ile hemen hemen her türlü yemek tarifini kolayca yapabilirsiniz. Tüm katı yiyeceklerde olduğu gibi sıvı yüyeceklerde de bu cihazı kullanabilirsiniz. Miktar ve ağırlığı aynı anda ölçebilme Ünlü aşçılar her leziz yemeğin özel bir tarifi olduğunu ve özel aletler kullanılarak hazırlandığını bilir Bu yüzden Firmamız , su, süt, yağ ve un için 4 farklı miktar ve ağırlık fonksiyonu içeren bir mutfak cihazı tasarlamıştır. Şimdi kaç gram meyve, kaç gram un gibi ölçmeniz gereken miktarları kolayca ölçebilirsiniz. Beş farklı ölçme modu Yağ, Un, Su, Süt, Ağırlık, Su miktarı, Un miktarı, Yağ miktarı Ayrılabilir ölçü kabı Mutfaktaki en önemli etkenler temizlik ve hijyendir.Firmamız tasarladığı bu mutfak baskülü ile suda kolayca temizlenebilen çıkarılabilir ölçü kabı sistemini yapmıştır. Renkli tasarım Kullanım sırasında modern ve göz alıcı renkler ile çok çekicidir. Kolay okunabilir LCD ekranda gösterilen bilgiler kolayca okunabilir. Temizlik ve bakım *Yüzeyin asitli meyveler ile temas etmesinden kaçının *Baskülü hafif nemli bir bez ile silin *Yağ, süt ve sirke ile temas eden baskülü hemen temizleyin.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Mor
Geri Bildirim Ver