Genel Markalar Fitness Mekik Kondisyon Aleti Wonder Core Smart 2

299,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Fitness Mekik Kondisyon Aleti Wonder Core Smart 2

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Harman ev aletleri paz. ve tic. ltd.şti Satıcı Ünvanı: HARMAN EV ALETLERİ PAZARLAMA VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Mersis Numarası: 0457110946400001 Vergi Kimlik Numarası: 4571109464
    Bu ürün Harman ev aletleri paz. ve tic. ltd.şti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yeni smart wonder core 2 ile tanışın! Yeni smart wonder core2?Nin zorluk seviyesi ayarlanabilir basit kullanım sağlayan kolları sayesinde egzersizinizi çok daha keyifli bir hale getirebilirisiniz. Smart wonder core2?Nin sol ve sağdaki birbirinden bağımsız hareket edebilen kollarının kullanım kolaylığını keşfedin!Wonder core smart?In mucizevi kollarıyla isterseniz bacak veya kol,isterseniz her ikisini birden dilerseniz de tüm vücudunuzu kullananarak farklı bir çok egzersiz hareketiyle çalışabilirsiniz. Siz mekik çekerken artık bir yardımcıya ihtiyaç duymayacaksınız! Wonder core smart2?Nin mucizevi özelliği sayesinde adeta yardımcı antrenörle çalışıyor hissine kapılacaksınız. Kollar sayesinde sırtınızdan yukarı doğru hareket etmenizin ve daha uzun süre egzersiz yapabilmenin kolaylığını yaşayacaksınız. Yeni smart wondercore 2 spor aleti nedir ? Smart wondercore pratik spor aleti avrupa?Dan sonra şimdi türkiye?De. Kampanyalı tanıtım fiyatı ile hemen şimdi sipariş verin ve mutlaka deneyin. Mekik,şınav gibi zor ve spor aletleriyle yapılması gereken hareketlerin yapılmasında en çok kullanılabilir olan ürün smart wondercore spor aletidir. Çok yönlü olarak kullanılabilir olan smart wondercore 2 spor aleti ayarlanması çok rahat ve değişik biçimlerde kullanılmaya müsaittir. Özellikle ayarlanmasıyla birlikte ister karın ve bacak bölgesinde smart wondercore spor aleti çok yönlü olarak kullanılabilirsiniz. Kullanılması oldukça basit ve kolay olan smart wondercore 2 spor aletini yaşlı, genç, kadın ve erkek herkes rahatlıkla kullanabilir. Rahat, konforlu ve pratik yepyeni bir fitness aleti smart wondercore şimdi deneyebilirsiniz. Wonder core?U en etkili şekilde kullanın! Kurup kaldırması kolay ve katlanabilir olduğundan bayanlar gün içinde evlerinde, çalışanlar ise spor salonlarına giderken harcayacakları zamanı keyifle ve güvenle wonder core smart kullanarak kolaylığın tadına varacaksınız. 6 farklı egzersiz programı ve ayrıca kardiyo programı ile ister kalori yakmada isterseniz de kaslarınızı güçlendirmek için vücut yapmada kullanabilirsiniz. Diğer spor aletlerinden farklı olarak smart wondercore spor aleti az yer kaplayan ve kolaylıkla kurulumu yapılan bir ürün görüntüsündedir. Bu sebeple özellikle evinde yer sıkıntısı çeken ve spor yapma problemi çeken insanlar için smart wonder core 2 çok büyük kolyalık sağlar. Spor yapma olanaklarını arttıran smart wonder core 2 özellikle evlerde dar alanlarda spor yapmayı isteyenler için mükemmel bir üründür.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver