Pratikko Uzaktan Kumandalı Isıtmalı Şarjlı Boyun Masaj Aleti

1.000 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pratikko Uzaktan Kumandalı Isıtmalı Şarjlı Boyun Masaj Aleti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Estel Collection Satıcı Ünvanı: ASBAY GROUP BİLİŞİM VE TEKNOLOJİ HİZMETLERİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086157516600001 Vergi Kimlik Numarası: 0861575166
    Bu ürün Estel Collection tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kullanma talimatı Sıcak ipuçları 1. Ürünü kullanmadan önce lütfen 50 c'de cildi 1 dakika ısıtmaya uygun sıcak bir havlu kullanın. 2 ürün, önce paslanmaz çelik tabletlere uygun miktarda nemlendirici krem uygulamalıdır. Kuru cilt nedeniyle rahatsızlığı önlemek için kullanın 3. Ürünü kullanmadan önce, düzgün çalışmasını engellemek için boyun kıllarını ve takıları tarayın 4 ürün çalıştırıldıktan sonra, güç kademeli olarak kişisel konfora göre ayarlanabilir. Boyununuza takın ve kumandasından istediğiniz programı seçip tek tıkla boyun masajının keyfini çıkarın
  • boyun masaj ve terapi aleti evde, ofiste, seyahatte rahatça kullanım. (elektrikli ve şarjlı) * elektrikli çarpma/dürtü masajı, * termal ısıtma masajı, * manyetik etki, * titreşimli masaj, * boyun traksiyonu, son teknoloji ürünü boyun terapi ve masaj aleti artık evinizde, işyerinizde, seyahatte ve tatilde... Kısaca dilediğiniz heryerde kullanabilirsiniz. Boyununuza takın ve kumandasından istediğiniz programı seçip boyun masajının keyfini çıkarın. ... ve bilmenizi isteriz ki sadece masaj yapmıyor. * boyun ve omuz ağrılarının giderilmesinde yardımcıdır. * fizik tedavi sonrasında * boyun ve omuz bölgelerinizdeki ödem ve iltihaplanmalarda * boyun damarlarınızdaki kan akışının düzensizliğinde * sinirlerdeki basınçtan kaynaklanan acı ve ağrıyı azaltmada * daha iyi bir uyku uyumak istediğinizde * farklı sebeplerden kaynaklanan baş, omuz ve boyun ağrılarında güvenle kullanabilirsiniz.. tamamen esnek kanat yapısı ile tüm boyun ölçülerinde rahatça kullanılabilir. Geniş lcd ekran ve uzaktan kumanda. Ayarlanabilir 3 farklı ısıtma seçeneği. 6 değişik dokunarak masaj seçeneği. Düşük frekans akupunktur. 6 seçenekli titreşimli masaj. Otomatik manyetik terapi. Şarj edilebilir. (yaklaşık 1 saatlik şarj oluyor, tek şarj ile günde 30 dakika masaj yaparak 5-6 kez kullanılabilir)
  • kutu içeriği: Boyun masaj terapi aleti, ürün uzaktan kumandası, ürün güç kablosu kullanma kılavuzu dünyaca tanınmış kalitesi ve güvencesiyle 2 yıl garantilidir.
  • renk:Beyaz
Geri Bildirim Ver