Genel Markalar Crosstep Egzersiz Aleti

468 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Crosstep Egzersiz Aleti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: pratikko Satıcı Ünvanı: NAİL SEMİH ÖZAYTEKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 6650061846
    Bu ürün pratikko tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Direnç bantlı cross stepper step aleti 2 yıl ritzy türkiye teknik servis garantili 7/24 her türlü sorununuzda çağrı merkezi hizmeti Daha sıkı bir vücut için küçük ve kullanışlı çok işlevlilik kardiyo ve kas geliştirme antrenmanı yapmanızı sağlar. Antreman verileri:4 fonksiyonlu sayaç: Sıklık, süre, tekrar sayısı ve yakılan kalorileri gösterir.Sabitlik kaymaz ayaklar Portatif tasarım saklaması kolay, az yer kaplayan küçük fitness aleti Mini stepper kullanmanın faydaları nelerdir? Kilo vermeyi, kardiyovasküler sistemi çalıştırmayı, aynı zamanda vücudun alt bölgelerini (kalça, basen, baldır vb) ve karın kaslarını güçlendirmeyi sağlar. Küçük boyutlu oluşu sayesinde evde kullanabilir ve formda kalabilirsiniz. Antrenmanlar:Ne kadar sürmeli ve nasıl yapılmalı? Stepper haftada 2-3 gün 25 ya da 30 dakika hobi amaçlı antrenman yapanlara yönelik tasarlandı. Her antrenmandan önce 3 - 5 dakikalık ısınma hareketleri yapılarak başlanmalıdır (yeni başlayanlar için özellikle tavsiye edilir). Antrenmana çok hızlı başlarsanız, sakatlanma riskiniz artabilir ya da enerjiniz çok hızlı tükenebilir. Her seanstan sonra dinlenin ve esneyin.Daha etkili bir sonuç almak için step tahtasına her çıktığınızda, kalçanızı çevirerek karın ve bel bölgenizi de çalıştırabilirsiniz. Bileşenler dış kaplama polipropilen yapı Saklama önerisi:Yatay olarak muhafaza edin. Açık havada muhafaza etmeyin. Not:Ürünün demirlerinin rengi beyaz gelmektedir Kapasite:150 kg kadar taşıyabilir Boyu:30.5x33x20

Ürün Özellikleri

  • Kademe 3
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Pratikko YM66023 Crosstep Egzersiz Aleti

Sağlıklı bir yaşam sürmek her insanın gerçekleştirmek istediği bir durumdur. Sağlıklı olmak için beslenme alışkanlıklarını düzeltmek ne kadar önemli olursa olsun tek başına yeterli olmaz. Tüm sağlıklı alışkanlıklar, sporla desteklendiğinde insan vücudu için daha etkili bir hâle gelir. Pratikko cross step egzersiz aleti, kullanışlı fonksiyonları ve küçük ebatlarıyla kullanıcıların beğenisini kazanan bir mini egzersiz aletidir. Siz de ürünü satın alarak evde spor yapmanın keyfine varabilir, daha sağlıklı bir yaşama adım atabilirsiniz.

  • Ürün Ölçüleri: 30,5 x 33 x 20 cm Pratikko Cross Step Egzersiz Aleti
  • Kapasite: 150 kg Pratikko Cross Step Egzersiz Aleti
  • Kaplama: Polipropilen Yapı Pratikko Cross Step Egzersiz Aleti

Pratikko Cross Step Egzersiz Aletinin Fonksiyonları Nelerdir?

Pratikko Cross Step Egzersiz Aletinin Fonksiyonları Nelerdir?

Pratikko cross step lastikli egzersiz aleti, pek çok insanın ihtiyaç duyduğu kardiyo ve kas gelişimi egzersizleri için kullanılan bir üründür. Antrenman verilerini gösterme açısından bakıldığında ürünün 4 farklı fonksiyona sahip olduğu görülür. 4 farklı sayaca sahip olan egzersiz aleti; süre, sıklık, tekrar sayısı ve yakılan kaloriyi kullanıcısına gösterir. Çok işlevli olan küçük fitness aletinin kaymaz tabanlı ayakları sayesinde sporunuzu güvenli bir şekilde yapabilirsiniz. Ayrıca portatif tasarımı sayesinde evinizin her yerinde rahatça kullanabilir ve yer kaplamayacak şekilde istediğiniz yere kaldırabilirsiniz. 4 fonksiyonlu crosstep egzersiz aletini kullanarak kilo verebilir ve kardiyovasküler sisteminizi çalıştırabilirsiniz. Ayrıca ürün, kalça, baldır ve basen gibi vücudun alt bölgelerini çalıştırmanıza yardımcı olur. Siz de Pratikko cross step egzersiz aletini satın alarak evinizde oldukça rahat bir şekilde egzersiz yapabilirsiniz.

Pratikko Cross Step Egzersiz Aletinin Taşıma Kapasitesi Nasıldır?

Pratikko Cross Step Egzersiz Aletinin Taşıma Kapasitesi Nasıldır?

Pratikko ym66023 crosstep egzersiz aleti, form kazanmanız ve sahip olduğunuz formu korumanız için kullanabileceğiniz ideal bir üründür. Egzersiz aletlerini seçerken dikkat etmeniz gereken bazı önemli noktalar vardır. Bu önemli noktalardan biri ürünün ağırlık taşıma kapasitesidir. Pratikko cross step egzersiz aleti, küçük bir alet de olsa tamı tamına 150 kg kapasitesi bulunur. Ağırlık kapasitesinin bu kadar yüksek olması kullanıcılar tarafından beğenilen bir özelliktir. Çünkü ürün, bu özelliği sayesinde kilosu 150 kg’a kadar olan tüm kullanıcılara hitap eder. Ürün haftada 2-3 gün, 25-30 dakika kadar yapılan düzenli antrenmanlar için uygundur. Dolayısıyla Pratikko cross step egzersiz aletini, özellikle spora yeni başlayanlara tavsiye ederiz.

Pratikko Cross Step Egzersiz Aleti Kullanışlı ve Dayanıklı mıdır?

Pratikko Cross Step Egzersiz Aleti Kullanışlı ve Dayanıklı mıdır?

Pratikko cross step egzersiz aleti, son derece kullanışlı ve sağlam bir üründür. Ürünün üretim aşamasında polipropilen yapı malzemeleri kullanılır. Polipropilen yapı; sert, opak ve dinamik yüklere karşı oldukça sağlam bir malzemedir. Ayrıca dinamik tekrar eden yüklere karşı dayanıklı bir tutum sergileyen ürün, çizilmelere karşı da dirençlidir. Kaliteli yapısı sayesinde egzersiz aleti, kullanıcılarından tam not almayı başarır. Çatlak oluşumuna karşı da dirençli bir yapı sergileyen ürünü satın alıp gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Step tahtasına her çıktığınızda kalçanızı çevirerek bel bölgenizin daha etkili bir şekilde çalışmasını sağlayabilirsiniz. Özellikle, spora yeni başlıyorsanız, antrenmandan önce ısınma hareketlerini mutlaka yapmalısınız. Böylelikle herhangi bir sakatlık riskini en aza indirmiş olursunuz. Son derece kaliteli olan ürünü satın almayı düşünüyorsanız kullanıcı tecrübelerinden faydalanabilirsiniz. Bunun için Pratikko cross step egzersiz aleti yorumunu okuyabilirsiniz. Ardından, Türkiye’nin lider online alışveriş platformlarından Trendyol’da sadece birkaç tıkla ürünü satın alabilirsiniz. Siparişiniz mümkün olan en kısa süre içerisinde adresinize sorunsuz olarak teslim edilir.