Pratik Şeyler Chips Chopper Şekilli Sebze Ve Meyve Dilimleyici Mtf.02884.00

59 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kurumsal Fatura
53,14 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
49,90 TL
Kurumsal Fatura
56,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Pratik Şeyler Chips Chopper Şekilli Sebze Ve Meyve Dilimleyici Mtf.02884.00

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: elektroTeChno Satıcı Ünvanı: NİHAT EVCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3810050077
    Bu ürün elektroTeChno tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Std kadın brooks brothers siyah

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 1
  • Renk Altın
Geri Bildirim Ver

Chips Chopper Mtf.02884.00 Şekilli Sebze Ve Meyve Dilimleyici

Chips Chopper şekilli sebze ve meyve dilimleyici, mutfakta hız kazanmanızı sağlayan pratik ev aletlerinden biridir. Hem işlevselliği hem de göz alıcı tasarımı ile sıkça tercih edilir. Özellikle misafir ağırladığınız durumlarda en büyük kurtarıcınız olur. Meyve ve sebzeleri şekilli keserek yemek masanızda fark yaratabilirsiniz.Pratik şeyler chips chopper şekilli sebze ve meyve dilimleyici, ergonomik yapısı sayesinde pek çok alanda saklanabilir. Fazla yer kaplamayan ürünü mutfak çekmecesinde muhafaza edebilirsiniz. Aynı zamanda çantanıza yerleştirebilir, dilediğiniz yere taşıyabilirsiniz. Chips Chopper şekilli sebze ve meyve dilimleyici, uç kısmı ile fark yaratır. Özellikle sofrasında sunuma önem verenler için iyi bir alternatiftir. Aynı zamanda çocuklara sebze ve meyve alışkanlığını da kazandırır.

  • Paslanma ve kararma yapmaz.
  • Meyve ve sebzeleri tırtıklı şekilde doğrar.
  • Mutfak işlerine hız ve pratiklik katar.

Chips Chopper Şekilli Dilimleyicinin Özellikleri Nelerdir?

Chips Chopper Şekilli Dilimleyici

Chips Chopper şekilli sebze ve meyve dilimleyici, kaliteli yapısı ve tasarımı ile dikkat çeker. Tırtıklı uç kısmı sayesinde meyve ve sebzeleri şekilli doğrayabilirsiniz. Böylece sofralarda alışılmışın dışına çıkabilirsiniz. Yemeklere farklı bir tarz katan Chips Chopper şekilli sebze ve meyve dilimleyici, göze hitap eden tasarımlar yaratır. Özellikle patates kızartmasında sıkça kullanılan ürün, her yaştan beğeni kazanır.Chips Chopper, mutfakta yaptığınız tüm işlere hız kazandırır. Ergonomik yapısı sayesinde elden kolayca kaymaz. Sap kısmı, parmakların şekline uygun olarak tasarlanır. Böylece tutuş kabiliyetini artırarak ürünün en verimli şekilde kullanılması amaçlanır. Sofralarınızda fark yaratmak için Chips Chopper şekilli sebze ve meyve dilimleyiciyi tercih edebilirsiniz.

Pratik Şeyler Şekilli Dilimleyici Kullanışlı mıdır?

Chips Chopper Şekilli Dilimleyici

Chips Chopper şekilli sebze ve meyve dilimleyici, yapısı ve tasarımı bakımından oldukça kullanışlıdır. Özel olarak geliştirilen sap kısmı, uzun süreli kullanımlarda bile konfor sağlar. Böylece ağrı, kızarıklık ve tahriş başta olmak üzere pek çok risk engellenir.Chips Chopper şekilli sebze ve meyve dilimleyici sayesinde dilimleme ve doğrama işlemlerinizin süresini kısaltabilirsiniz. Özel olarak geliştirilen bıçaklar, kesimi zor gıdaları bile kolayca doğrar. Uzun süreli kullanımlarda bile formunu koruyarak beklediğinizin fazlasını verir. Ürünü gönül rahatlığı ile kullanabilir, mutfağınızda fark yaratabilirsiniz.Ürün, işlevselliğinin yanı sıra şık tasarımıyla da beğenileri kazanır. Sap kısmının yuvarlatılmış kenarları fonksiyonelliği desteklerken aynı zamanda göze hitap eder. Pembe ve mavi renkleri ile farklı zevklere uyum sağlar. Her kullanımda memnun kalacağınız Chips Chopper şekilli sebze ve meyve dilimleyici, pratik kullanımı ile kendini belli eder.

Chips Chopper Şekilli Dilimleyici Kaliteli midir?

Chips Chopper Şekilli Dilimleyici

Chips Chopper şekilli sebze ve meyve dilimleyici ile sert meyve ve sebzeleri kolayca dilimleyebilirsiniz. Hem yerden hem de zamandan kazanabilir, mutfaktaki işlerinizi kolayca bitirebilirsiniz. Paslanmaz çelikten üretilen bıçak, ürünün kaliteli yapısını destekler. Uzun süreli kullanımlarda bile kararma ve paslanma yapmaz. Chips Chopper şekilli sebze ve meyve dilimleyici, sağlıklı materyallerden üretilir. Böylece ürünü gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Çocuklarınıza ya da sevdiklerinize hoş sürprizler yapabilir, yüzlerini güldürebilirsiniz. Şekilli sebze ve meyvelerle yemek yeme süreçlerine farklılık katabilirsiniz.Chips Chopper şekilli sebze ve meyve dilimleyici, 11 x 13 cm boyutlara sahiptir. Yerden tasarruf etmenizi sağlayan ürün, dar alanlarda bile dikey şekilde muhafaza edilebilir. Kaliteli yapısı sayesinde uzun süre boyunca kullanılabilir. Böylece mutfak giderlerini en aza indirerek bütçenize katkı sağlar.Trendyol’un web sitesinden ya da mobil uygulamasından dilediğiniz ürünlere göz atabilirsiniz. Chips Chopper şekilli sebze ve meyve dilimleyici yorumlarını inceleyebilir, almak istediğiniz ürün hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.