Prado 2 Bölmeli Portatif Balkon Bahçe Serası

901 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Prado 2 Bölmeli Portatif Balkon Bahçe Serası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SEPETTENEVAR Satıcı Ünvanı: TEKNOR MÜHENDİSLİK BİLİŞİM SİSTEMLERİ GIDA VE TARIM SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836044933400015 Vergi Kimlik Numarası: 8360449334
    Bu ürün SEPETTENEVAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Prado 2 Bölmeli Portatif Balkon Bahçe SerasıBalkon veya bahçenizde rahatlıkla kullanabileceğiniz portatif, demonte özelliği bulunan seralarımız ile hobilerinizle uğraşmak artık daha keyifli. Bahçe, balkon veya teras kullanımına uygun olacak şekilde 8 raflı olarak üretilen Eteor sera dış yüzeyinde kullanılan özel şeffaf pvc malzeme ile soğuk havalarda yüksek koruma sağlar. Raflar kaliteli plastikten üretilmiş olup rafın orta bölümü de boru profil ile desteklenerek güçlendirilmiştir. Hava ve ışık sirkülasyonu sağlaması için ızgara şeklinde tasarlanmıştır. Saksı ve viyolleri saklayabileceğiniz geniş iç hacmi vardır. 11 mikron pvc filmden üretilen kılıf üzerinde çift fermuarlı kapak sistemi ile kolayca açıp kapatabilirsiniz. Bu kılıf diğer sera örtülerine göre daha kalın, daha şeffaf ve daha dayanıklıdır, uzun yıllar kullanılabilir. İç iskeleti çelik profil boru ve sağlam plastik bağlayıcılardan bir araya gelen bir çerçeveden oluşur. Pratik kapaklar
  • Kıvrılarak katlanabilir kumaş kapaklar fermuarlar sayesinde hızlıca açıp kapatılabilir. Dolap iskeleti elektrostatik boyalı çelik borular paslanmaya ve aşınmaya dayanıklıdır. Bağlantı aparatları kaliteli plastik malzemeden üretilmiş olup basınca dayanıklı ve sağlamdır. Kurulu Ebatlar En: 125cm Boy: 145cm Derinlik: 44cm Raflar arası yükseklik: 32cm İdeal Taşıma Kapasitesi: 60kg Paket Ebatları En: 47cm Boy: 63cm Derinlik: 13cm Paket İçeriği: - 1 x Prado 2 Bölmeli Portatif Balkon Bahçe Serası - Kurulum klavuzu Not: Görsellerdeki aksesuarlar fiyata dahil değilldir.
Geri Bildirim Ver