Prada 0pr 17ws 1ab5s0 49 Kadın Güneş Gözlüğü

9.500 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
9.840 TL
6.999 TL'ye 250 TL İndirim
Kargo Bedava
10.259 TL
Kargo Bedava
10.500 TL
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
13.398 TL

Ürün Bilgileri

Prada 0pr 17ws 1ab5s0 49 Kadın Güneş Gözlüğü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Güven Gözlük Galerisi Satıcı Ünvanı: GÜVEN GÖZLÜK GALERİSİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0644004723600017 Vergi Kimlik Numarası: 6440047236
    Bu ürün Güven Gözlük Galerisi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Güneş Gözlüğü Alırken Neden Dünyagöz Optik? Ürün modelini satın almak istediğiniz anda, internetteki orijinal ürün ve en uygun fiyatların tarafımızca belirtildiğini görebilirsiniz. Peki Dünyagöz Optik'den güneş gözlüğü alırken fiyat bilgisi dışında daha başka hangi konularda avantajınız var? Neden Dünyagöz Optik işte cevapları: Tüm ürünler %100 orijinal ve 2 yıl garantilidir. Adınıza düzenlenen sertifikaları ile gönderilmektedir. Gözlüğünüzü güvenle sipariş verebilirsiniz.
  • Sahip olduğunuz garanti belgesiyle Türkiye'nin istediğiniz her noktasından garanti kapsamında destek alabilir, dilerseniz de Dünyagöz Optik üzerinden garanti işlemlerinizi 2 yıl boyunca herhangi bir ücret ödemeden gerçekleştirebilirsiniz.
  • Gözlüğünüz ile yaşayacağınız teknik problemlerde Dünyagöz Optik iletişim hattı veya canlı destek ile çok hızlı bir şekilde problemlerinizi çözebilirsiniz.
  • Gözlüğünüz ile ilgili yedek parça hizmetlerini en kolay ve en uygun fiyatlarla Dünyagöz Optik aracılığı ile sağlayabilirsiniz.
  • E-Ticaret alanında da hizmet veren Dünyagöz Optik firması sizlere hakettiğiniz kaliteli hizmeti en kolay ve en hızlı şekilde sunmaktadır.
  • Dilediğiniz gözlüğe en uygun satış bedeli ve ödeme koşulları ile Dünyagöz Optik aracılığı ile ulaşabilirsiniz.
  • Web sitemizde bulamadığınız güneş gözlüklerinde Canlı Destek üzerinden bizlere ulaşarak bilgi alabilirsiniz.
  • Güneş Gözlüğünüzü Satın Almadan Önce Güneş Gözlüğü Seçimini Nasıl Yapacağım? Geniş alın, geniş çene, çıkık elmacık kemiklerine sahip iseniz Kare Gözlük,
  • Yüzün uzunluğu, genişliğinden bir tık daha fazla ise Oval Gözlük,
  • Yüzün alt kısmı dar, üst kısmı geniş ise Kalp Gözlük,
  • Orantılı yüz hatlarına sahipseniz Yuvarlak Gözlük alabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Ekartman 49
  • Cam Materyali UV400
  • Çerçeve Materyali Kemik
  • Cam Tipi Mat
  • Çerçeve Formu Geometrik
  • Cam Renk Gri
  • Çerçeve Renk Siyah
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Prada Pr 17ws 1ab5s0 49 Ekartman Kadın Güneş Gözlüğü

Kadınların yaz ve kış aylarında sık tercih ettiği aksesuarlardan biri, güneş gözlüğüdür. Prada PR 17WS 1AB5S0 49 ekartman kadın güneş gözlüğü, hem göz sağlığını korur hem de havalı duruşu ile giyim tarzını dikkat çekici hale getirir. Her moda anlayışına uygunluk gösteren Prada PR 17WS kış aylarında kullanım için de uygundur. Göz sağlığını güneş ışınlarından korumak için dört mevsim kullanımı önerilir. Prada 17WS 1AB5S0 49-20 kadın güneş gözlüğü geometrik çerçeve formu sayesinde şık bir görünüm oluşturur. Model ile tarzınızı ve kişiliğinizi yansıtabilir, kombinlerinizi kolaylıkla tamamlayabilirsiniz. Güneş gözlüğü aksesuar olarak kullanıldığı gibi, güneş ışınlarından korunmanızı da sağlar. Prada 17WS 1AB5S0 ile hem şıklığınızı hem de göz sağlığınızı koruyabilirsiniz.

  • Yüksek kalitede cam
  • Şık geometrik çerçeve
  • Zararlı güneş ışınlarına karşı tam koruma

Prada PR 17WS 1AB5S0 49 Kadın Güneş Gözlüğü Özellikleri

Prada PR 17WS 1AB5S0 49 Kadın Güneş Gözlüğü Özellikleri

Prada PR 17WS 1AB5S0 49 kadın güneş gözlüğü rahatsızlık oluşturabilecek ultraviyole ışınlarını yansıtır ve göze ulaşmasını engeller. Güneş ışınlarından gözün korunması sağlık açısından önemlidir. Güneş gözlüğü alırken fonksiyonel özellikleri dışında görünümü de önemli bir kriterdir. Prada PR 17 WS, gri renk camları ile şık bir görünüm sunar. Kaliteli camları ve şık duruşu ile tarzınızı tamamlar. Prada PR 17WS 1AB5S0 49 kadın güneş gözlüğü siyah çerçevesi sayesinde her kıyafet ile kullanılabilir. Günlük olarak kullanılabilecek modeller arasında olan Prada kadın güneş gözlüğü, kemik gözlük kategorisi içerisinde yer alır. Prada PR 17WS modelinin cam materyali UV400’dür. Bu sayede güneş ışınlarına karşı maksimum korunma imkanı sağlar. Şık ve havalı duran Prada PR 17WS, kaliteli yapısı ile uzun süre kullanım için uygundur.

Prada PR 17WS 1AB5S0 49 Kadın Güneş Gözlüğü Avantajları

Prada PR 17WS 1AB5S0 49 Kadın Güneş Gözlüğü Avantajları

Güneş gözlüğü seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli unsur cam yapısıdır. Prada PR 17WS, modeli kaliteli cam materyali sayesinde güneş ışınlarına karşı tam koruma sağlar. Prada PR 17WS göz hassasiyetine önem verir. Geometrik formu ve dikkat çekici yapısı ile son derece şık bir alternatiftir. Kaliteli çerçevesi sayesinde uzun süre kullanım imkanı sunar. Dayanıklı yapısı sayesinde herhangi bir deforme oluşması önlenir. Prada PR 17WS, mat siyah görünümünü korur. Ergonomik tasarımı burun bölgesinde ağırlık hissedilmesinin önüne geçer ve yüze uygun şekilde oturur. Siyah rengi sayesinde farklı farklı kıyafetlerle kullanılabilir. Model şık, sportif, klasik ve daha birçok tarza uygunluk gösterir. Kemik gözlük kategorisi içerisinde yer alan ürün tüm yüz tiplerine uyarak sizin şık görüntünüzü korur. Her kadına yakışan Prada PR 17WS, siyahlığı ile insanlara asil bir görünüm sunar.

İndirimli Prada PR 17WS 1AB5S0 49 Ekartman Fiyatı

İndirimli Prada PR 17WS 1AB5S0 49 Ekartman Fiyatı

Prada PR 17WS 1AB5S0 49 ekartman kadın güneş gözlüğü fiyatı ürünün özelliklerine göre belirlenir. Kaliteli materyalleri sayesinde darbelere dayanıklıdır. Güneş gözlüğünün camını dikkatli kullanarak uzun süre takabilirsiniz. Cam temizliği yaparken gazete kağıdı veya peçete gibi sert malzemelerin kullanılması sakıncalıdır. Bu sebeple gözlük camları için özel üretilen yumuşak mendiller tercih edilmelidir. Hassas, pamuklu ve yumuşak dokusu ile cama zarar vermeyen bu mendilleri kullanılırken kimyasal maddelerden kaçınılmalıdır. Saf su ile temizleme işlemi camların daha uzun süre kullanılmasını sağlar. Prada PR 17WS 1AB5S0 49 ekartman kadın güneş gözlüğü yorum kısmını okuyarak ürün hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Siz de uzun süre dayanıklı ve şık görünen bir gözlük tercih etmek istiyorsanız Prada PR 17WS 1AB5S0 49 ekartman ürününü Trendyol üzerinden uygun fiyata alabilirsiniz.