Practika Dolabilir Cep Parfüm Şişesi

69 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
125 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
124,94 TL119,98 TL
Kurumsal Fatura
124,98 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Practika Dolabilir Cep Parfüm Şişesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Arel Toptan Satıcı Ünvanı: BEYTULLAH BAŞTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2104456028200015 Vergi Kimlik Numarası: 1490275862
    Bu ürün Arel Toptan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dolabilir Cep Parfüm Şişesi

Ürün Özellikleri

  • Renk No Color
Geri Bildirim Ver

Practika P76 Dolabilir Cep Parfüm Şişesi

Practika dolabilir cep parfüm şişesi her zaman ve her yerde güzel kokmanıza yardımcı olur. Ürün, küçük boyutları ve kullanım kolaylığıyla ilgi çeker. Seyahatten günlük hayata kadar birçok farklı yere yanınızda taşıyabilirsiniz. Şişenin özel mekanizması, parfüm doldururken rahat bir şekilde işlemi tamamlamanızı sağlar. Söz konusu şişe, dayanıklı malzemeden üretildiği için uzun yıllar kullanabilirsiniz. Practika dolabilir 90 sıkım cep parfüm şişesi, tasarımı sayesinde sızdırma yapmaz. Bu sayede parfümünün dökülmesi gibi riskler oluşmaz. Practika dolabilir cep parfüm şişesi en sevdiğiniz kokuyu taşırken avantaj sağlar. Aynı zamanda ürünü boşaldıkça yeniden doldurabilirsiniz. Aceleyle evden çıkarken parfüm sürmeyi unuttuğunuzda çantanıza attığınız şişeyi çıkarıp, kokunuzu sürme şansınız olur. Ürünü hem kendiniz hem de sevdikleriniz için güvenle satın alabilirsiniz.

  • Materyal: Alüminyum
  • Boyut: 8 cm
  • Kapasite: Yaklaşık olarak 90 sıkım

Practika 4 Ml Dolabilir Cep Parfüm Şişesi Ne İşe Yarar?

Practika 4 Ml Dolabilir Cep Parfüm Şişesi Ne İşe Yarar?

Practika dolabilir 4 ml cep parfüm şişesi kokunuzu yanınızda taşımanız için tasarlanan bir üründür. Ürünün küçük boyutları olmasına rağmen yaklaşık 90 sıkımlık kadar parfüm muhafaza eder. Bu sayede büyük parfüm şişelerini taşımanın zorluğundan kurtulabilirsiniz. Aynı zamanda bu ürünü çantanızda, arabanızda, bavulunuzda veya cebinizde bile taşıyabilirsiniz. Kullanım kolaylığı sunan parfüm şişesiyle kokunuzu dilediğiniz zaman yenileyebilirsiniz. Bu durum her zaman güzel kokmanıza ve bakımlı olmanıza destek olur. Gece dışarı çıkarken kullandığınız küçük el çantalarının içinde bile fazla yer tutmaz. Practika dolabilir cep parfüm şişesi hem kadın hem de erkek ürünleri için kullanılabilir. Şişe metal tasarımıyla paslanmaz ve sağlam bir yapıya sahiptir. Söz konusu ürünü bir defa aldıktan sonra yıllarca sevdiğiniz parfümü doldurabilirsiniz.

Practika 90 Sıkım Cep Parfüm Şişesinin Özellikleri Nelerdir?

Practika 90 Sıkım Cep Parfüm Şişesinin Özellikleri Nelerdir?

Parfümler kişilerin tenleriyle uyum sağladığı için herkeste farklı bir etki bırakır. Sürekli aynı ürünü kullandığınızda girdiğiniz ortamda parfümünüzle tanınabilirsiniz. Bu sebepten kokunuzu sürekli yenilemenizin faydası olur. Practika dolabilir cep parfüm şişesi, 1.7 cm çapında ve 8.2 cm yüksekliğinde üretilir. Ayrıca kapasitesi sadece 4 ml’dir ve parfüm kullanım durumunuza göre yenileme sıklığını ayarlayabilirsiniz. Şişenin önünde bulunan şeffaf bölme sayesinde azaldığını görebilirsiniz ve buna göre üzerine ekleme yapma şansınız olur. Ürün yapımında kullanılan alüminyum malzeme hem şık hem de kullanışlı olmasını sağlar. Dolum sırasında avantaj sunan atomizeri parfümün kısa sürede aktarılması için idealdir. Ürün şişesi, farklı renk seçenekleriyle kullanıcılara gönderilir. Bu özelliklere ek olarak Practika dolabilir cep parfüm şişesi fiyatı da kullanıcıların beğenisini kazanır.

Practika Dolabilir Cep Parfüm Şişesinin Dolumu Kolay mıdır?

Practika dolabilir cep parfüm şişesi dolumunu kolaylıkla yapabilirsiniz. Bu işlem için dikkat etmeniz gereken birkaç konu bulunur. Parfüm, atomizere dolum yaparken alt bölümde konumlandırılan dolum alanının şişe ucuna düzgün bir şekilde ve zarar vermeden yerleştirilmesi önemlidir. İşleme başlamadan önce şişeyi düz bir zemin yerleştirmeniz gerekir. Sonrasında atomizeri parfüm şişe ucuna dik olarak koyup, hafif kuvvet uygulayıp bastırabilirsiniz. Parfüm doldurmayı pratik hâle getiren aparat sayesinde ana şişeden parfüm aktarma olanağınız var. Tüm işlem sadece bir dakikada tamamlanacağı için zaman kaybetmezsiniz. Aynı zamanda ürün tamamen boşaldıktan sonra dilerseniz başka bir parfümle yeniden dolum yapma şansınız da olur Practika dolabilir cep parfüm şişesi yorumlarını okuyup gerçek kullanıcıların ürün hakkında yazdıkları bilgilerden faydalanabilirsiniz. Trendyol’un avantajlı alışveriş ayrıcalıklarıyla beğendiğiniz ürünü kolaylıkla satın alabilirsiniz.