Powertec TR-858 Tıraş Makinesi Sakal ve Saç Kesme

559,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
567 TL559,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
679,95 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Powertec TR-858 Tıraş Makinesi Sakal ve Saç Kesme

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kuzey Pazarlama Satıcı Ünvanı: ZONGULDAK KUZEY PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0998079704800012 Vergi Kimlik Numarası: 9980797048
    Bu ürün Kuzey Pazarlama tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lityum bataryaya sahip Powertec tıraş makinesi, güçlü motor gücü ile etkili sonuçlar elde etme imkanı sunar.
  • Kablosuz kullanım rahatlığı yaşatan saç sakal traş makinesi, kompakt tasarımı ile kolayca taşınır.
  • Profesyonel tıraş deneyimi için geliştirilen Powertec TR-858, minimum ses seviyesinde çalışma özelliğindedir.
  • 90 dakikaya kadar kesintisiz çalışma özelliği bulunan şarjlı tıraş makinesi, kişisel bakımı kısa sürede tamamlamaya yardımcı olur.
  • Saç, sakal ve ense traş makinesi, 3 adet yedek tarak başlığı (1mm 2mm 3mm) ile kesim işlemini farklı uzunlukta yapma imkanı sunar.
  • Modern tasarıma sahip Powertec TR-858 tıraş makinesi, ergonomik gövde yapısı ile uzun süreli işlemde bile ağırlık hissi yaratmaz.
  • 1. sınıf kaliteli materyallerden üretilen kablosuz tıraş makinesi ilk günkü performansını uzun yıllar korur.
  • Çok amaçlı tıraş makinesi, ense, saç ve sakal şekillendirme işlemini tek cihaz ile karşılayarak başka bir cihaz ihtiyacını önler.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Kuru
  • Tip Kablosuz
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Tıraş Bölgesi Saç-Sakal-Burun
  • Renk Siyah
  • Otomatik Kapanma Yok
  • Şarjlı Kullanım Süresi 3 Saat ve Altı
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Başlık Sayısı 1-3
  • Burun ve Kulak Temizleme Başlığı Yok
Geri Bildirim Ver

Powertec 8681612488110 TR-858 Tıraş Makinesi

Tıraş makinesi, kişisel bakım cihazları arasında yer alan ürünlerden bir tanesidir. Çeşitli ekipmanlara ve tasarımlara sahip olan modeller, pek çok ihtiyacın tek bir ürünle karşılanmasını sağlar. Bu anlamda tercih edebileceğiniz Powertec TR 858 siyah tıraş makinesi, beklentilerinizi karşılayan niteliklere sahiptir. Özel olarak geliştirilen cihaz, kişisel bakımın gereksinimlerine yanıt verir. Kesim işlemlerini kısa sürede tamamlayarak zamandan tasarruf etmenize yardımcı olur. Kaliteli malzemelerden üretilen Powertec TR 858 siyah tıraş makinesi, uzun süreli kullanım imkânı da sunar. Düzenli olarak temizlendiğinde formunu ilk günkü gibi korur. Powertec tıraş makinesi; bataryası, güçlü motoru ve kullanım kolaylığı sağlayan yapısı ile beklentilerinizi karşılar. Ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

  • Lityum batarya
  • Adaptör ya da cep telefonu kablosu ile şarj edilebilir özellik
  • Saç, ense ve sakal tıraşı için kullanıma uygun tasarım

Powertec Tr-858 Tıraş Makinesinin Özellikleri

Powertec Tr-858 Tıraş Makinesinin Özellikleri

Powertec TR-858 tıraş makinesi, geliştirilmiş özellikleri sayesinde fonksiyonel kullanım imkânı sunar. Ürün sayesinde saç, ense ve sakal kesme işlemini tek bir cihazla yapabilir, bu alanda oluşan giderleri azaltabilirsiniz. Bütçenize destek olan cihaz, zamandan da tasarruf etmenize imkân tanır. Güçlü motor sayesinde saatler alan kesim işlemlerini dakikalar içinde tamamlamanız mümkün olur. Powertec TR 858 siyah tıraş makinesi, farklı aparatlarla şarj edilebilir. Bunun için paket içerisinden çıkan adaptörü ya da cep telefonu kablosunu kullanabilirsiniz. İki farklı yöntemle de şarj edilebilen cihaz, kullanım kolaylığı sunar. Bu sayede adaptörü yanınızda taşımanıza gerek kalmaz. İhtiyaç duyduğunuz ortamlarda cihazı cep telefonu kablosuyla kısa sürede şarj edebilirsiniz. Powertec TR 858 siyah tıraş makinesi hem kablolu hem de kablosuz kullanıma uygundur. Hareket özgürlüğünü destekleyen bu özellik, verimlilik sunar.

Powertec Tr-858 Tıraş Makinesinin Kullanımı Güvenli mi?

Powertec Tr-858 Tıraş Makinesinin Kullanımı Güvenli mi?

Powertec TR 858 tıraş makinesi, güvenli kullanıma sahip olan cihazlardan bir tanesidir. Özel olarak geliştirilen ürün, 3 farklı tarak çeşidine sahiptir. Bu tarakların ölçüleri 1 mm, 2 mm ve 3 mm’dir. Kişisel tercihlerinize uygun taraklardan birini seçebilirsiniz. Cihaz, özel olarak geliştirilen yapısı sayesinde kıl çekme gibi problemler yaratmaz. Saç, sakal ve enseyi başarılı bir şekilde temizleyerek üstün performans sunar. Powertec TR 858 siyah tıraş makinesi, sessiz ve güçlü motoru sayesinde beklentilerinizi fazlası ile karşılar. Cihazı günün her saatinde kullanabilirsiniz. Kişisel bakımınızı bu ürünle kolayca tamamlayabilirsiniz. Uzun ömürlü lityum batarya, elektrik akımını düşürerek pilin kullanım süresini artırır. Şarj süresini kısaltarak cihazı yüksek performansta kullanmanızı da sağlar. Powertec TR 858 siyah tıraş makinesini tercih edenler, 2 yıllık ürün ve parça garantisinden faydalanabilir.

Powertec Tr-858 Tıraş Makinesini Kimler Tercih Eder?

Powertec Tr-858 Tıraş Makinesini Kimler Tercih Eder?

Powertec TR 858 siyah tıraş makinesini vücut bakımına önem veren herkes kullanabilir. 90 dakika kesintisiz çalışma süresine sahip olan cihaz, ihtiyaçlarınızı kısa sürede karşılar. Bu ürün sayesinde bakımı rutininizi kısa sürede tamamlayabilirsiniz. Yüksek bir performans sergileyen bu ürün, her yaştan yetişkin için uygundur. Paket içerisinde şarj podu, yedek tarak, bakım yağı, temizlik fırçası, adaptör ve garanti belgesi yer alır. Cihazın ömrünü uzatmak için gerekli bakımları düzenli olarak yapmanız önerilir. Kullanım kılavuzunda yer alan talimatlara göre temizleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Hem evde hem de profesyonel alanlarda kullanılan Powertec tıraş makinesi, vücut bakımı ihtiyaçlarınızı uzun süre karşılar. Kesim işlemini pratik hâle getirerek zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Siz de Powertec TR 858 siyah tıraş makinesi yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu ürünü Trendyol’dan kolayca satın alabilirsiniz.