Powertec Pilates Studio Jimnastik Egzersiz Çubuğu

349 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Powertec Pilates Studio Jimnastik Egzersiz Çubuğu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tesport Dış Ticaret Satıcı Ünvanı: TESPORT DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0840083059200001 Vergi Kimlik Numarası: 8400830592
    Bu ürün Tesport Dış Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Powertec Portable Pilates Studio Egzersiz Seti Ahşap Pilates Studio Egzersiz Seti Patentli Üründür. Distribütör olarak 2 yıl garantimiz altındadır. Ahşap ana gövdeli Pilates Studio ürününün piyasada satılan çin malı metal ürünlerden üstün Özelliği 1 kalite cilalı ahşap gövde üzerine ve Taiwan üretimi Sünger elcik ve lastikler kullanılarak üretilmiş son derece kaliteli, sağlam bir üründür. Ahşap doğal malzemeden yapılan ürünümüz hafif ve kullanışlı olması yanında ayrıca sağlığa zararsızdır. Diğer ürünlerdeki gibi ek yeri yoktur tek parçadır bu sayede kullanırken ek yerlerinden esneme ve gevşeme yapmaz uzun yıllar sağlıklı şekilde kullanabilirsiniz. Yeni trend fitness Pilates Studio Egzersiz Hareketlerinizi Kolaylaştıracak Eğlenceli Jimnastik Çubuğu! Taşınabilir Pilates Studio ile ağır ekipmanlar olmadan, spor salonlarına bir servet harcamadan, zaman ve randevulara bağımlı olmadan evinizin konforunda formunuzu ve tarzınızı koruyabilirsiniz. Pilates hareketlerinin çok büyük bir kısmını tek başına yapmanıza olanak sağlayan Pilates Studio, bacak, kalça, basen, karın ve kol bölgelerinizi ayrı ayrı çalıştırarak göz kamaştırıcı, seksi bir vücuda sahip olmanıza yardımcı olur. Gymstick Jimnastik Çubuğu ile jimnastik çok eğlenceli! Fitness yapmada son trend Pilates Studio Jimnastik Çubuğu ile vücudunuzun bir çok kasını çalıştırabilir, kolayca forma girebilirsiniz. Üstelik zaman ve mekan sınırlaması olmadan, dilediğiniz yere götürebilirsiniz. Pilates Studio oldukça hafif , taşınması kolay ve fonksiyonel bir üründür. Pilates Studio'yu ayakta, sırtüstü yatarak ve çömelerek ayrı ayrı kaslarınızı çalıştırabilirsiniz. Portable Pilates Studio Jimnastik Çubuğu , 95 cm uzunluğundaki hafif ve 2 adet direnç lastiğinden oluşan multi-fonksiyonel bir spor aletidir. -Çok yönlü çalışma programları ile tüm vücut kas grupları çalıştırılabilir. -Farklı boy ve kiloya sahip kullanıcılar için uygundur. -Ahşap Pilates Studio Jimnastik Çubuğu ile kalori yakabilir, kaslarınızı sıkılaştırabilir bu sayede iyi bir görünüme kavuşabilirsiniz. Ahşap Pilates Studio Jimnastik Çubuğu Set İçeriği: -1 Adet El Tutamaklı Çift Lastikli %100 doğal ahşap sap. -1 Adet Uygulamalı Tanıtma ve Kullanma Kılavuzu -Set içeriğinde hazır egzersiz programı bulunmaktadır. -Dilerseniz bu programı kullanabilir veya kendinize özel egzersiz programları tasarlayabilirsiniz. - Pakete yer şiltesi dahil değildir!

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Çeşit Kas Geliştirici
Geri Bildirim Ver