Powertec Tr1717 Tr-1717 Sakal Ve Ense Tıraş Makinesi A00366

333,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Powertec Tr1717 Tr-1717 Sakal Ve Ense Tıraş Makinesi A00366

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kuzey Pazarlama Satıcı Ünvanı: ZONGULDAK KUZEY PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0998079704800012 Vergi Kimlik Numarası: 9980797048
    Bu ürün Kuzey Pazarlama tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sakal tıraş makinesi ense tıraşında da kullanıma uygundur. İçerisinde 3 farklı tarak aparatı mevcuttur.
  • Şarjlı tıraş makinesi 1200 mAh batarya gücüne sahiptir. Bu nedenle şarjı süre uzun dayanır.
  • 3 başlıklı tıraş makinesi olarak en ince tıraş detaylarını kolayca yapabilmenize olanak sağlar. Tarakları 1 mm, 2 mm ve 3 mm olarak ayrılır.
  • Tıraş makinesi erkek sakal ve saç, ense bölgesinin tamamı için kullanılabilir. 3 saate varan etkin çalışma standardı sayesinde tek seferde tıraşı bölmeden yapmanıza yardımcı olur.
  • Kablosuz tıraş makinesi olarak çift kademeli çalışma fonksiyonuna sahiptir. Kademelerini istediğiniz hız seviyesine göre kendiniz ayarlayabilirsiniz.
  • Kuru tıraş makinesi olduğu için saçı ıslatmadan ya da köpüğe gerek duymadan hızlıca tıraş etmenize yardımcı olur. Böylece tıraş sürecinde zamandan tasarruf etmenizi sağlar.
  • Profesyonel yıkanabilir tıraş makinesi modelinin tüm tıraş işlemlerinden sonra tarak aparatlarını çıkarabilir ve kolay yıkanabilir. Taraklar sıvı veya neme maruz kaldıklarında zarar görmez.
  • Taşınabilir tıraş makinesi ergonomik tasarıma sahiptir. Her yere kolayca sığabilen yapısı nedeniyle güvenle yanınızda taşımanız mümkündür.
  • Şarj dolum bildirimini yansıtan LED ışığı mevcuttur. Şarj tam dolduğunda yeşil ışık sinyali vererek bildirir.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Kuru
  • Tip Kablosuz
  • Tıraş Bölgesi Sakal
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Beyaz
  • Otomatik Kapanma Yok
  • Şarjlı Kullanım Süresi 3 Saat ve Altı
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Başlık Sayısı 1-3
  • Burun ve Kulak Temizleme Başlığı Yok
Geri Bildirim Ver

Powertec TR1717 Sakal ve Ense Tıraş Makinesi

Powertec TR-1717 beyaz tıraş makinesi, ev şartlarında sakallarınızı ve ensenizi şekillendirmenize yardımcı olan son derece fonksiyonel bir üründür. Sahip olduğu özellikler ve aksesuarlar yardımıyla arzu ettiğiniz görüntüye ulaşmanızı mümkün kılan bu cihaz, sağladığı kullanım konforuyla da dikkat çeker. Hem kişisel kullanıcıların hem de profesyonel anlamda kuaförlük yapan kişilerin tercih edebileceği Powertec TR-1717 sakal ve ense tıraş makinesi, malzeme kalitesiyle de fark yaratır. Uzun süre sorunsuz şekilde kullanabileceğiniz bir tıraş makinesi almayı planlıyorsanız bu ürün sizin için uygun tercih olabilir.

  • Kablosuz olarak kullanım rahatlığı
  • Farklı uzunlukta üç adet tarak
  • İki kademeli çalışma hızıyla istediğiniz sonuca ulaşmanızı kolaylaştıran yapı

Powertec TR-1717 Beyaz Tıraş Makinesinin Özellikleri

Powertec TR-1717 Beyaz Tıraş Makinesinin Özellikleri

Powertec TR-1717 beyaz tıraş makinesi, şarjlı bir üründür. İçerisindeki 1200 mAh kapasiteli lityum batarya, elektrik prizi üzerinden tamamen doldurulduktan sonra 3 saatlik bir çalışma süresi sağlar. Cihazın tamamen şarj olması ise ortalama 6 ila 8 saat sürer. Gövde kısmında bulunan LED ışık, batarya dolduğunda yeşile dönerek ürünün kullanıma hazır hâle geldiğini işaret eder. Powertec TR-1717 beyaz tıraş makinesi, kablosuz olarak kullanılır. Böylelikle hayalinizdeki görüntüye kavuşmak için ihtiyaç duyduğunuz her işlemi kolayca yapmanızı mümkün kılar. Cihazın başlığı metalden yapılmıştır. Kullanım ömrünü uzatan bu özellik, aynı zamanda kesim kalitesini de önemli ölçüde artırır. Sessiz çalışması da Powertec TR-1717 beyaz tıraş makinesinin dikkat çekici niteliklerinden biridir. Böylelikle ailenizi ya da sevdiklerinizi hiçbir şekilde rahatsız etmeden günün istediğiniz her saatinde tıraş olabilirsiniz.

Powertec TR-1717 Sakal ve Ense Tıraş Makinesi Kullanışlı mıdır?

Powertec TR-1717 Sakal ve Ense Tıraş Makinesi Kullanışlı mıdır?

Powertec TR-1717 beyaz tıraş makinesi, ensenizi ve sakallarınızı istediğiniz gibi şekillendirmenizi sağlayan oldukça kullanışlı bir üründür. İki farklı çalışma hızına sahip olması, stilinizi yaratırken işinizi kolaylaştırır. Aynısı, ürünün beraberinde gelen farklı uzunluktaki taraklar için de söylenebilir. Makinenin baş kısmına yerleştirilerek kullanılan bu taraklar, sırasıyla 1, 2 ve 3 mm ölçülerindedir. Cihazı çalıştırmadan önce sizin için doğru parçayı takarak istediğiniz uzunluktaki sakallara kavuşabilirsiniz. Cihaz, taraksız kullanıldığında ise 0,1 mm uzunluğunda tıraş olmanıza olanak tanır. Powertec TR-1717 beyaz tıraş makinesi, kutusundaki fırça yardımıyla kolayca temizlenebilir. Yaptığınız işlemi tamamladıktan sonra bu aksesuarı kullanarak makine içinde kıl birikmesini ve buna bağlı olarak ortaya çıkabilecek sorunları önleyebilirsiniz. Yine kutusundan çıkan yağ yardımıyla ürünün kesim performansını her zaman üst seviyede tutmanız mümkün olur.

Powertec TR-1717 Sakal ve Ense Tıraş Makinesi Kimler İçindir?

Powertec TR-1717 Sakal ve Ense Tıraş Makinesi Kimler İçindir?

Powertec TR-1717 tıraş makinesi, sakal bırakmayı seven ve böylece etkileyici bir görünüme kavuşmak isteyen herkes tarafından tercih edilebilir. Pratik ve konforlu kullanımı sayesinde herhangi bir profesyonel desteğe ihtiyaç duymadan arzu edilen tarza kavuşmayı oldukça kolay hâle getirir. Powertec TR-1717 beyaz tıraş makinesi, ev ortamının dışında berber ve kuaför gibi iş yerlerinde kullanmak için de ideal bir cihazdır. Şarjlı yapısı sayesinde bu ürünün sık sık seyahat etmek durumda olan kişiler için çok kullanışlı olduğu gönül rahatlığıyla söylenebilir. Siz de işiniz ya da özel hayatınız gereği ev dışında konaklıyorsanız dâhilî bataryasını doldurarak cihazı istediğiniz her yerde götürebilirsiniz. Powertec TR-1717 beyaz tıraş makinesi yorum başlığına gelen geri dönüşlerin pozitif olması da dikkat çekicidir. Siz de bu ürünü Trendyol üzerinden güvenle sipariş edip hayalinizdeki çarpıcı stile kolayca kavuşabilirsiniz.