7
UPS ve Akü kategorisinde
en çok favorilenen 7. ürün

Powerful Avr-1000 1000va ( 600w) Buzdolabı / Kombi / Tv / Bilgisayar Voltaj Regülatörü

950 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Powerful Avr-1000 1000va ( 600w) Buzdolabı / Kombi / Tv / Bilgisayar Voltaj Regülatörü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VONİDA Satıcı Ünvanı: VONİDA İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0925099325100001 Vergi Kimlik Numarası: 9250993251
    Bu ürün VONİDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DİKKAT! çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi gibi yüksek güç tüketen elektrikli cihazlar için kullanılmaz Otomatik Voltaj Regülatörü Almadan Önce Otomatik voltaj regülatörü alırken mutlaka kullanacağınız sistemin gücünü hesaplamanız gerekmektedir. Bu hesaplamayı cihazların arkasındaki etikete bakarak kolayca yapabilirsiniz. Değişim yapmak ya da iade etmek zorunda kalmamak için lütfen önce gücün uygunluğunu hesaplayınız. Cihazların güçlerini hesaplamayı bilmiyorsanız mağazaya soru sor kısmından müşteri temsilcilerimizle iletişime geçebilir ya da teknik servis ekibimizden telefon desteği alabilirsiniz. Powerful AVR-1000 1000VA 600 W Otomatik Voltaj Regülatörü İhtiyacınızı En İyi Şekilde Karşılar Geniş gerilim ağı, yüksek verim ve estetik görünümü ile birlikte bağlı olan tüm elektronik cihazların kararlı ve düzgün enerji almasını mümkün hale getiren bu özel ürün, düşük ya da yüksek enerjinin dengelenmesine ve cihazlarınızın da her zaman doğru enerji akımını almasına olanak tanır. Cihazlarınızı Koruma Altında Tutar Şebeke geriliminin çok düşük ya da çok yüksek olduğu durumlarda elektronik cihazlarınızın zarar görmesini engellemek için durumu dijital kontrol ünitesi ile birlikte kontrol eder ve gerekli ayarlamaları yaparak cihazların eşit şekilde ihtiyacı olan enerjiyi alabilmelerini mümkün hale getirir. Gelişmiş Özellikler En iyi kullanım özelliklerini sunması açısından gelişmiş özelliklere sahiptir. Otomatik voltaj düzenleme ile birlikte cihazlarınızın ihtiyaç duydukları voltajların olması gereken seviyede kalmalarını sağlar. Gerilim dalgalanması koruması ise ani gerilim yükselmelerini tolere ederek cihazlarınızı korur. Farklı Kullanım Alanları Çok kolay bir şekilde kullanmanız için tasarlanmış olup sadece ana topraklı prize takarak dağıtımın gerçekleşmesini sağlayabilirsiniz. Televizyonlardan bilgisayarlara, kombilerden buzdolaplarına kadar her türlü elektronik ürünün korunması için tercih edebilirsiniz. Tam Hakimiyet Sunar Cihazlarınızın elektrik durumlarının ne olduğunu rahat bir şekilde görebilmeniz için tam hakimiyet sunar. Buna göre kolay ve kullanışlı LED göstergesi ile birlikte cihazlarınızın durumunu ve mevcut şebeke akış enerjisini yakından takip edebilirsiniz. Renkleri Takip Edin Kullanıcıların rahatlıkla kullanması için özel renkli lambalara sahiptir. Bu sayede yanan lambaların renklerine göre mevcut durumu kontrol edebilirsiniz. Kırmızı, yeşil ve sarı ışıklar nasıl bir kullanım yaptığınızı size gösterir.

Ürün Özellikleri

  • HDMI Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver