power1 P1 Modifiye Çok Amaçlı Yağ Kir Ve Leke Sökücü Sprey 500 ml

55 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

power1 P1 Modifiye Çok Amaçlı Yağ Kir Ve Leke Sökücü Sprey 500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: En Expert Buharlı Temizlik Satıcı Ünvanı: NİZAMETTİN MAŞALACI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Rize Vergi Kimlik Numarası: 6131195052
    Bu ürün En Expert Buharlı Temizlik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • P1 Modifiye Sprey bugüne kadar çıkaramadığınız , temizlenmesi imkansız diye düşündüğünüz yağ kir ve lekelerde etkili olan mucizevi bir üründür. Sanayi sitelerinin göz bebeği , titiz hanımların yıllardır beklediği ve kuru temizlemecilere bile onlarca solvent maddesini çöpe attıran mükemmel bir temizlik spreyidir. Emsalsiz P1 (Power 1) yağ , leke ve kir sökücü 100’den fazla kullanım alanında anında gözlemlenebilecek şekilde etkili ve verimli bir şekilde temizlik sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 500 - 750 ml
Geri Bildirim Ver

Power1 P1 Modifiye Çok Amaçlı Yağ Kir ve Leke Sökücü Sprey 500 ml

Gelişen teknoloji temizlik alanına da yansır. Pek çok çözümün tek bir üründe toplanması, tercih edilebilirliği artırır. Power1 P1 modifiye çok amaçlı yağ kir ve leke sökücü sprey 500 ml temizliği imkansız sayılabilecek alanlarda bile yüksek performansıyla ön plana çıkar. Evlerde ve profesyonel temizlik yapılan işyerlerinde kullanılabilir. Özel geliştirilen formülü sayesinde inatçı kirlerin çözülmesinde etkili rol oynar. Çeşitli kumaş ve dokularda kullanılabilen yapıya sahiptir. Bünyesindeki etken maddeler, yüksek performans sağlar. Aynı zamanda çeşitli yüzeylerde istenilen sonuçların alınmasına imkan verir. Özel tasarıma sahip pratik 500 ml boyutundaki ambalajı sayesinde rahatlıkla taşınabilir yapısıyla öne çıkar. Geniş bir kullanım alanı bulunan bu ürün, müşterilerinin ilk tercihi haline gelir.

  • Özel geliştirilmiş formül
  • Geniş kullanım alanı
  • Temizliği kolaylaştıran sprey özellikli ambalaj

Uygun Çok Amaçlı Yağ Kir ve Leke Sökücü Sprey 500 ml Fiyatı

Uygun Çok Amaçlı Yağ Kir ve Leke Sökücü Sprey 500 ml Fiyatı

Power1 p1 modifiye çok amaçlı yağ kir ve leke sökücü sprey 500 ml fiyatı içeriğinde bulunan maddeler ve kullanım alanının kapsamına dikkat edilerek belirlenir. Endüstriyel alanlardan ev banyolarına, benzersiz içeriğiyle istenmeyen lekelerin önüne geçer. Kozmetik ürünlerin bulaşması sonucu oluşan ruj gibi renkli maddelerin oluşturduğu renk farklılıklarını engeller. Kumaş içeren yüzeylere bile zarar vermeyen yapısı istenilen sonuçların alınmasını sağlar. İçeriğinde solvent ve kostik madde bulundurmayan ürün, istenmeyen kirler için mucizevi özelliktedir. Mika hariç gözle görülen günlük hayatın parçası haline gelmiş tüm yüzeylerde üst düzey sonuç verir. Yemek ve gıda artıklarının oluşturduğu yağ ve kiri çözen formülü, ürünün birçok kişinin vazgeçilmezi haline gelmesini sağlar. Pratik kullanımı ve bütçe dostu fiyatı ile dikkat çeken bu ürünü satın alabilirsiniz.

Çok Amaçlı Yağ Kir ve Leke Sökücü Sprey 500 ml Yorumları

Çok Amaçlı Yağ Kir ve Leke Sökücü Sprey 500 ml Yorumları

Power1 P1 modifiye çok amaçlı yağ kir ve leke sökücü sprey 500 ml yorumları oluşturulurken; ürünün avantajları, fiyat bilgisi ve hangi yüzeylerde etkili olduğu gibi faktörlerden yararlanılır. Temizlik malzemeleri birbirinden farklı içeriklere, ambalajlara ve kullanım alanlarına sahiptir. Ancak tüm yüzeylerde etkili olması istendiğinde onlarca ürünün denenmesi gerekebilir. Zaman ve bütçe kaybına yol açan bu yönteme ihtiyaç duyulmadan tüm yüzeylerde etkili Power1 ürünü, istenmeyen kirleri çözer. Saatlerce uğraşmaya gerek bırakmadan yalnızca saniyeler içinde inatçı lekelerin bile çözülmesini sağlar. Yormadan keyifle temizlik yapılmasına yardımcı olur. Zor çıkan leke ve kirleri uzun süreler ovalanmasına gerek kalmadan söküp atan formülü ile beğeni toplar. Bu sayede evin birçok alanında derinlemesine hijyen sağlar. Saatler süren temizliklerden yorulduysanız ürünü satın alarak zamanınızın size kalmasını sağlayabilirsiniz.

Power1 P1 Modifiye Çok Amaçlı Yağ Kir ve Leke Sökücü Sprey

Power1 P1 Modifiye Çok Amaçlı Yağ Kir ve Leke Sökücü Sprey

P1 leke çıkarıcı özel olarak geliştirilmiş formülü sayesinde 100’den fazla yüzeyin temizlenmesini sağlar. İnatçı yağ lekelerini bile saniyeler içinde çözen yapısı sayesinde hijyenik ve sağlıklı alanlar oluşmasına imkan verir. Deri yüzeylerde ve stor perde kumaşlarında dahi etkilidir. Özellikle sanayi siteleri ve endüstriyel alanlardaki yoğun yağ oluşumunu kısa sürede çözerek profesyonel temizliği sağlar. İç mekanda olduğu kadar dış mekanlarda da yüksek etkili özelliği sayesinde öne çıkar. Bu ürünle beton yüzeylerde oluşan lekeler bile zorlanmadan çıkarılır. Pencere pervazları ve ferforje korkuluklar gibi zaman içerisinde kir biriken bölgelerdeki yıllanmış kirleri çözer. Havuz içindeki taşlarda, hayvan kafeslerinde ve garaj içlerinde rahatlıkla kuullanılabilir. Etkin yağ ve kir çözücü özelliklere sahip ürünü Trendyol üzerinden avantajlı fiyat seçeneği ile değerlendirerek satın alabilirsiniz.