POTAMYA Organik Kırmızı Mercimek Penne

99,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

POTAMYA Organik Kırmızı Mercimek Penne

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vegan Bakkal Satıcı Ünvanı: YILDIZ ŞEKER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3005563099000001 Vergi Kimlik Numarası: 8010534729
    Bu ürün Vegan Bakkal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Net ağırlık 320g. %100 Organik Kırmızı Mercimek unundan özenle hazırlanmış Penne İçersinde yumurta veya herhangi bir hayvansal gıda kullanılmamıştır. Özellikler: Yüksek Protein
  • Vegan
  • Katkısız ve Koruyucusuz
  • Beyaz Un İçermez
  • Şeker İçermez
  • Eser Miktarda Gluten İçerebilir
  • Pişirme Önerisi: Tencerede suyu kaynatınız. Fokurdar derecede kaynamış olan suya bir tutam tuz ekleyiniz. Ölçeklendirme kabını kullanarak makarnayı tencereye dökünüz. 3-4 dakika kaynatınız. Pişmiş olan makarnanızı süzerek servis tabağına alınız. Sevdiğiniz soslar ile servis ediniz. Makarnalarımız 5 dakikanın üstünde kaynar suyun içinde kalırsa dağılma gerçekleşebilir. Bunun nedeni, üretimlerimizde hiçbir koruyucu ve dayanıklılık arttırıcı kimyasal madde kullanılmamasıdır. Eser miktarda gluten ve alerjen özellikler içerir. İçindekiler: Organik Kırmızı Mercimek Unu, Su Besin Ögeleri 100g için Enerji Değeri (kJ/kcal) 1486/355 Yağ (g) 1.4 Doymuş Yağ (g) 0.3 Şekerler (g) 0 Lif (g) 2.7 Protein (g) 21.9 Tuz (g) 0.1

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver

Potamya Organik Kırmızı Mercimek Penne

Potamya organik kırmızı mercimek penne, yemeklerinize lezzet katan tamamlayıcılardan bir tanesidir. Kaliteli içeriği sayesinde vücut sağlığını korurken aynı zamanda tok tutar. Özellikle kilosuna dikkat eden kişilerin ilk tercihlerinden biridir. Her tüketimde tadını damakta bırakan ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Potamya organik kırmızı mercimek penne, kısa sürede hazırlanmasıyla da dikkat çeker. Yaklaşık 3 ile 4 dakika sonra tüketilebilen ürün, gıda ihtiyaçlarınızı hemen karşılar. Böylece zamandan ve enerjiden kolayca tasarruf edebilirsiniz. Potamya markası, protein ve lif kaynağı olan ürünlerini piyasaya sürerek beklentileri karşılar. Her tüketimde farkı hissedebilir, vücut sağlığınızı koruyabilirsiniz.

  • Potamya organik kırmızı mercimek pennenin net ağırlığı 320 gramdır.
  • %100 organik mercimek unundan üretilir.
  • Beyaz un ve şeker içermez.

Potamya Organik Kırmızı Mercimek Penne’nin Özellikleri

Organik Kırmızı Mercimek Penne Yorum

Potamya organik kırmızı mercimek pennenin 1 paketi 320 gram net ağırlığa sahiptir. 1 ya da 2 porsiyonluk makarnayı kolayca pişirebilirsiniz. Yüksek protein ve mineral kaynağı olan ürünü güvenle tüketebilirsiniz. Potamya organik kırmızı mercimek penne, rengiyle de dikkatleri üzerine çeker. Kırmızıya çalan turuncu rengi ile farkını kolayca belli eder. Şık görüntüsünün yanı sıra lezzetli tadıyla da kullanıcıları mest eder. Kırmızı mercimeğin hoş aromasını içinde barındıran makarna, her kaşıkta ağızda dağılır. İçeriğini farklı malzemelerle zenginleştirebilir, makarnanın lezzetini kuvvetlendirebilirsiniz.Potamya organik kırmızı mercimek pennenin pişirilmesi de oldukça basittir. Öncelikle tencerede bir miktar su kaynatın. Kaynayan suya bir tutam tuz ekleyin. Makarnayı tüketeceğiniz miktarda kaynayan suya ekleyin ve 3-4 dk bekleyin. Makarnanın piştiğinden emin olun ve süzgeçle süzün. Çeşitli sos ve malzemelerle servis edin.

Potamya Organik Kırmızı Mercimek Penne Sağlıklı mıdır?

Organik Kırmızı Mercimek Penne Yorum

Potamya organik kırmızı mercimek penne, kaliteli içeriği bakımından oldukça sağlıklıdır. Gün içerisinde tok tutan ürün, özellikle kilo vermek isteyen kişiler için idealdir. İçerisinde bulunan vitamin ve mineraller, vücut sağlığını destekler. Yoğun lif oranı sindirimi düzenleyerek yağ yakımını hızlandırır. Cilt hücrelerini yenileyen mercimek, yaşlanma belirtilerinin önüne geçer. Böylece her zaman sağlıklı, ışıltılı ve canlı bir cilde sahip olabilirsiniz. Kan şekerini düzenleyen yapısı, özellikle diyabet hastaları için son derece faydalıdır. Doğru ve düzenli miktarda tüketilen ürün, kemik ve göz sağlığı için de faydalıdır. Gün boyu enerji veren ürün, yoğun iş temposunda rahat etmenizi sağlar. Doğru miktarda tüketildiği takdirde güne daha zinde başlayabilirsiniz. Yağ oranı düşük olan Potamya organik kırmızı mercimek penne, çok daha sıkı bir vücuda sahip olmanızı sağlar.

Potamya Organik Kırmızı Mercimek Penne Kaliteli midir?

Organik Kırmızı Mercimek Penne Yorum

Potamya organik makarna, güçlü içeriği bakımından oldukça kalitelidir. %100 organik kırmızı mercimekten üretilerek farkını ortaya koyar. Yumurta başta olmak üzere hiçbir hayvansal gıda içermez. Böylece tamamen vegan bir ürün olduğunu kanıtlar. Yüksek teknolojili fabrikalarda üretilen makarna, kullanıcıların sağlığını destekler. Katkı ve koruyucu madde içermeyen formülü sayesinde güvenle tüketebilirsiniz. Ürün içerisinde eser miktarda gluten olabilir. Bu sebeple gluten intoleransı olan kişilerin ürünü dikkatlice tüketmesi gerekir. Potamya organik kırmızı mercimek penne içerisinde beyaz un ve şeker yoktur. Sağlığına dikkat etmek isteyen kişiler güvenle tercih edebilir. Her tüketimde lezzet ve sağlığı bir arada sunar. Trendyol üzerinden Potamya organik kırmızı mercimek penne yorumlarına göz atabilir, ürün hakkında bilgi alabilirsiniz. Online alışveriş platformu, binlerce ürünü doğru hizmet politikası ile kullanıcılara ulaştırır.