2
Söyleşi Röportaj kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

Porte Müzik Eğitimi Müzik Alfabesi 1. Bölüm

345 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
357,20 TL346,10 TL
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
365,65 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
364,20 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
364,40 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Porte Müzik Eğitimi Müzik Alfabesi 1. Bölüm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Müzik Dükkanı Satıcı Ünvanı: SERDAR ÇOKUSLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1292945741400019 Vergi Kimlik Numarası: 2590046859
    Bu ürün Müzik Dükkanı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Müzik Alfabesi Çocuklar Için Eğlenceli Müzik Teori Kitabı 1. Bölüm

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Lina Ng
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Porte Müzik Eğitim Merkezi Müzik Alfabesi 1. Bölüm

Popüler sanat dallarından biri olan müzik, evrensel olma özelliği ile tüm dünyaya hitap eder. Herkesin dinlemekten keyif aldığı müziklerin bir de yapım aşamaları vardır. Tanınmış müzisyenlere bakıldığı zaman neredeyse tamamının bu işe küçük yaşta başladığı görülür. Siz de çocuğunuzun hobi ya da profesyonel olarak bu alanla ilgilenmesini düşünen bir ebeveyn ve öğrencilerine teorik müzik eğitimi vermek isteyen müzik öğretmeniyseniz; Porte Müzik Eğitim Merkezi müzik alfabesi 1. bölüm ile çocuklara temel bilgileri öğretebilirsiniz. Teorik bilgilerin yer aldığı müzik alfabesi 1. bölüm kitabı, çocukların müzik dünyasına sağlam ve eğlenceli bir giriş yapmasını sağlar. Eğlenceli öğretim tarzı ile sadece temel bilgileri öğretmekle kalmayıp aynı zamanda çocuklara müziği sevdirir.

  • Eğlenceli ve öğretici içerik
  • Pratik ve rahat taşınabilir tasarım
  • Kolay öğrenme teknikleri

Teorik Bilgileri İstenilen Yerde Öğrenme İmkanı

Teorik Bilgileri İstenilen Yerde Öğrenme İmkanı

Müziğin teorik bilgilerini edinmek için kullanılabilir kaynaklar arasında yer alan 31399 kodlu bu kitap, size kolaylık sağlar. Hangi tarzda müzikle ilgilenirseniz ilgilenin, teorik bilgileri bu kaynakla öğrenmeniz pratik olur. Porte müzik alfabesi 1.bölüm ile çocuklar istedikleri yerde bilgi edinebilir ve bu alanda kendini yetiştirebilir. Aynı zamanda hoş vakit geçirerek keyifli bir hobi edinebilir. Psikolojik olarak da destekleyici olan müzik, çocuğunuzun hayatında önemli bir rol oynar ve ona kendini iyi hissettirir. Bu nedenle çocuğunuzu teşvik etmek adına müzik alfabesi 1 olarak adlandırılan ürünü tercih edebilirsiniz. Notaların tanıtıldığı, sol ve fa anahtarındaki nağmelerin öğretildiği bu üründe nota değerleri ile ölçü sayılarına da giriş yapılır. Çocuklar, bu teorik bilgileri her zaman yanında taşıyabilecekleri kitap ile evde, okulda, bahçede ya da serviste müzik üzerine çalışmalarını gerçekleştirebilir.

Müşteri Yorumlarıyla Güvenli Alışveriş İmkanı

Müşteri Yorumlarıyla Güvenli Alışveriş İmkanı

Müşteri yorumları günümüzde güvenli alışveriş için oldukça önemlidir. Bu yorumlar sayesinde ürünlerin olumlu ve olumsuz taraflarını rahatlıkla görebilirsiniz. Bu nedenle Porte Müzik Eğitim Merkezi müzik alfabesi 1. bölüm yorum bölümünü inceleyerek ürün hakkında daha detaylı bilgi edinebilir ve karar verme aşamasını kolaylaştırabilirsiniz. Alışveriş sonrası yorum yapabilir, ürün özelliklerinden bahsedebilirsiniz. Memnun kaldığınız takdirde ürünü satın almak isteyen diğer müşterilere tavsiye edebilirsiniz. Enstrüman çalmayı hedefleyen kişiler için oldukça ideal olan bu kitap, sahip olduğu özelliklerle büyük beğeni toplar. Notalarla ilgili teorik bilgileri kusursuz şekilde aktaran kaynak, klasik düz yazı şeklinde olmadığı için sıkıcı değildir. İçerisinde çıkartmalar, boşluk doldurmalar, oyunlar ve tekrarlar bulunur. Bu sayede küçük yaştaki müzikseverler, bu alanda hevesle çalışmaya devam eder.

Bütçe Dostu Müzik Alfabesi 1. Bölüm Fiyatları

Bütçe Dostu Müzik Alfabesi 1. Bölüm Fiyatları

Sahip olduğu üstün özelliklere rağmen Porte Müzik Eğitim Merkezi müzik alfabesi 1. bölüm fiyatı bütçe dostudur. Bu nedenle uygun fiyatlar üzerinden bu kaliteli ürüne sahip olma fırsatından yararlanabilirsiniz. Kitap, içerdiği teorik müzik bilgilerini eğlenceli bir öğretme metoduyla çocuklara aktarır. Kolay taşınabilir yapıdadır. Bu sayede her zaman yanınızda bulundurabileceğiniz bu ürünle öğrenmeyi sürekli hale getirebilirsiniz. Çocuklar bu ürün ile sadece teorik bilgilerini öğrenmekle kalmaz, aynı zamanda içeriğinde yer alan bulmacalar ve oyunlarla problem çözme becerilerini geliştirir. Siz de çocuğunun müzik alanına giriş yaparken kusursuz bir temele sahip olmasını istiyorsanız bu kaynaktan destek alabilirsiniz. Trendyol üzerinden kolaylıkla ulaşabileceğiniz ürün, bütçenizi zorlamadan çocuğunuzun müzik eğitimine katkıda bulunmanızı sağlar. Dilediğiniz zaman ürün ve fiyat bilgisi için seçenekleri inceleyebilir, uygun gördüğünüz takdirde saniyeler içerisinde sipariş oluşturabilirsiniz.