2
Fotoğrafçılık Kitabı kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

Porte Müzik Eğitimi Denes Agay Dan Piyano Çalmayı Öğrenelim 1. Kitap

370 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
371,10 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
370,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Porte Müzik Eğitimi Denes Agay Dan Piyano Çalmayı Öğrenelim 1. Kitap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Çalgı Kutusu Satıcı Ünvanı: SEZGİN DUTKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ordu Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3200406956
    Bu ürün Çalgı Kutusu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Denes Agay dan Piyano Çalmayı Öğrenelim 1. Kitap

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar (E) Mirek-Zade Mehmed Nami
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 51-100
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Porte Müzik Eğitimi Denes Agay'Dan Piyano Çalmayı Öğrenelim 1

Hayatın her noktasında müziğin ve ritmin, son derece önemli bir yeri bulunur. Bu bağlamda daha erken yaşta müzik ya da enstrümanlarla ilgilenen kişilerin herhangi bir alet çalma konusunda eğitim alması etkili olur. Çocuğunuz için Piyano Çalmayı Öğrenelim 1 kitabını değerlendirebilirsiniz. Denes Agay Piyano Çalmayı Öğrenelim 1 isimli kitap, bu aleti çalma konusunda oldukça etkili bir ürün şeklinde karşınıza çıkar. Aynı zamanda kitap hem uygun fiyatlı hem de anlaşılır bir dile sahiptir. Eğer çocuğunuz herhangi bir enstrüman ya da piyano çalmaya hevesliyse direkt olarak bu seçeneği satın alabilirsiniz. Üstelik kitapta sizi bekleyen eğlenceli niteliklerle de piyano çalmayı öğrenirken çocuğunuzu eğlendirebilirsiniz. Bu sayede ailecek keyifli bir deneyim yaşayabilirsiniz.

  • Zenginleştirilmiş eğlenceli çıkartmalar
  • Görselliğe dayalı etkin anlatım
  • Uygulamalı ve yönlendirmeli eğitme

Eğlenceli Porte Müzik Eğitimi Piyano Çalmayı Öğrenelim

Eğlenceli Porte Müzik Eğitimi Piyano Çalmayı Öğrenelim

Müzik aletleri ya da enstrümanlarla ilgilenen çocuklar için tercih edilen Porte Müzik Eğitimi Denes Agay'dan Piyano Çalmayı Öğrenelim 1 yorumları da oldukça olumlu yöndedir. Eğitmenlerin de önerisi olan Porte Müzik Eğitimi Denes Agay'dan Piyano Çalmayı Öğrenelim 1 kullananlar, kısa sürede gelişme gördüklerini belirtirler. Çocuğunuzun piyano çalmayı erken yaşta öğrenmesini istiyorsanız set halinde dizayn edilen serinin ilk kitabını rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Bu sayede adım adım anlatım tekniklerinin bulunduğu kitap içeriğinde kısa sürede piyano çalmayı öğretmeniz mümkündür. Çocuğunuzun bu aeleti çalma konusunda kendini geliştirmesi ve alt yapısını sağlamlaştırması açısından da bu kitabı değerlendirebilirsiniz. Müzik ya da enstrüman çalmada çocuğunuza destek olmak için bu seçeneği güven içinde satın alabilirsiniz. Kitap içeriğini çocuğunuza da aktararak piyano çalmayı öğrenmesini sağlayabilirsiniz.

Porte Müzik Eğitimi Piyano Çalmayı Öğrenelim İçeriği

Porte Müzik Eğitimi Piyano Çalmayı Öğrenelim İçeriği

Beğeni kazanan ürün, Denes Agay tarafından hazırlanır. İçeriği zenginleştirilmiş olan Porte Müzik Eğitimi Denes Agay'dan Piyano Çalmayı Öğrenelim 1 son derece bilgilendiricidir. Kitap, çocukların kolayca anlayabileceği ve uygulayabileceği türden yönlendirmelerden oluşur. Böylelikle hem görsel hem de basit anlatım metotlarıyla çocuğunuzun piyano çalmayı öğrenmesini destekleyebilirsiniz. 1. kitap başlangıç seviyesinde olmasının yanı sıra ilk defa piyanoya başlayacaklar için de idealdir. Çocukların kitap içeriğini kolayca anlayıp uygulayabilmesi için ürün; renklendirilip eğlenceli hale getirilir. Bu kitabı uygun bir fiyatlandırma üzerinden satın alarak siz de çocuğunuzun enstrüman çalmasını destekleyebilirsiniz. Üstelik kitap içeriğinde yer alan yönlendirmeleri ve görselleri takip etmesini sağlayarak da piyano çalma konusunda çocuğunuzun kendini geliştirmesine imkan tanıyabilirsiniz. Özellikle enstrüman çalmada ilgili çocuğunuz varsa onun için bu kitabı değerlendirebilirsiniz.

Porte Müzik Eğitimi Piyano Çalmayı Öğrenelim Fiyatı

Porte Müzik Eğitimi Piyano Çalmayı Öğrenelim Fiyatı

Çocuklar için alternatif bir eğitim kitabı olarak sunulan Porte Müzik Eğitimi Denes Agay'dan Piyano Çalmayı Öğrenelim 1 fiyatı da son derece uygun bir meblağdadır. Bütçenize göre cazip bir fiyata sahip olan Porte Müzik Eğitimi Denes Agay'dan Piyano Çalmayı Öğrenelim 1 satın alabilirsiniz. Uygun fiyatlandırmalar üzerinden sunulan kitabın içeriği de fazlasıyla bilgilendiricidir. Çocuklara müzik alanında piyano çalmayı keyifli bir şekilde öğretir. Aynı zamanda Denes Agay tarafından hazırlanan kitap içeriği de kolay bir şekilde anlaşılır türdendir. Zenginleştirilmiş bir içeriğe sahip olan seçenek, pek çok yaş grubuna hitap edecek şekildedir. Böylece çocuğunuza piyano çalmayı eğlence dolu dakikalar geçirerek, zengin çıkartmalar ve görsellerle öğrenmesini sağlayabilirsiniz. Bu da onlar için keyifli bir deneyim olur. Hem renkli hem eğlenceli çıkartmaları da bulunan kitabı Trendyol üzerinden kolayca satın alabilirsiniz.