PORTAKAL SAFETY Güvenli Araç içi Vantuzlu Güneşlik 2'li

179,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

PORTAKAL SAFETY Güvenli Araç içi Vantuzlu Güneşlik 2'li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Miny Baby Satıcı Ünvanı: PORTAKAL GÜVENLİK MALZEMELERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0732071925200019 Vergi Kimlik Numarası: 7320719252
    Bu ürün Miny Baby tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Güvenli araç içi vantuzlu güneşlik / 2' li gergin güneş filtreleyici siyah filesi ile güneşi çocuklardan uzak tutan ve araç içindeki sıcaklığı bir nebze azaltan bir üründür. Tüm araçlarda kullanılabilecek bir üründür, ürün içinden çıkan vantuzu ile cama yapıştırmanız yeterlidir. Güneş ışınlarından koruyucudur, tül malzemeden imal edilmiştir. Takması ve çıkarması oldukça pratik bir üründür. Minybaby güvencesi ile çocuklarınız araç içinde de güvende. * renk: Siyah * paket içinde 2 adet bulunur. * ölçüler: Uzunluğu: 44 cm. Genişliği : 38 cm. Uygulama: 1- Yapıştırılacak yüzey, yapıştırma öncesinde yüzey çok iyi temizlenmeli ve tamamen kurulanmalıdır. 2- Vantuzlar güneşlik filesinin ortasındaki deliklerden geçirilir ve hafif ıslatılarak camda istediğiniz yere uygulanır.
Geri Bildirim Ver