Porsima Anahita 12 Parça Türk Kahve Fincan Takımı

414,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Porsima Anahita 12 Parça Türk Kahve Fincan Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Turuncu Elma Satıcı Ünvanı: TURUNCU ELMA ELEKTRONİK TİCARET VE BİLGİ TEKNOLOJİLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kütahya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0872063179800012 Vergi Kimlik Numarası: 8720631798
    Bu ürün Turuncu Elma tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Renkler fırınlanarak baskı ile yapılmıştır. Bulaşık makinesinde yıkanabilir. Ancak uzun ömürlü olması için elde yıkanması tavsiye edilir. Ürün İçeriği: 6 adet Fincan 50 cc 6 Adet Fincan Tabağı

Ürün Özellikleri

  • Materyal Seramik
  • Kişi Sayısı 6 Kişilik
  • Hacim 80 ml
  • Parça Sayısı 7-12
  • Renk Turuncu
  • Tema / Stil Modern
Geri Bildirim Ver

Anahita 12 Parça Porselen Türk Kahve Fincan Takımı

Son zamanlarda oldukça beğenilerek tercih edilen markalar arasında yer alan Anahita, müşteriler tarafından hem gıda hem de ürettiği mutfak malzemeleri ile bilinir. Bu markaya ait olan Anahita 12 parça porselen Türk kahve fincan takımı estetik tasarımıyla sofralarınızı süsler. Çeyizlerinizin eksik parçasını tamamlar. 12 parça olması ve pratik kullanım kolaylığı ile günlük hayatta ya da özel günlerde kolaylık sağlar. Hoş desenleri ve yazıları olan markanın bu modeli, birden fazla renk seçeneğini bir paket içinde barındırır. Hediye olarak alınabilir tasarıma sahiptir. Hem modern hem de estetik görünümü sayesinde dilediğiniz anlarınızda tercih etmenize yardımcı olur. 50cc hacmi ile büyük boy kahve içenlerin beğenisini toplar. Porselen yapıya sahip olan bu modelin hem hacminden hem de şık tasarımından yıllarca yararlanabilirsiniz.

  • 12 parça
  • Hoş tasarım
  • 50cc hacim

Şık Anahita 12 Parça Porselen Türk Kahve Fincan Takımı

Şık Anahita 12 Parça Porselen Türk Kahve Fincan Takımı

Şık tasarımı olan Anahita fincan takımı modelinin paket içinde birden fazla renk seçeneği bulunur. Başta siyah, pembe, bordo, gri olmak üzere kişisel zevkinizi yansıtan fincanda kahve içme imkanı sunar. 12 parça olmasıyla hem günlük hem de özel zamanlarınızda hayat kurtarır. Aynı zamanda hem bulaşık makinesinde hem de elde yıkanabilir. Bu sayede acele anlarınızda makinede yıkama avantajı sunar. 50cc hacmi sayesinde ekstra büyük boyda kahve içmenize yardımcı olur. Porselen malzemelerden imal edilen bu ürün, yıllarca kullanım kolaylığı ile öne çıkar. Yazılarının ve desenlerinin güzel görüntüsüyle bulunduğu alanları süsler. Modern fincan tasarımı olmasıyla mutfaklarınızda dikkat çeker. Bundan dolayı markanın bu 50cc hacmi olan 12 parçalık modelini sevdikleriniz ile birlikte klasik Türk kahvelerinize eşlik etmek için tercih edebilirsiniz.

Anahita 12 Parça Porselen Türk Kahve Fincan Takımı Özellikleri

Anahita 12 Parça Porselen Türk Kahve Fincan Takımı Özellikleri

Anahita markası bünyesinde müşterilerin beğenisine sunulan 12 parça porselen Türk kahve fincan takımı, sıklıkla çeyizine koymak isteyenler tarafından satın alınır. Porselen yapısının dayanıklı ve kaliteli olması sayesinde yıllarca kullanım imkanı sunar. Hoş renkleri ve yazıları ile dilediğiniz sofra görünümüne ayak uydurur. Bu sayede Anahita 12 parça porselen Türk kahve fincan takımı kullananlar modelin bu yapısını ve görünümünü beğendiklerini ifade ederler. Aynı zamanda ürünü kullananlar takımı elde yıkayarak uzun süreli kullanımı mümkün kılmanız mümkün olduğundan da bahsederler. Sofraları ve çeyiz malzemelerin eksik parçalarını tamamladığından sıklıkla tercih edilir. Anahita 12 parça porselen Türk kahve fincan takımı fiyatı ürünün tüm bu özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Mutfak malzemesi olarak beğeni toplayan bu modeli uygun fiyatları ile siz de alışveriş sepetinize ekleyebilirsiniz.

Anahita 12 Parça Porselen Türk Kahve Fincan Takımı Fiyatları

Anahita 12 Parça Porselen Türk Kahve Fincan Takımı Fiyatları

Porsima Anahita 12 parça porselen Türk kahve fincan takımı bir mutfak malzemesidir. Sıklıkla kahve içmeyi seven ve yoğun şekilde misafir ağırlayan müşteriler tarafından tercih edilir. Hafif porselen materyali ile üretilmesinden dolayı fincanların içi dolu bir şekilde taşırken size zahmet vermez. Pratik ve hızlı kullanımının yanında temizliği ile de kahve hazırlığınızı çile haline sokmaz. Kaliteli ve şık özelliğe sahip bu Anahita 12 parça porselen Türk kahve fincan takımı yorumlarını incelediğinizde kullanılan her sofrada güzel bir görüntü bıraktığını öğrenebilirsiniz. Ayrıca dikkat çeken özelliklere sahip olduğundan müşterilerin sıklıkla çeyizlerine koymak için tercih ettiğini de okumanız mümkündür. Eğer Anahita 12 parça porselen Türk kahve fincan takımı satın almak isterseniz Trendyol’u tercih edebilir, bütçe dostu fiyatlardan yararlanarak satın alabilirsiniz.