Porland Tradiation Turuncu Kahve Yanı Su Bardağı

169 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Porland Tradiation Turuncu Kahve Yanı Su Bardağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CEVX Satıcı Ünvanı: BERK ÇEVİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2480513746
    Bu ürün CEVX tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün : Bardak Materyal Tipi : Cam Marka : Porland Stil : Romantik Bardak Tipi : Şampanya Bardağı Renk : Turuncu Ağırlık: 190.00 gr Çap: 4.90 cm Yukseklik: 16.30 cm En: 4.90 cm Boy: 4.60 cm Sıvı Hacim: 130.00 cc Malzeme: Cam

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Ürün Tipi Su Bardağı
  • Parça Sayısı 1
  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver

Porland Tradiation Turuncu Kahve Yanı Su Bardağı

Türk kahvesi içtikten sonra su tüketmek oldukça önemlidir. Kahve fincanlarının yanında kullanılan ve şık bir hava katan su bardakları, sunumların vazgeçilmezidir. Porland tarafından satışa sunulan Tradiation model turuncu renge sahip olarak göz alıcı bir görünüm elde edebilmenize yardımcı olur. 130 cc iç hacmi sayesinde ihtiyacınıza uygun bir şekilde su doldurabilir ve misafirlerinize ikram edebilirsiniz. Kaymaz tabanı dolayısıyla tepsi üzerinde kolay bir şekilde servis yapabilirsiniz. Kaliteli cam malzemelerden tasarlanan bu ürün sayesinde uzun süre sağlıklı bir kullanım imkanı elde edebilirsiniz. Siz de kahvelerinizin sunumunu şık bir şekilde yapmak istiyorsanız Porland Tradiation kahve yanı su bardağı modelini satın alabilirsiniz. Bu sayede hem estetik hem de kaliteli bir ürüne sahip olabilirsiniz.

  • Kaliteli malzeme yapısı
  • Göz alıcı görünüm
  • Sağlıklı kullanım imkanı

Kaliteli Yapıya Sahip Porland Tradiation Kahve Su Bardağı

Kaliteli Yapıya Sahip Porland Tradiation Kahve Su Bardağı

Kaliteli yapıya sahip olan kahve yanı su bardakları uzun süre dayanıklı bir kullanım imkanı sunar. Bu sayede müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Porland tarafından satışa sunulan turuncu su bardağı cam malzemelerden üretilerek uzun süre formunu korur. Böylece güvenli ve kaliteli bir kullanım imkanı sunar. Kolay temizlenebilen yapısı ise size pratiklik sağlar. İstediğiniz temizleyici ile elinizde kolay bir şekilde yıkayabilirsiniz. Dış darbelere karşı kuvvetli yüzeyi dolayısıyla kırılmaların ve çatlamaların önüne geçebilirsiniz. Bu sayede uzun süre dayanıklı bir kullanım imkanı elde edebilirsiniz. Toz ve kir tutmayan yapısı ile antibakteriyel özelliğinden faydalanabilirsiniz. Siz de kaliteli bir sunum malzemesi satın almak istiyorsanız şık tasarımlı ve canlı renkli Porland Tradiation turuncu kahve yanı su bardağı modelini tercih ederek uzun süre sağlıklı kullanım imkanı elde edebilirsiniz.

Göz Alıcı Porland Tradiation Turuncu Kahve Yanı Su Bardağı

Göz Alıcı Porland Tradiation Turuncu Kahve Yanı Su Bardağı

Göz alıcı tasarıma ve renge sahip olan kahve yanı su bardakları sunumların yanına dekoratif şıklık katar. Bu özellikleri dolayısıyla pek çok müşteri tarafından sıklıkla tercih edilir. Porland Tradiation turuncu kahve yanı su bardağı 04FIA001736 rengi, tasarımı ve zarafeti ile öne çıkar. Kahve yanında su içmek için kullanılan bu ikramlık turuncu rengi ile göz alıcı bir görünüm imkanı sunar. Ayrıca küçük tasarımı sayesinde kolaylıkla dolaplarda muhafaza edilebilir. Kaliteli ve estetik tasarıma sahip Porland Tradiation turuncu kahve yanı su bardağı kullananlar renginden ve dayanıklı malzemelerinden oldukça memnundur. Kahvelerin yanında güzel ve şık bir sunum imkanına sahip olarak kaliteli kullanım elde ederler. Siz de bu ürünü satın alarak göz alıcı görünüm elde edebilir ve mutfak dolaplarınızda konforlu bir şekilde muhafaza edebilirsiniz.

Bütçe Dostu Porland Tradiation Turuncu Kahve Su Bardağı

Bütçe Dostu Porland Tradiation Turuncu Kahve Su Bardağı

Porland markası tarafından satışa sunulan kahve yanı su bardağı turuncu rengi ile dekoratif bir görünüm sağlar. Bununla birlikte 130 cc sıvı iç hacmine sahip olarak ihtiyacınıza uygun bir kullanım imkanı sunar. Kahvelerin yanında tüketilebilecek sıvı oranına göre üretilerek su seviyesini rahatlıkla karşılar. Ayrıca avantajlı fiyat kategorisinde satışa sunularak her bütçeye uyum sağlar. Porland Tradiation turuncu kahve yanı su bardağı fiyatlarını Trendyol’dan inceleyerek güvenle satın alabilirsiniz. Bu sayede ekonomik bir alışveriş yaparak bütçenizi koruyabilirsiniz. Ürün hakkında detaylı bilgilere sahip olmak istiyorsanız müşterilerin yazdığı yorumları okuyabilirsiniz. Porland Tradiation turuncu kahve yanı su bardağı yorumları sayesinde ürünü daha önceden satın alan müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Bununla birlikte aklınıza takılan sorulara da kolaylıkla yanıt bulabilirsiniz. Bu sayede ekonomik ve güvenli alışveriş deneyimi elde edebilirsiniz.