Porland Tradiation Mavi Kahve Yanı Su Bardağı

198 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Porland Tradiation Mavi Kahve Yanı Su Bardağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YEŞİLYURTGROUP Satıcı Ünvanı: YEŞİLYURT ORMAN ÜRÜNLERİ YAPI MALZEMELERİ TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0952001520600011 Vergi Kimlik Numarası: 9520015206
    Bu ürün YEŞİLYURTGROUP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Porland tradiation serisi kahve su bardakları kahve sunumlarınızın vazgeçilmezi olmaya ürün ölçüleri:16.5 cm elde yıkanması tavsiye edilir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Parça Sayısı 1
  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver

Porland Tradiation Mavi Kahve Yanı Su Bardağı

Kahve birçok kültürde tercih edilen bir içecektir. Geçmişten bugüne yanında su ile sunumu yapılan bir içecektir. Şık fincanlarınızın yanına şık kahve yanı bardakları ile ikramda bulunulan bu içecek, her kültürde kabul görür. Porland Tradiation mavi kahve yanı su bardağı 04FIA001750 kaliteli malzemesiyle dayanıklıdır. Mavi rengi ile gözünüze hitap ederken sunumlarınıza modern bir hava verir. Ayaklı zarif tasarımı mutfağınıza zarafet katar. Yüksekliği 16.5 cm, çapı 4.90 cm olan ürün, ideal ebattaki boyu ve ağırlığı ile müşterilerin beğenisini toplar. İnce yapıdaki tasarımı ile şık bir modeldir. Zarif yapısıyla kahve saatlerinize keyif katar. Siz de hem sunuma hem de kaliteye önem veriyorsanız bu modeli tercih ederek misafirlerinize şık kahve sunumları yapabilirsiniz.

  • Kaliteli sağlam malzeme
  • Ayaklı şık tasarım
  • İdeal ağırlık ve ebat

Porland Kahve Yanı Su Bardağı Özellikleri

Porland Kahve Yanı Su Bardağı Özellikleri

Mutfaklarda tarzınızı yansıtan eşya seçimi yaparak sunumlarınızı keyifli hale getirir. Aynı zamanda konuklarınıza stilinizi yansıtan sunumlar yapmanıza olanak tanır. Kahve uyandırıcı etkisiyle gün içerisinde sıklıkla tüketilen bir içecektir ve hemen her kültürde yanında suyla tüketilir. Kişinin tercihine göre öncesinde veya sonrasında içilen suyun sunulduğu bardağa da en az kahve fincanı kadar önem verilir. Porland kahve yanı su bardağı ince yapıdaki dizaynıyla hizmetinize sunulan ürün, rengi ile de müşterilerin memnuniyetini kazanır. Sağlam cam malzemesi dayanıklı yapıdadır, parlak görünümlüdür. Porland Tradiation mavi kahve yanı su bardağıgünlük kullanım veya misafir ikramlarında kullanıma uygun görünümde ve kalitededir. İster kendi kullanımınız isterseniz hediye etmek için tercih edilebilecek zariflikte ve kalitede bir bardaktır. Kahve sohbetlerinize eşlik eden ürünün elde tutuşu da temizlenmesi de kolaydır.

Porland Tradiation Mavi Kahve Yanı Su Bardağı Fiyatları

Porland Tradiation Mavi Kahve Yanı Su Bardağı Fiyatları

Porland Tradiation kahve yanı su bardağı kahve sevenler için uygun özelliklere sahip bir üründür. Ayaklı tasarımı sayesinde sunumlarınıza farklı bir tarz katar. Göz alıcı tasarımının yanı sıra kaliteli cam malzemeden üretilir. Mutfağınıza modern bir görünüm kazandırır. Misafirlerinize zarif sunumlar yapabilme olanağı verir. Kahve saatlerinizi keyifli hale getirir. Kolay temizlenen yapısı ile kullanımı rahattır. Düz renkteki fincanlarınızın yanında kullanabileceğiniz gibi dilerseniz renkli fincanlarınızla birlikte kullanıp şirin ve şık bir sunum elde edebilirsiniz. Canlı mavi rengi ile modern ve zarif yapıdadır. İkram masalarında bulunan diğer sunum gereçleriyle uyumu güzel olan bardak misafirlerinizden beğeni toplar. Çizgili deseni ile sunumlarınıza güzellik ve şıklık katar. Porland Tradiation mavi kahve yanı su bardağı fiyatları ürünün bütün bu üstün özelliklerine göre belirlenir ve müşterilerin hizmetine sunulur.

Portland Tradiation Kahve Yanı Bardak Yorumları

Portland Tradiation Kahve Yanı Bardak Yorumları

Mutfak eşyaları göze hitap ettiği kadar pratik kullanıma da uygun olmalıdır. Malzeme kalitesi, kolay temizlenebilirlik gibi faktörler önemli bir yere sahiptir. Model bu beklentilerin tümüne yanıt verir ve böylece müşterilerin beğenisini kazanır. Ayaklı oluşu nedeniyle zarif görünümlüdür. Renk canlılığıyla göze hitap ederken tutuşu kolay bir tasarıma sahiptir. Modern ve şık yapıdaki bardak kahve sunumlarınıza renk katarken size tarzınızı yansıtmanın mutluluğunu yaşatır. Çizgili zarif yapısı ile zarafetinizi ön plana çıkarır. İster kendiniz isterseniz misafirleriniz için kullanabileceğiniz ürün, günlük kullanımda veya özel günlerinizde masalarınıza hoş bir hava verir. Uygun ebatıyla müşterilerden tam not alır. Porland Tradiation mavi kahve yanı su bardağı kullananlar ürünle ilgili memnuniyetlerinden yorumlarda sıklıkla bahsederler. Porland Tradiation mavi kahve yanı su bardağı yorumları ve modelin bütün özelliklerine Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz.