Porland Ruby Veni Vidi 2 Kişilik Kahve Takımı 85cc

845 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
849,99 TL

Ürün Bilgileri

Porland Ruby Veni Vidi 2 Kişilik Kahve Takımı 85cc

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SILA ZÜCCACİYE & EV TEKSTİLİ Satıcı Ünvanı: MUHARREM BAŞURAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Rize Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3688654992000001 Vergi Kimlik Numarası: 1490246166
    Bu ürün SILA ZÜCCACİYE & EV TEKSTİLİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Porland Ruby Veni Vidi 2 Kişilik Kahve Takımı 85cc Porland’ın alt markası olan Ruby, aralığında fırsat ürünleri sunan ekonomik markamızdır. Bilecik tesislerimizde ürettiğimiz bu ürün grubumuzda
  • Ruby markalı ya da markasız, Porland standartlarını taşımayan ürünler, seri sonu fırsatları ve larıyla satışa sunulmaktadır.Rekabetçi fiyatlar ile pratik ve fonksiyonel ürünler içeren Ruby grubumuzda, yemek takımları, kahvaltı takımları, kupa takımları gibi pek çok ürün bulunmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Porselen
  • Parça Sayısı 2 Parça
  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver

Porland Ruby Veni Vidi 2 Kişilik Kahve Takımı 85 cc

Sevdiklerinizle ve ailenizle birlikte sohbet ederek keyifli vakit geçirmenizde sizlere eşlik eden geleneksel içeceklerden biri kahvedir. Kahvenin şık bir şekilde sunulması ve servis edilmesi için gerekli olan ürün ise kahve takımıdır. Porland Ruby Veni Vidi 2 kişilik kahve takımı 85CC ihtiyacınız olan ürünler arasında yer alır. Yuvarlak bir yüzeye sahip olan ürün, elde ve bulaşık makinesinde yıkamaya uygundur. Kahve takımı modelinin kolay tutulabilir bir kulbu bulunur. Bu sayede içeceğinizi eliniz yanmadan keyifle yudumlamanız mümkün olur. Model iç ve dış yüzeyinin sahip olduğu pürüzsüz görünümle sizlere rahat bir kullanım imkanı sunar. Modern tasarımı ve sunumlarınıza kattığı farklılık ile lezzetli bir kahve içme deneyimine sahip olabilirsiniz. Kahve saatini keyifli hale getirecek bu takımı istediğiniz zaman kullanarak sevdiklerinizle bu anı paylaşabilirsiniz.

  • Desenli şık tasarım
  • Porselen takım
  • Modern görünüm

Kullanışlı Porland Ruby Veni Vidi Kahve Takımı Özellikleri

Kullanışlı Porland Ruby Veni Vidi Kahve Takımı Özellikleri

Vazgeçilmeyen ve geleneksel lezzetlerden biri olan Türk kahvesi, uygun bir takım ile masalara servis edilir. Ürün desenli ve estetik tasarımı ile porselen bir malzemeye sahiptir. Porselen yapıya sahip olan ürün kaliteli ve dayanıklıdır. Bu dayanıklı yapısı sayesinde ürünü uzun süre zarar görmeden kullanabilirsiniz. Porland kahve takımı zarif ve şık tasarımı ile kahve saatinize lezzet katar. Beyaz üstüne desenli bir modele sahip olan fincan takımının temizliği kolayca sağlanır. Kullanım kolaylığı ve rahatlığı sunan Porland Veni Vidi kahve takımı ürünü mutfağınızın ve sofralarınızın vazgeçilmez parçalarından biridir. 2'li kahve takımının boyutunun küçük olması mutfağınızda yer kaplamadan kullanma imkanı sağlar. Dostlarınıza ve sevdiklerinize şık bir sunum yapmanız için modern görünümü ve zarif bir yapıya sahip bu kahve takımını evinizde tercih edebilirsiniz.

Porland Ruby Veni Vidi Kahve Takımı Avantajları

Porland Ruby Veni Vidi Kahve Takımı Avantajları

Porland markasına ait 2'li takım kolay ve basit bir kullanımı ile avantajı sağlar ve sofralarınızın vazgeçilmeyen parçalarından biri olur. Model, hem kullanışlı olması hem de porselen olması ile tüm sofralara ve sunumlara uyum sağlar. Ürünün 324.00 gr ağırlığı bulunur. Bu hafif yapısı sayesinde rahat bir kullanım sunar. Şık, modern ve özgür tasarıma sahip Porland 2'li kahve takımı, kahve tutkunları için oldukça kullanışlıdır. Makinede yıkamaya uygun olan bu ürünü dilerseniz elinizde de yıkayabilirsiniz. Ürün içerisinde 2 adet fincan ve 2 adet altlık bulunur. Porland Ruby Veni Vidi 2 kişilik kahve takımı 85CC yorumları ve yapılan önerileri okuyarak alacağınız ürüne hızlı bir şekilde karar verebilirsiniz. Bütçe dostu olan ürünü güvenle kullanabilir ve avantajlı fiyatlarından yararlanabilirsiniz.

Porland Ruby Veni Vidi 2 Kişilik Kahve Takımı 85 cc Fiyatları

Porland Ruby Veni Vidi 2 Kişilik Kahve Takımı 85CC Fiyatları

Gün içerisinde sıklıkla tüketilen kahve, servis edilmesi için fincana ihtiyaç duyulur. Ürün desenli modeli ile sunumların vazgeçilmeyen ürünleri arasında yer alır. Kahve takımı altın yaldız ve desenleri bir arada sunar. Bu detaylar şık görünümden hoşlananların beğenisini toplar. Porland Ruby veni vidi 2 kişilik kahve takımı 85 cc fiyatı, ürünün kalitesi, malzemesi ve avantajları göz önünde bulundurarak belirlenir. Kahve takımının uzun süreli kullanım sağlayan kaliteli ve dayanıklı porselen malzemesi dikkat çeken özellikleri arasında yer alır. Üründe kullanılan porselen ve beyaz rengin desenleri ile uyumu müşterilerin beğenisini üzerine toplar. Elde yıkanmaya uygun olan kahve takımı, bulaşık makinesinde de yıkanarak temizlenme sağlar. Bu özelliği ile ürün sizlere pratik kullanım sunar. Dilediğiniz zaman Trendyol üzerinden ürüne ulaşabilir, avantajlı fiyatlar ile ona kısa süre içerisinde sahip olabilirsiniz.