Porland Kaktüs 36 Parça 6 Kişilik Kahvaltı Takımı

2.599,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.999 TL
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.990 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.099 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.099 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Porland Kaktüs 36 Parça 6 Kişilik Kahvaltı Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hangar Express Satıcı Ünvanı: AMBAR EXPRESS GIDA PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0069087598800001 Vergi Kimlik Numarası: 0690875988
    Bu ürün Hangar Express tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Porland kaktüs 36 parça 6 kişilik kahvaltı takımıparça sayısı : 36 parçakişi sayısı : 6 kişilikağırlık: 8636.00 grmalzeme: Porselenmenşei:Türkiyeürün detayı ve kullanım talimatıkullanma talimatı
  • bulaşık makinesinde yıkanabilir, fırın ve mikrodalga fırın kullanımına uygundur. takım içeriğidüz tabak 24cm: 6 adetdüz tabak 20cm: 6 adetdüz tabak 16cm: 6 adetkayık tabak 24cm: 2 adetkase 12cm: 4 adetçay tabağı 12cm: 6 adetçay bardağı 140cc: 6 adet

Ürün Özellikleri

  • Kişi Sayısı 6 Kişilik
  • Materyal Porselen
  • Renk Yeşil
  • Parça Sayısı Çoklu
Geri Bildirim Ver

Porland Kaktüs 36 Parça 6 Kişilik Kahvaltı Takımı

Şık bir kahvaltı sofrası güne iyi başlamanın altın kurallarından biridir. Şık bir sofra için hazırladığınız yiyecekler kadar onları taşıyan porselenlerin zarafeti de önem taşır. Porland Kaktüs 36 parça 6 kişilik kahvaltı takımı ile hem şık hem de iştah açan sofralar kurabilirsiniz. Bu sayede kahvaltı için misafir ağırlamaktan da keyif alabilirsiniz. Uzun süre kalıcı olmasını sağlayan sır altı tekniği ile üretilen desenlerde güncel teknolojiler kullanılır. Pişirilen toprağın üstüne çekilen astar yüzeye yapılan desenler, üstüne sır sürüldükten sonra yeniden fırınlanır. Bu yüzden kullanım ve yıkamaya bağlı olarak deformasyon görülmez. İçiniz rahat bir şekilde bulaşık makinesinde tüm ürünleri yıkayabilirsiniz. Bu şık tasarımlı takımı sofralarınızda güvenle kullanabilirsiniz. Takımdaki parçalar, yiyecekleri de güvenli bir şekilde muhafaza ederek farklı kokuların birbirine karışmasını engeller.

  • Modern stil
  • Şık desenler
  • Isıya dayanıklı tasarım

Şık Sofralar İçin Porland Kaktüs Kahvaltı Takımı

Şık Sofralar İçin Porland Kaktüs Kahvaltı Takımı

6 kişi için tasarlanan Porland 36 parça perin kahvaltı takımı, özgün tasarımı ile öne çıkar. 6 adet 24 cm düz tabak, 6 adet 16 cm düz tabak, 6 adet 20 cm düz tabak, 2 adet 24 cm kayık tabak, 6 adet çay bardağı ve 6 adet çay tabağından oluşur. Bulaşık makinesinde yıkanabilen ürün, fırın ve mikrodalga fırın kullanımına da uygundur. Özellikle yeşil rengi sevenler için ideal olan Porland Kaktüslü kahvaltı takımı sayesinde misafirleriniz için şık sofralar kurabilirsiniz. Ürünün üzerindeki desenler son teknolojiyle işlendiği için kolay kolay silinmez. Kolay taşınabilir ve hafif yapısıyla Porland 36 parça kahvaltı takımının toplam ağırlığı 8636 gramdır. Kendine özgü görünümü, yeşil ve tonlarını barındıran tasarımı ve birbiriyle uyum içerisindeki parçalarıyla öne çıkan bu takım sayesinde otantik bir kahvaltı sofrası hazırlayabilirsiniz.

Porland Kaktüs Kahvaltı Takımı ile Sofralarda Bahar Havası

Porland Kaktüs Kahvaltı Takımı ile Sofralarda Bahar Havası

Doğanın genç ve dinamik atmosferini sofralarınıza taşıyan Porland Kaktüs 36 parça kahvaltı takımı evlilik hazırlığı yapan çiftler için de kurtarıcı bir set özelliği taşır. Sofralarınızda hoş ve eğlenceli sunumlar yapabileceğiniz ürün hem özel günlerde hem de günlük hayatta tercih edilebilir. İç açıcı tasarımıyla sofranıza estetik bir görüntü kazandıran Porland kahvaltı takımı, yansıttığı bahar ya da yaz havasıyla iç açıcı bir görünüm sağlar. Beyaz üzerine çiçek desenlerinden oluşan ürün, bu motifleriyle sofranıza sıcak bir hava katar. Porland Kaktüs 36 parça 6 kişilik kahvaltı takımı kullananların ek bir kahvaltı tabağına ihtiyacı kalmaz. Yuvarlak ve oval desenli olarak üretilerek müşteriyle buluşturulan setin içinde birçok yönden işinizi kolaylaştıracak parçalar mevcuttur. Tabaklar dışında bulunan ek parçalarla kahvaltılıkların yanı sıra hamur işlerinizin de sunumu kolaylaşır.

Cazip Fiyatlarla Porland Kaktüs Kahvaltı Takımı

Cazip Fiyatlarla Porland Kaktüs Kahvaltı Takımı

Porland Kaktüs 36 parça 6 kişilik kahvaltı takımı yorumlarını okuyarak ürünün ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığına karar verebilirsiniz. Ürün, sağlamlık ve dayanıklılık açısından da tercih edebileceğiniz bir kahvaltı setidir. Hem dekorasyon hem de kullanışlılık yönünden ihtiyacınıza cevap veren set, özellikle klasik ve estetik sofra görünümü severler için önerilir. Hazırlayacağınız kahvaltılıkların ve birçok ürünün sunumunu takımın içerisinde yer alan tabaklarla rahatlıkla yapabilirsiniz. Kalitesinden tasarımına kadar pek çok noktada sizi memnun eden Porland Kaktüs 36 parça 6 kişilik kahvaltı takımı fiyatıyla da öne çıkar. Çevre bilinciyle üretilen bu takım, günün önemli öğünü olan sabah kahvaltılarınızı canlandırmak için özel tasarım ve renklerle üretilir. Evinize, mutfağınıza ve ailenize uygun bu ürünün fiyat aralığına Trendyol’dan bakabilir, mutfağınızı rengarenk takımla renklendirmek için hızlıca alışveriş yapabilirsiniz.