Porland Flower Garden Karma Ikram Ve Kahvaltı Takımı 18 Parça

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.499 TL

Ürün Bilgileri

Porland Flower Garden Karma Ikram Ve Kahvaltı Takımı 18 Parça

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MF HOME Satıcı Ünvanı: POR SELEN HOME DAYANIKLI TÜKETİM MALZEMELERİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0732159828000001 Vergi Kimlik Numarası: 7321598280
    Bu ürün MF HOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Porland Flower Garden 18 Parça Karma İkram ve Kahvaltı Takımı 24 cm düz tabak 6 adet 20 cm düz tabak 6 adet 19 cm kahvaltı tabağı 6 Adet Ömür Boyu Desen Çıkmama Garantisi altındaki bu ürünlerimizin desenleri
  • 1996 yılından beri en güncel teknolojiler kullanılarak uygulanır. Yüksek ısıda fırınlanan bu özel ürünler, porselene parlaklığı veren camsı yüzeyin yani sırın tamamen altına gömülür ve bu yüzden ömür boyu desenlerinizin çıkması mümkün olmaz. Porland geleneği olan bu üstün sır ve desen dayanımlı ürünlerimizi, gönül rahatlığı ile bulaşık makinelerinde kullanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Kişi Sayısı 6 Kişilik
  • Materyal Porselen
  • Özellik Mikrodalgada Kullanılabilir
  • Renk Beyaz
  • Parça Sayısı 18
  • Tema / Stil Çiçekli
  • Şekil Yuvarlak
Geri Bildirim Ver

Porland 04POR034190 Flower Garden Karma 18 Parça Ikram ve Kahvaltı Takımı

Porland Flower Garden karma ikram ve kahvaltı takımı 18 parça, sevdiklerinizle ya da tek başınıza keyifli bir sabah geçirmenizi sağlar. Bu anlamda tercih edebileceğiniz Porland Flower Garden, beklentilerinizi karşılayacak nitelikte bir üründür. Takım kaliteli ve göz alıcı yapısıyla sofralarınıza renk katar. Takımdaki ürünleri ihtiyacınıza göre kullanabilirsiniz ve kahvaltılıkları şık bir şekilde sergileyebilirsiniz. Porland Flower Garden karma 18 parça ikram ve kahvaltı takımı, 6 kişilik sofralar için uygundur. Porland markasının kalitesiyle ve güvencesiyle üretilen set, her ihtiyaca yönelik çözümler sunar. Takımdaki ürünler, kalitenin yanı sıra şık tasarımıyla da büyüler. Bu set ile çiçek bahçesini sofralarınıza taşıyarak üründen maksimum verim alabilirsiniz.

  • Toplamda 18 parça ürün
  • Porselen malzeme
  • 6 kişilik sofralar için uygun tasarım

Porland Flower Garden Karma Takımın Özellikleri

Porland Flower Garden Karma Takımın Özellikleri

Kahvaltı sofraları için hem özel davetlerde hem de günlük olarak kullanılabilen modeller üretilir. Porland Flower Garden 18 parça kahvaltı takımı, bu anlamda kullanıcıların beklentilerini karşılar. Özel olarak geliştirilen set, tüm sofraların ihtiyaç duyabileceği pek çok parçayı içerir. Set içerisinde farklı boyutlara sahip kahvaltı tabakları yer alır. Bu tabaklar 24, 20 ve 19 cm boyutlara sahiptir. Her birinden 6 adet üretilen bu parçalar, toplamda 18 adettir. 19 cm’lik kahvaltı tabaklarında peynir, salata malzemeleri ve ekmek gibi yiyecekleri servis edebilirsiniz. Diğer tabaklar ise misafirlerin bireysel kullanımı için uygundur. Davetliler, dilediği malzemeyi tabaklarına ekleyerek kolayca tüketebilir. Porland Flower Garden karma 18 parça ikram ve kahvaltı takımını tercih ederek sofralarınıza renk katabilirsiniz. Bu sayede sevdiklerinizle birlikte yaptığınız kahvaltıları daha keyifli bir hâle getirebilirsiniz.

Porland Flower Garden Karma Takım Kaliteli mi?

Porland Flower Garden Karma Takım Kaliteli mi?

Porland Flower Garden 18 parça kahvaltı takımı, tercih edebileceğiniz kaliteli ürünler arasında yer alır. Markanın yüksek teknolojili tesislerinde üretilen parçalar, kullanıcı memnuniyetini üst seviyeye taşır. Uzun süreli kullanımda bile formunu ilk günkü gibi korur. Bu sayede mutfak malzemesi giderlerini azaltmanıza yardımcı olur. Porland Flower Garden karma 18 parça ikram ve kahvaltı takımının her parçası porselen malzemeden üretilir. Porselen, doğal kaynaklı ham maddelere sahiptir. Beyaz rengini ise boyalardan değil, kendi materyalinden alır. Porselenden üretilen Porland Flower Garden kahvaltı takımını elde yıkamanız tavsiye edilir. Bu sayede ürünleri ilk günkü formunda kullanabilirsiniz. Yüksek ısıda fırınlanan parçaların desenleri, camsı yüzeyin tamamen altına gömülür. Porland ürünleri, ömür boyu kalıcı desen garantisine sahiptir. Bu kaliteli takımdan uzun yıllar boyunca desen silinmesi gibi endişeler olmadan yararlanabilirsiniz.

Porland Flower Garden Karma Takım Şık mı?

Porland Flower Garden Karma Takım Şık mı?

Porland Flower Garden karma 18 parça ikram ve kahvaltı takımı, işlevselliğinin yanı sıra şık görünümüyle de tüm dikkatleri üzerine çeker. Çiçek bahçesini sofranıza getiren her parça, rengârenk desenlere sahiptir. Genellikle yeşil, turuncu ve mavi rengin hakim olduğu tabaklar, sofranın diğer aksesuarlarıyla uyum içerisinde olur. Bu takımla hazırladığınız şık sofranızı gerçek çiçeklerle, mumlarla ya da renkli peçetelerle süslemeniz mümkündür. Bu sayede Porland Flower Garden takımın kalitesini ortaya çıkararak sevdiklerinizi güzel bir şekilde ağırlayabilirsiniz. Bu ürünü dilerseniz kendinize özel kahvaltı hazırlığı yapmak için de tercih edebilirsiniz. Porland Flower Garden karma ikram ve kahvaltı takımı 18 parça yorumlarına Trendyol üzerinden ulaşmak mümkündür. Avantajlı fırsatlarından yararlanarak bu etkileyici kahvaltı setini kolaylıkla satın alabilirsiniz.